Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted · Report post

Text glitch just appeared on my phone too with r2

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tried 3 times now, still can't flash allbackup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tried 3 times now, still can't flash allbackup

unmount and remount system and try again, the new recovery takes a bit of hammering before stuff work or you could just copy the apk into the system/app using a root explorer.

which ever is easier for you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mounted system and it flashed, thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Evening all, i got tiny problem, and not sure how to solve it. So thing is....i flashed latest CWM, than did full wipe in CWM (data/cashe, cashe part., dalvik cashe, formated system) and got first boot and set up my account and all, and first time i turned on wifi, i got freeze and pulled battery, turned on phone and always get freeze at cm bootscreen with no way booting into system. I tryed instaling old recovery, instaling R1 again, and all variants with old and new CWMs and both ROMs and always manage to boot into system only first time after flashing, and always get freeze with first time wifi on, with no way booting it again. I hope some one will understand the problem and offer some solution. And to add, i tryed other roms and no problem with them.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What have you done? It seems so much faster! Even play store! Or us it just an illillusion...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Would there be any way of making both internal storage partitions into one?

That would complete my wish.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What have you done? It seems so much faster! Even play store! Or us it just an illillusion...

Nope its faster...no Placebo effect

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can confirm that r2 is faster too specially less laggy while playing YouTube videos

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

R2 seems to have resolved the wifi crash for me.

Thanks for the great work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

R2 has frozen twice for me and now refuses to turn on past the CM9 animation, I was clocked at 1228. Maybe that's too much. :wacko:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I've had this rom for about a day now, and its great! My phone now runs nice and smooth, and has no problems whatsoever. It actually seems faster than gingerbread, and is definitely faster than any ICS rom out so far. However, i have encountered a few bugs, though they are very small. This includes:

Funny face effects in video camera not working. Camera just force closes when a face effect is selected.

Movie Studio does not seem to work. When a video or photo is imported or recorded in the app, it gives the message "This video clip cannot be added to your project"

Other than these small bugs, the rom is just awesome. OTA works great too! Thank you for making such a great rom, and I especially look forward to CM10.

P.S. Is this rom Deodexed or Odexed? Thanks :)

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just to report possible bug in R2. When restarting phone, the options disappear and are not usable, as you can see on a picture.

This is by far the best ROM I have ever used, I've god completely new phone. OTA working great. :) Thanks guys.

post-993279-0-23625500-1353202743_thumb.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

funny face effect? Can you clarify Kyan

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've installed R2 this afternoon and I have a bug that maybe it's an easy fix. When I call or get a call the "call screen" disappears after I put my phone near the ear so I have to open de dialer and resume de call screen to turn off the call.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

P.S. Is this rom Deodexed or Odexed? Thanks :)

Deodexed

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Evening all, i got tiny problem, and not sure how to solve it. So thing is....i flashed latest CWM, than did full wipe in CWM (data/cashe, cashe part., dalvik cashe, formated system) and got first boot and set up my account and all, and first time i turned on wifi, i got freeze and pulled battery, turned on phone and always get freeze at cm bootscreen with no way booting into system. I tryed instaling old recovery, instaling R1 again, and all variants with old and new CWMs and both ROMs and always manage to boot into system only first time after flashing, and always get freeze with first time wifi on, with no way booting it again. I hope some one will understand the problem and offer some solution. And to add, i tryed other roms and no problem with them.

That's the same thing I get with both R1 and R2. Seems easier to replicate with R1 tho.

I've gone back to a stock ROM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

WiFi work perfectly now, thx for hard work !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

That's the same thing I get with both R1 and R2. Seems easier to replicate with R1 tho.

I've gone back to a stock ROM.

Same here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

funny face effects on stock camera cause force closes when selected. for those who dont know where they are just go to camcorder and look through the extras

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

well..... so far so cool and really smooth.....

but annoyed me when it freezed at fourth time when i switch on the wifi..... still its a bug or anyone had fix for this.....

only way to make my phone work is remove the battery and then start.....

i must thank dev for this awsome work..... cheers.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello

Is any chance to remount internal storage as /sdcard

and sdhc card as /sdcard-ext??

I´m using internal space for appz config folders... end external sdcard only for music...

Thx

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

funny face effects on stock camera cause force closes when selected. for those who dont know where they are just go to camcorder and look through the extras

I am on Cyda's Stock+ from the stock camera, switch to camcorder, in settings the exposure thing becomes funny faces, well force closes on me as well, cannot thinks why I would want to use this 'feature'. (sorry interested because have been playing with stock camera on a CM9 HP Touchpad, camera about to be added to rom).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Please post a log if having problems.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Small bugs:

Google search and the stock browser seem to close randomly and quite often. They don't force close, I just get brought back to my home screen, and when I reopen the apps I'm back to where I was pre-close.

Also, when you navigate to System Settings>Sound>Quiet Hours, then press The back button, the screen flashes and brings you back to System Settings instead of Sound.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.