• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted · Report post

800x480 Video Recording:

grab a root explorer and go to system/etc/ media_profiles.xml change 600 to 800. Save and Reboot :)

Now you got the original Resolution that Huawei says on his specs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

800x480 Video Recording:

grab a root explorer and go to system/etc/ media_profiles.xml change 600 to 800. Save and Reboot :)

Now you got the original Resolution that Huawei says on his specs.

Is there a recognizeable difference?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yes. Higher Resolution. (wider movie)

Better Quality in my opinion.640x480 is a bug on stock roms. The Device can handle 800x480.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

800x480 Video Recording:

grab a root explorer and go to system/etc/ media_profiles.xml change 600 to 800. Save and Reboot :)

Now you got the original Resolution that Huawei says on his specs.

Cool, thanks for this ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

also you can put it on 800000 bitrate like on infusion.

DONT WORK as good it possible!

Now i got good Video quality and very good sound :) (On infusion the sound sucks realy! it used armb code or something like that)

Edited by Pain_Deluxe
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can anyone help me get bluetooth connection working on CM9 R5?

I can connect to my PC and send files from my PC to the phone, but I can't send from the phone to the PC (running Window 7).

It says I need device drivers for the Ascend G300, but I can't find them anywhere.

Thanks in advance!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Got the same problem, use airdroid

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

In this forum: people asking for a release and they don't know what it would even contain.

I expect they think it would be better in some way?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

1278370-moar2_super.jpg
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Got the same problem, use airdroid

Thanks! Works great!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I have a really strange problem, the phone only "accepts" https data. both in 3G and wifi, so i can search in google or use whatsapp but can not enter web in http or use apps that doesnt use https

i suppose its a configuration problem since cm9 was working good for 1 day and suddenly this started to happend whitout changing anything, i was just using chrome when this started to happend

edit: get fixed by rebooting lol

Edited by Fukoh
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)

Go to your Settings app, open the Storage category, press menu and then USB computer connection. There, change it to Mass Storage.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

<

Hi! When I connect my phone via USB to my WIndows7 PC, how can I do to see the SD card and internal memory as EXTERNAL MEMORY DEVICES and not as PORTABLE DEVICE? With other roms and the stock one, I see the sd card normally. But with this rom i can't see many folders, copy 2 things and the same time, etc.

Thank you for any help ;)

Thank you very much! If could not really manage with the multimedia storage option ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Quick question, anyone suffering with a problems with the SD card? Basically ill have things installed to the SD card and after a few days it then tells me that the apps on the SD card are not installed and then i lose access to everything on the SD card. I have installed CM10 on to the same phone and not had the problem so dont think its the SD card itself.

Thanks for any help in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

HI.

I have installed the R5 version, but i can't send any MMS and the notifications led don't work...

Has this options on R3 working?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Try a full wipe and reinstall the rom, because notifications led work in R5

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have done that.

Full wipe, cleaner delvic cache.

format system and emmc.

And the leds don't work...

I will give a try again. But i have this problem times ago. And the MMS. don't work too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have done that.

Full wipe, cleaner delvic cache.

format system and emmc.

And the leds don't work...

I will give a try again. But i have this problem times ago. And the MMS. don't work too.

LED works completely fine on CM9. Maybe your LED light is broken :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nope.

I have Infusion ROM and it works....

but i hate the stupid error about Sound.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Does CM9 support EAP-SIM wifi authentication?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Anyone got problems selecting widgets in CM9 R5? I cant open the widget tab in the App draw.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Worked fine for me when I was on CM9 r5. Have you been using the ROM long or just installed it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Worked fine for me when I was on CM9 r5. Have you been using the ROM long or just installed it?

Well its probably my own fault as I had CM9 then flashed CM10 over top, then rolled back to CM9 via Nandroid. I'm waiting for the next release of CM10 before I do a complete clean install with full wipes.

I just couldn't remember if I ever had access to the widgets in CM9 as I built my homescreen from a Nova launcher backup.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.