• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Help! problem

11 posts in this topic

Posted · Report post

i did a bad thing, i've done 3 steps

1. i was on stock gb non branded b893 and i wanted to root and install infusion so first i followed this http://huaweig300.com/how-to-root-the-huawei-g300/ ..all ok

2. then i installed cwm from this http://www.modaco.com/topic/353386-how-to-root-your-huawei-ascend-g300-for-windows-mac-and-linux/ ...again all ok, i entered cwm all was fine

3. but then when i tried to make a gingerbread backup id didn't work so i thaught i had to unlock bootloader so i applied BootloaderG300.exe. from http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/re-root-unlock-bootloader-install-clockworkmod-recovery/

and now my phone is entering boot logo and restarting ..like a bootloop

if i press volume up + power still bootloop

volume down + power ..bootloop,

have i bricked it? please help..i know i was a fool messing with all of this so please help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wait, so did you apply the bootloader unlock on a gingerbread ROM, or ICS?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

on a gingerbread rom, b893

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Why would you do that :wacko:

Gingerbread isn't locked to start with. I'm sorry, bit there is probably a high chance that you now have a £100 brick. Unlockbootloader.exe was never designed for gingerbread so you shouldn't of attempted to take a risk like that. Next time, if you don't know what your doing, make sure you ask someone on the forums for help.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

....does anybody else has another opinion? 10x diehard

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok, there might be a way you can fix the phone. First:

Download ICS stock B9xx

Place it on the root of your external SD card.

Turn on the phone and hold both volume +/- simultaneously until a pink bar shows up.

The bar will progress and once it's finished, your phone should boot on ICS.

NOTE: If the bar only progresses to a certain point, and doesn't get to the end, your phone is most likely bricked for good. Your could try and get help from a more experienced person, but I'm sure they would tell you the same.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i will try that...:( isn't anyway to erase all and start from buttom, cause i have an imei backup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i will try that...:( isn't anyway to erase all and start from buttom, cause i have an imei backup

That's the only easy reliable way.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tell me if you got it to work.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey:D it worked, the solution is: first force upgraded the vendor then force upgraded b926 china version and it worked , imei is ok, all fine, didn't worked with middle package and upgrade to b895(i was on b893)...thank you very much @kyan31

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Your welcome :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.