• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted

I don't want to get ahead of myself, but the WiFi bug seems gone. Good work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

All good so far. Thanks :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

well this is the 1st time i am trying this rom and i can tell you it looks perfectly possible to me mate :-) actually, to correct myself, it does not reboot it's stuck on the CM9 boot logo :-/

Edited by tyrol_gangster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well this is the 1st time i am trying this rom and i can tell you it looks perfectly possible to me mate :-) actually, to correct myself, it does not reboot it's stuck on the CM9 boot logo :-/

What wipes did you perform?

What version of cwm are you on?

If it's freezing during boot, what makes you think it's wifi?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just gone from r2 to r3 via OTA update... and i'm seriously impressed by how smooth the process was.

Video playback now works fine in the gallery, youtube works fine, and i've just installed Iplayer and that works too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

data, cache, dalvik

cwm 6.0.1.8.

it freezes immediately when i turn the wifi on, then reboots buts gets stuck on the CM logo

just did another wipe, the phone rebooted ok, turn on wifi, same result - freezes immediately

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

try formatting system, + factory reset + install rom again, just for a totally clean install

Edit: but your symptoms at the moment are similar to a wifi large page allocation deadlock...which is very odd to say the least.

Edited by tcpaulh
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

formatting system didn't help but not restoring (wifi networks) from Google Account seems to have done the trick. apologies if that's something I should of known

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It should actually be impossible now. The allocation is marked as "no fail". There's another allocation (smaller) that takes place before, but I've never seen it fail due to that. Logs would be pretty handy if you have adb around, a logcat won't suffice:

adb root

adb shell cat /proc/kmsg

formatting system didn't help but not restoring (wifi networks) from Google Account seems to have done the trick. apologies if that's something I should of known

Now that's just really weird. I've seen it all. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok, a question, please...

with this ROM, if I want to use the 2gb int sd card for apps (I also have external sd card which i want to use for music etc) all I need to do is tick the storage configuration / use internal storage checkbox or do I still need to install the Link2Int (or even Int2sdext2) mod? I did search the forums but the explanations are not 100% clear.

also I still need to use Link2SD rather than S2E without further manual scripting, right? (liked the latter more on my Blade as it was a simple all or nothing tool)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Good job Daz, no freezes for now here. Thanks for the R3.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok, a question, please...

with this ROM, if I want to use the 2gb int sd card for apps (I also have external sd card which i want to use for music etc) all I need to do is tick the storage configuration / use internal storage checkbox or do I still need to install the Link2Int (or even Int2sdext2) mod? I did search the forums but the explanations are not 100% clear.

also I still need to use Link2SD rather than S2E without further manual scripting, right? (liked the latter more on my Blade as it was a simple all or nothing tool)

'Use internal storage' has the same functionality as it did on stock. It swaps your default SD card. It does no magic regarding apps, just simply swaps the primary SD card.

Whatever you do besides that is up to you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Managed to crash/freeze phone by rapidly toggling wifi and hotspot. Although the freeze this time was the crt animation going realllllllly slowly off then screen off with capacitive lights on and no response but no reboot either. In real world use will probably never freeze.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok, a question, please...

with this ROM, if I want to use the 2gb int sd card for apps (I also have external sd card which i want to use for music etc) all I need to do is tick the storage configuration / use internal storage checkbox or do I still need to install the Link2Int (or even Int2sdext2) mod? I did search the forums but the explanations are not 100% clear.

also I still need to use Link2SD rather than S2E without further manual scripting, right? (liked the latter more on my Blade as it was a simple all or nothing tool)

The 'use internal storage' option will basically use the 2GB partition as an sdcard, so your music, pics etc will all be stored there as well as any apps you 'move to sd'. If you leave the storage configuration to sdcard and use the Link2SD mod you can use that 2GB partition as proper app storage as you would with a 2nd sdcard partition.

@ Daz; thanks for the update. Grabbing it now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Dazzozo: yeah 'It swaps your default SD card as it did in stick' is what I read elsewhere but what does that actually mean? i mean ok so basically you say if I want to use the 2GB for apps I still need the MOD but then should I have this settings checkbox selected or not? applying the logic I know from Blade, the answer would be yes (apps saved to internal which however gets linked to EXT4 by S2E) but here I am led to believe from what I read the answer is no but I can't get my head round that. i don't want the apps on SD card (the 32GB one I inserted) cos obviously they're lost when usb connected to PC.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

does it have hw video playback? Mx player doesn't work in r2 using hw+ decoder.

May depend on video container/codec etc. The first one I tried (with hw acc checked in settings) had black screen + audio for 5 seconds then MX Player quit.

It played just fine without the the HW acc setting checked in MX Player settings though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cyda: hmmmm, thanks, think I start to get it so the switch should have been called 'use internal sd card' vs 'use additional sd card' i.e. people who have extra SD card never want it on... the huawei guys didn't help by naming two places in the phone 'internal storage' i suppose :-D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The BBC iPlayer black screen should be fixed, probably Flash too -- anything that depends on divxdrmdecrypt. There might still be some decoding problems, shouldn't be too difficult though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

so the switch should have been called 'use internal sd card' vs 'use additional sd card'

Yes, exactly that.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

great changelog, for <1 week that's bl**dy good going! just seeing if any nasty regressions get reported and i'll give it a go.

Display: set refresh rate to 65

can you explain this one please? just curious!

presumably if you want to use the 2GB for \data you need to set this up when you install the ROM?

Edited by Smiff2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The BBC iPlayer black screen should be fixed, probably Flash too -- anything that depends on divxdrmdecrypt. There might still be some decoding problems, shouldn't be too difficult though.

The twitch.tv app seems to be working now :thumbs:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The twitch.tv app seems to be working now :thumbs:

Yeah I was using it earlier :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i am unable to install apps from google play using wi-fi. works with mobile data though.wiped everything and installed a fresh copy of R3, reflashed cwm 6, flashed gapps(did all of these twice jut to make sure).I don't think that it's because of my internet connection, websites and other downloads work great. any ideeas?

Edited by tracasan
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i am unable to install apps from google play using wi-fi. works with mobile data though.wiped everything and installed a fresh copy of R3, reflashed cwm 6, flashed gapps(did all of these twice jut to make sure).I don't think that it's because of my internet connection, websites and other downloads work great. any ideeas?

check your system clock. wrong time breaks google play. took me ages to work this one out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

check your system clock. wrong time breaks google play. took me ages to work this one out.

just checked it... everything looks fine with the date and time(tried it on manual but still unable to download)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.