• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2265 posts in this topic

Posted

CXjXS.pngXq0W0.png

No overclock with these scores mind you and no other apps installed apart from the two benchmarks and stock apps of course

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Brilliant!

Also, thanks for all the (irrelevant) scores everyone.

Edited by intensedarkness
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Also, thanks for all the (irrelevant) scores everyone.

They aren't irrelevant because they show that the rom does have better performance. Maybe not in real world situations but in tests at least

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey, I have a really strange issue with SwiftKey on Whatsapp: When I type too fast, SwiftKey crashes but I can still type normally. Exiting the conversation and opening it again fixes it temporarily. Given that I have this setup since CM9 R1, I'll wipe, install CM10 from scratch and also install the latest SwiftKey version.

Also: when taking a panorama shot, the UI gets some artifacts, but the panorama function itself is working fine.

Clean install, issue is still there.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

What is the difference between cm10 and cm10.1 anyway?

P.S. Could someone mirror the ROM and gapps? Solidfiles is ok.

Edited by kyan31
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

What is the difference between cm10 and cm10.1 anyway?

P.S. Could someone mirror the ROM and gapps? Solidfiles is ok.

CM10.1 is based on 4.2, and CM10 is based on 4.1. I'm uploading it now, I'll edit this when the upload is complete.

EDIT:

gapps: https://dl.dropbox.c...1011-signed.zip

ROM: https://dl.dropbox.com/u/4298476/cm-10-20121209-EXPERIMENTAL-u8815-R1.zip

Edited by joandrade
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK, now it has carried over my contacts when I flashed both CM10 (JB) and gapps, thank god for that.

Now the bad news, Huawei All Backup 1.5.2 won't work with this ROM. Otherwise, all is well. Not sure if the notification LED is working though but we'll see.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've found some bugs:

- battery stata

- led notifications

- no data usage in settings menu

- panorama mod doesn't works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you have sym link error, try rebooting recovery.

Another error may pop up stating untrusted room or something similar, but install it anyway.

Ensure to flash jb happy after the rom or you will be restoring a backup

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great work dazz till now i saw the notification bar crashing sometimes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Only problems so far :

Iplayer not working properly - sound but no video

Instagram issue fixed - just turn off the advanced camera in the settings and then it works

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've found a weird bug, when I connect to WiFi first time and second it opened up but everything was squished to the top and really small I pressed back phone froze then I rebooted then I tried same thing happened then I pressed home and tried and it opened up the password screen.

Other than that everything is amazingly smooth, also status bar is a bit fuzzy at times but it'll get better with every new release.

I'll be sticking to this :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You're a legend Daz :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Solved! :D I installed the new cwm and add no problems in installing the new cm10. thanks!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've got a problem where the status pull down bar stops working all together. Absolutely no status bar

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone having problems with LBE app when it asks for root screen goes bright, then black then goes to lock screen, open lock screen loops all over again then reboots to cwm?

Clean install with all the wipes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fantastic update! Everything feels much smoother now. Thank you!

Anybody got their notification LED working btw?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

My camera is not working, when i try to open it says "This app is not installed". What should I do?

Edit: Maybe i found a bug lol The camera shortcut on the homescreen is not working but in the apps list it works, very strange... Easy to fix

Edited by miguelf
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Perfect job mate! Czech language working perfectly :-) btw led notification not working for me as for all people :-), calendar widget on lock screen not working for me as well. And after first install this rom, guide is stop work in language selection ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great work dazz till now i saw the notification bar crashing sometimes.
I'm fighting this one. Notification just stops working. Can't tie it down.. Changing themes fixes it as that re-starts SystemUI
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

install it lol

I can't, i don't have my g300 with me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

BBC iPlayer not showing video, but still shows subtitles! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

G300,i was blaming it on not installing jb gapps. I same issues as you so I denied it root access on second install just in case.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So no notification light. That's a bummer -_-

I'm sure Daz can fix it though :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.