• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted

Yeah it's definitely r2, tried r1 too and I get the same

Well if it's the large mem allocation issue then it's fixed in next release. It retries on fail rather than falling in a heap.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Our problem is that video decoding is completely dead. :P I wouldn't treat it as final video playback, far from it.

Apparently the issues are everywhere for 7x27a CM.

For me in R2 works great,nothing more i need.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Will this get sony bravia engine?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Will this get sony bravia engine?

No

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I do not know if this was already posted, but using MX Player with H/W+ decoder worked for me very well ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No

ok thanks
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Daz for some reason when I put phone to sleep and turn it back on and try to unlock it lags. Its lags everywhere soooo bad. Until I reboot phone and plus its over clocked...

Any way to fix this?

Have you tried a different cpu governor? SmartassV2 solved this problem for me, might use more battery though.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi. Iam with some Issues with wifi it works well with static IP but using dhcp It doesnt get IP and loses signal any fix for these?

Edited by obscuremind
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

then buy another phone

No thank you.

Some people said videos don't play properly on this ROM.

I though it was a fault of the phone/ICS, not CyanogenMod.

I wasn't complaining.

I don't watch many videos anyway.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you tried a different cpu governor? SmartassV2 solved this problem for me, might use more battery though.

Yep I set it too and more battery usage? For me is same like ondemand... ol of this tested with 122 -1008MHz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well happy to report just flashed a friends G300 from Infustion B5 to RC2 and the phone seems a different beast. Very fast and fluid.

Only messed around for 5-10 minutes making sure all the settings were right.

1 thing i didnt figure was how to add widgets to the homescreen without going into the app drawer and selecting them there. Long press on the wallpaper normally brings up an optoin to add widgets but only options was wallpaper settings.

oooo and 1 other thing is there anyway to make the app drawer scroll vertical instead of horizontal?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Download another Launcher if you want more options like that

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Download another Launcher if you want more options like that

Thats fair enough, will have to install nova launcher. No biggy.

Great rom still!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I get widget options when I long press screen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Trebuchet doesn't have that option. You must be using another launcher.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Doh silly me yes using Apex.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

what's this stuff about phone signal dropping? that's the only thing i've read so far that could be a showstopper. reports are vague though.

vague?

no, i clearly said its only about random phone signal dropping.

and not only me

Edited by dan nedan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yep I set it too and more battery usage? For me is same like ondemand... ol of this tested with 122 -1008MHz

I used to have a similar problem, I think your issue is that the CPU min clock is set to 122 raise that to something like 480. That's what i have it on. hope this helps ;-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I can`t move or copy allbackup.apk to system/app Tried with different explorer adn with antek too.

Are you rooted, and if you are rooted, are you using a root explorer or a normal file manager. What problems do you actually encounter when trying to move the apk?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Double post

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Daz, I'm also getting frequent signal dropping like others. It's really annoying actually >_>

I think it's because it's on the HSDPA:11 network rather than the other one.

I even got a signal drop writing this message on tapatalk :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

what happens if you select 2G networks only? any more stable?

i guess this type of report is difficult because everyone is in different areas, different network conditions..

Edited by Smiff2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Apex is similar to the stock launcher but with the added bonus of long press on the screen brings up Widgets.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Forgot to add I have come across another possible bug. I have smart keyboard pro installed and use it as my daily keyboard. At least 3 times today the keyboard has reverted back to the stock keyboard. It does come back though and I am not sure if it isn't down to the keyboard manager app I am using.

If anyone else has this problem we would then know.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I do not know if this was already posted, but using MX Player with H/W+ decoder worked for me very well ;)

H/W+ never works for me?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.