• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Network Error On U.S. San Diego

29 posts in this topic

Posted

Hello everyone.

I have the exact same problem on my Xolo x900.

IMEI comes up empty when I type *#06#

Mobile networks are also not available

Please help

Thanks.

Suspect you need to talk to CS.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems very similar to the problem I have. Do you have the network bars with a small x on them?

I haven't checked the IMEI thing, I will have a look as soon as I get home.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Seems very similar to the problem I have. Do you have the network bars with a small x on them?

I haven't checked the IMEI thing, I will have a look as soon as I get home.

I did speak to the CS. They asked me to factory restore the phone and after this the IMEI number is back. And the phone did well to recognise my SIM for about 5 mins and later its again back to the previous state. Mobile network not available and the network bar has a small x on it as u said so i restarted the phone and the IMEI number is now empty!! Im unable to connect to WiFi also now!

Any help will be much appreciated. Thanks

Edited by bhtheking
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I did speak to the CS. They asked me to factory restore the phone and after this the IMEI number is back. And the phone did well to recognise my SIM for about 5 mins and later its again back to the previous state. Mobile network not available and the network bar has a small x on it as u said so i restarted the phone and the IMEI number is now empty!! Im unable to connect to WiFi also now!

Any help will be much appreciated. Thanks

Doubt there's much to be done on here, I'm afraid it's another trip to CS.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.