• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

problem during rooting G300

4 posts in this topic

Posted · Report post

Hi Guys!

It's my first post at Modaco forum. I have strange issue with my new g300. I Tried root device with this instruction : http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/root/

When push volume + and power on I should get Android system recovery (11 point in instruction) but instead this i got below error:


E:failed to mount /cache (Invaild argument)

E:Can't mount /cache/recovery/command


E:failed to mount /cache (Invaild argument)

E:Can't mount /cache/recovery/command


I tried to find out solution for this issue but there is no exactly the same problem only similar. Do U have any advice what I should do ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What firmware version are you on ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just looking at the guide you're using and in all truth its s--t.

You would be better off using one of the guides on here , as there easier and more understandable.

The rooting procedure can also be done with one click on ICS( after unlocking the bootloader) or GB.

Check out the pinned topics.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi all,

I found solution for this issue. I had U8815V100R001C185B894 version of g300 with Android 2.3.6 and it looks that this version is not supported by this instruction also guide from modaco doesn't work properly. I downloaded http://g300.thebronasium.com/huawei/ota/V100R001C02B936.zip file which I found at modaco forum. Inside of this file are two update files, first file will change version to U815V100R001C00B934 second will update Android to version 4.0.3 with included SuperRecovery. Now phone works well :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.