Dazzozo

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

I had freez, when i was trying to instal Facebook messeger, after 5 min mobile reboot and app was instaled and working without problem, dunno whats happen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

To install zip files from CWM 6 you have to try several times, it doesnt always work on the first try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Or you can just remount /system and it will work first time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just updated cwm and cm9 on a car journey. Simply awesome!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Freezes aren't gone, guys. The chance of them happening is tiny now, though. I figured it was best to reduce them while we look for a fix.

Thanks for clarifying. I have no doubt you will fix it, the work you have done is incredible.

Just FYI - my wifi freezes more often than not. It's not a problem but if there's any info you need then just let me know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No freezes here. Possibly different hardware used. Some people had no issues with the previous version either so its proving a difficult fix.

The guys are hella persistent though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone tried changing acces point type? I can't seem to change it. It reverts after re-entering settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

at the moment im overclocked to 1228mhz which runs really good i was just wondering what governer should i use with this speed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

at the moment im overclocked to 1228mhz which runs really good i was just wondering what governer should i use with this speed?

SmartassV2 normally for best balance between performance and battery life.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Freezes aren't gone, guys. The chance of them happening is tiny now, though. I figured it was best to reduce them while we look for a fix.

It works fine here, and I had quite reliable freezes when turning on wifi the second time. So it certainly has improved a lot.

This ROM is what makes the G300 the phone it should have been from the start. My respect!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

has anyone tried S2E (simple2ext) ?

its supposed to work with CM9 and CM10

I used it very successfully on the blade with cm7.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to re-flash the mod and your apps will appear. Check the last post in the Link2Int thread.

Reboot in CWM, unmount /system, mount it again, then reflash mod zip.

Thing is, i don't see the "unmount/system" in CWM ...

EDIT: never mind, i just saw it and done what you guys said, it's all working ! :D

Thanks a lot !

Edited by Miki Bakaiki
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daz may I ask a question?

Its that why can't it be guaranteed that cm can install over any other cwm except cwm 6

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Because we're not responsible for it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

oops i messed up. i used cmupdater from CWM 5 and my phone got bricked :(. im gonna see if i can fix it through an update.app. will notify on progress

*****EDIT 1*****

the pink bar seems to be moving....

*****EDIT 2*****

FIXED!!!!!!

Edited by grizzlyflea
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated on CWM 6.0.1.5

Using CM Updater , worked like a charm

All apps and settings intact... WiFi toggled on straight away and no freeze so far

Great Job Dazzozo

Thanks alot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Settings/ performance or use set CPU ludak021

thanks but that is not I/O scheduler in there, that is governor.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No more problem for now with Wifi and Opera mini doesn't force close.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone elses allbackup gone?

yes but just restore from tb or reflash the zip, the update got rid of everything in the system/app folder so that why its gone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wifi doesn't freeze now. Wi-Fi hotspot caused a freeze once but won't do it again. Is the text glitch fixed now? I never got it to be honest.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am I the only person still getting wifi crash problems after using ota update to r2? Almost every time I turn wifi on or move in or out of wifi range it hangs completely and needs battery pull? I was using the Chinese Huawei b926 before flashing CM9. Any ideas anyone? PS love everything else about the rom!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the text glitch fixed now? I never got it to be honest.

I've seen it once since flashing R2. It looked as though the text was trying to spin backwards, if that makes sense.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.