• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted

:o its beautiful this theme plz, can give the url.. or page for dowlaning ??

It's called Popstyle available at the play store ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I got no problem whatsoever with video playback, from playing on YouTube app, downloaded clips, or streaming.

I did make some changes, i.e. unticking things but can't remember exactly what, probably wouldn't be too difficult for other people to experiment though.

from what I've been reading HWA can actually decrease performance and reduce battery life, I think this was with respect to older phones though and maybe not relevant to the g300

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just a question... Does the G300 + this ROM support USB host. I don't have the relevant cables to test this myself.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just a question... Does the G300 + this ROM support USB host. I don't have the relevant cables to test this myself.

I may be wrong but i believe that daz and fagulhas couldn't get it working due to no power going to the connected item

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Last I heard, Daz hasn't tested it. Would need a powered hub...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Daz in the next releases would be possible to add an option to turn off the continuous focus during video recording ?

Same in the stock ICS Rom continuos AF blur the videos

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Our camera is currently completely composed of blobs, if it can't be done in the overlay it is highly unlikely for now. I'll check later.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Our camera is currently completely composed of blobs, if it can't be done in the overlay it is highly unlikely for now. I'll check later.

Ok thx ! :)

Edited by Gippox
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

OK, finally got V2 to install - most problematic installation I've had!

I had updated to CWM 6, and when installing, I had got a freeze, then wouldn't restart after a battery pull.

Anyhow, here's what I did to get it working.

First, I reverted to CWM5 - http://www.mediafire...qk6r1nz8kkw8ik9

Then I did a fuill wipe and flashed the ROM.

Then, on first boot, without turning on wifi, did a shut down using the power button, and a battery pull. Then after restarting, enabled wifi, and did a controlled shutdown again.

Then just to test, I did a hot battery pull.

So I think I've given this a decent try - if it was any other ROM, I would have ditched if after the first total freeze up.

It's all working fine. Still no iplayer, and lack of FM Radio means I won't be "living" with this ROM - it's smooth and running nicely, good effort Daz, but I'll stick with a 944 base, which is just as fast for me, for the time being I think, unless something radical changes for the next update.

Edited by TangerineTractor
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

...

It's all working fine. Still no iplayer, and lack of FM Radio means I won't be "living" with this rom - it's smooth and running nicely, good effort Daz, but I'll stick with a 944 base, which is just as fast for me, for the time being I think, unless something radical changes for the next update.

i fully agree with that!

additionally i noticed i got random losts of phone signal, which is unbearable.

Edited by dan nedan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Just get the allbackup apk and move it to system/app with a root file manager. Reboot your phone and your done. Allbackup should be present on the phone, working as normal.

I reccomend using antek explorer if you don't already have a root explorer.

I can`t move or copy allbackup.apk to system/app Tried with different explorer adn with antek too.

Edited by vnv
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For R3, Daz will build some new phone masts on your shed.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi Daz. I've notice some problems with the mic and the speaker. Mic is to low and speaker is to high even at the lowest level.

And some random reboots ( idk why )...

(sorry if I write something grammatically wrong)

Edited by dannchelu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine still won't reboot on R1 or R2, tried everything so I don't know what i'm doing wrong

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i fully agree with that!

additionally i noticed i got random losts of phone signal, which is unbearable.

yeah even i noticed the same for two to three times .....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fixed the Wi-Fi crash permanently now :D

6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For R3, Daz will build some new phone masts on your shed.

Post of the year lol:D

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fixed the Wi-Fi crash permanently now :D

Till i see this

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yeah even i noticed the same for two to three times .....

yep , me to..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fixed the Wi-Fi crash permanently now :D

best dev of the year..... hope to see that build soon.......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fixed the Wi-Fi crash permanently now :D

Nice! What are you going to work on after?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The flags

| __GFP_NOFAIL | __GFP_REPEAT

Exist for that purpose making it "not a hack" any more. No need for a loop

Sure, but my only concern is I shouldn't even have to need to modify wireless. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.