• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[ICS] [4.0.4] CyanogenMod 9.1 [ROM]

2443 posts in this topic

Posted

Only if you back them up before flashing. Use Go Backup from the infusiion thread.

Sure, I knew I needed a backup :) It's just the message I was responding to said don't restore system apps or system data. I was asking if this included SMS messages.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Normally radio apps tend to only work with stock roms for some reason. I think there is an radio app on the play store that works with none stock/asop roms.

Edit: Yeah, this is the one: https://play.google....rsmicros.fm_li

I'm pretty sure fm radio apps will not work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi!

I'm wondering if there is an option to turn off the camera sounds implemented in the ROM.

If there is none people would have to delete/Rename the camera sounds in their UI Folder, right?

THX

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm pretty sure fm radio apps will not work.

Anyone have this app? If it works I'll buy it...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone have this app? If it works I'll buy it...

I've not tried it but the developer seems really sound. He has a thread on xda about the app and on the play store he quotes

Satisfaction absolutely guaranteed or full refund. Don't worry about the 15 minute return race. :)

Most Spirit customers are enthusiasts who enjoy rooting & custom ROMs, and Spirit's priorities are geared to that.

So I think it would be a safe buy even just to test it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried the free version to see if it works [here: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296 ]. Although it is installed, I cannot find any radio channels with it.. No idea if it is just me or that is it not working for our G300..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Read here:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296&page=480

"Most or all of the devices from these manufacturers have been disabled from Market/Play downloads, because there are no success reports and/or they are known not to work:"

- Huawei: all except u8650/u8651, u8800PRO (Oct 28 removed as deficient).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried the free version to see if it works [here: http://forum.xda-dev...d.php?t=1059296 ]. Although it is installed, I cannot find any radio channels with it.. No idea if it is just me or that is it not working for our G300..

Did you have headphones plugged in? Are you in a good signal area?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you have headphones plugged in? Are you in a good signal area?

I found an older one, it seemed to lock into stations, but no sound. WIll try this one new.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you Daz for taking the time to create and finish this. I will celebrate with dips and breadsticks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Don't know if this has already been stated guys, but a simple reboot after installation seemed to sort the wi-fi crash for me. (That is, a reboot before turning on wi-fi sorry) :)

Edited by Modzilla
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I found an older one, it seemed to lock into stations, but no sound. WIll try this one new.

It's close. It gets a signal - I can move to a known local frequency and the signal level increases... but I can't get any audio output, whatever setting I try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So the only way of solving the crashing at boot up is to disable the WIFI before rebooting?

Or is this issue not happening for everyone... or does it only crash when connecting on some routers?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I love you Daz :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So the only way of solving the crashing at boot up is to disable the WIFI before rebooting?

Or is this issue not happening for everyone... or does it only crash when connecting on some routers?

same here

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you have headphones plugged in? Are you in a good signal area?

Yes, and yes. Get the same results as TangerineTractor is reporting..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

So the only way of solving the crashing at boot up is to disable the WIFI before rebooting?

Or is this issue not happening for everyone... or does it only crash when connecting on some routers?

Not sure but had the crash at first install, which locked up the phone. Worked fine after a battery pull so i tried a second clean install and rebooted after the initial load and saw no problems when connecting.

Now here's the weird thing, i've just done a third clean install, same as before but swapped my launcher from Trebuchet to Nova because i found Trebuchet to be a little laggy and guess what... no wi-fi freeze even on first boot. Could this be a Trebuchet/launcher issue maybe???

Edited by Modzilla
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried the free version to see if it works [here: http://forum.xda-dev...d.php?t=1059296 ]. Although it is installed, I cannot find any radio channels with it.. No idea if it is just me or that is it not working for our G300..

try this one: https://play.google.com/store/apps/details?id=tunein.player&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsInR1bmVpbi5wbGF5ZXIiXQ..

it works ok for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

try this one: https://play.google....i5wbGF5ZXIiXQ..

it works ok for me

That's an internet radio though, over data... we're talking about proper FM radio using the G300's internal FM tuner.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can we get any help with this app: dev tools?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

My phone freezed when I tried to turn the Wifi on.

I had to take the battery off. Anyway.. this only happend once Apart from that freeze, the rom is running fine!

Thanks for your hard work.

Edited by onericardo
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Checked, and I have the same thing with FM - it shows signal and the station name, but no sound. Shows it could be possible, although I doubt anyone will make it work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok, now I had a WiFi freeze, too. This is on EAP, and every Android device has been unreliable with this network, sometimes requiring a reboot before connecting at all. But a hard freeze is unusual and a bit annoying. I hope it can be fixed.

I will try ADW as a launcher, and see whether that helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Ok, now I had a WiFi freeze, too. This is on EAP, and every Android device has been unreliable with this network, sometimes requiring a reboot before connecting at all. But a hard freeze is unusual and a bit annoying. I hope it can be fixed.

I will try ADW as a launcher, and see whether that helps.

I added the nova launcher .apk to the archive and deleted the trebuchet .apk before saving and reflashing the zip. Not too sure if there will be any reprocussions, but it seems to work perfectly and so damn fluid right now. Amazed with this ROM atm.

P.s. Don't think it's a network issue.

Edited by Modzilla
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.