• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

CWM recovery signature verify bug?

1 post in this topic


I have had a strange problem that when i turned the signature verify function on and install a zip in CWM recovery, But all package failed the verifying at the same percent (about 20% or less). What's worse, the package will be destroyed!

I've tried several recoveries (official 5020, snapit 6011,6015) and several roms (including gb, ics, jb and gapps for all above). All roms will get broken while gapps can't get through the verification but don't get broken. And I used md5 and sha1 hash to convince my guess. Before verification, all packages have the same hash with them in my hard disk. After verification, though, all roms' hash changed but gapps remains the same.

Strange, uhu?

Is there anyone that have found the same problem? I'd appreciate your replies

btw kon's 6012,6014 is unavailable on my china unicom blade....


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.