• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2265 posts in this topic

Posted

"This ROM only works on a device running baseband version 2030 that has been upgraded through the official Ice Cream Sandwich process."

I didn't upgraded to ICS. ICS was already in my phone when i bought t. Is it ok t install the rom? thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

"This ROM only works on a device running baseband version 2030 that has been upgraded through the official Ice Cream Sandwich process."

I didn't upgraded to ICS. ICS was already in my phone when i bought t. Is it ok t install the rom? thanks

yes you can

Edited by snsnselaoyeye
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no you don't... you don't need cm cwm to flash this.. u need cm cwm if your going to use the inbuilt ota updater..

I have installed It many times on old Recovery's and it works.. just ota wont

so i just need to download the rom and google apps, put the two files on my sd-card, go to CWM, press wipe data/factory reset, press install zip from sdcard, install the rom and after the installation install google apps ?

sorry for bad englisch, greetings from germany ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

so i just need to download the rom and google apps, put the two files on my sd-card, go to CWM, press wipe data/factory reset, press install zip from sdcard, install the rom and after the installation install google apps ?

sorry for bad englisch, greetings from germany ;)

yes. but be sure you have dazzozo cwm version.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Silly question: When you pull down the notification bar, why the screen doesn't get darker as I seen on my friend's SGS2 running CM10?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Silly question: When you pull down the notification bar, why the screen doesn't get darker as I seen on my friend's SGS2 running CM10?

Because its not supposed to. :)

Edited by intensedarkness
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes. but be sure you have dazzozo cwm version.

okay and where i get his version ? and how i install it when i have another version of CWM ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

okay and where i get his version ? and how i install it when i have another version of CWM ?

here:

download standard or hybrid zip file (read topic description for more info). put the file on your sdcard and install via "install zip from sd card" on CWM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does this have the vibrate-on-answer setting that used be on the old CM7 ROMS? I can't seem to see it in any of the settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Silly question: When you pull down the notification bar, why the screen doesn't get darker as I seen on my friend's SGS2 running CM10?

Actually you are correct, you can change the brightness using the notification bar on the CM 10 Rom.

Go into Settings/System/Status Bar/ Brightness Control ( Adjust brightness by sliding across status bar).

I use it myself and it works a treat on Daz's Rom for G300.

Edited by ptoner
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i /we have problem.. in our company we have 4x G300, 2x with rom 4.0.4 (2030) and 2x with 4.1.2 (2030) ... all devices have same problem.. reboot if they are connected to 3G data! ... it restart after 30s-1min.. and makes restart all time... :( when i check use 2G only everything is ok...

its avaible some fix for 3G radio? or radio as it self?

thx for help..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Daz one question has the browser bug been fixed yet?... I don't mind the other bugs but the browser is killing me .. I'm not a fan of opera...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i /we have problem.. in our company we have 4x G300, 2x with rom 4.0.4 (2030) and 2x with 4.1.2 (2030) ... all devices have same problem.. reboot if they are connected to 3G data! ... it restart after 30s-1min.. and makes restart all time... :( when i check use 2G only everything is ok...

its avaible some fix for 3G radio? or radio as it self?

thx for help..

There seem to be other anecdotal reports of this sort of behaviour although the exact details are not totally clear to me. E.g. some people seem to experience that if the phone goes to sleep with 3G rather than 2G enabled then it can crash. I have had a few crashes which may be due to transitions between Wifi/2G/3G but I don't know for sure. I'm using CM10 and I believe that my last stock update (and hence RIL - Radio Interface Layer) was B936 Vodafone Ireland. Some people have claimed that they see improvements if they flash the B926 RIL but again the exact process for doing this safely is not clear to me - I think you may have to do a downgrade to GB, then flash the full B926 update and then go to another ROM while retaining the B926 RIL.

I am probably confusing things more than helping here! :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

When I select camcorder in stock camera app, it Force Closes, so I can't record videos. It worked for a while after a clean install, but it FCs now. I don't know how to make a proper logcat, but here's a part of a full log. Here's a link for full log: https://www.dropbox....09-13-55-18.txt


01-09 13:52:38.776 I/ActivityManager(368): START {act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.HOME] flg=0x10200000 cmp=com.teslacoilsw.launcher/com.android.launcher2.Launcher u=0} from pid 368

01-09 13:52:39.856 I/ActivityManager(368): START {act=android.intent.action.MAIN cat=[android.intent.category.LAUNCHER] flg=0x10200000 cmp=com.android.gallery3d/com.android.camera.CameraLauncher bnds=[0,547][120,698] u=0} from pid 569

01-09 13:52:44.216 I/ActivityManager(368): START {act=android.media.action.VIDEO_CAMERA flg=0x6000000 cmp=com.android.gallery3d/com.android.camera.VideoCamera u=0} from pid 2448

01-09 13:52:44.236 W/WindowManager(368): Failure taking screenshot for (246x410) to layer 21020

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): FATAL EXCEPTION: Camera Handler Thread

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): java.lang.RuntimeException: setParameters failed

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at android.hardware.Camera.native_setParameters(Native Method)

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at android.hardware.Camera.setParameters(Camera.java:1527)

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at com.android.camera.CameraManager$CameraHandler.handleMessage(CameraManager.java:184)

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)

01-09 13:52:44.696 E/AndroidRuntime(2448): at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java:60)

01-09 13:52:44.716 W/ActivityManager(368): Force finishing activity com.android.gallery3d/com.android.camera.VideoCamera

01-09 13:52:45.216 W/ActivityManager(368): Activity pause timeout for ActivityRecord{4131e468 com.android.gallery3d/com.android.camera.VideoCamera}

01-09 13:52:46.516 I/WindowState(368): WIN DEATH: Window{413217d0 SurfaceView paused=false}

01-09 13:52:46.526 I/ActivityManager(368): Process com.android.gallery3d (pid 2448) has died.

01-09 13:52:46.536 I/WindowState(368): WIN DEATH: Window{41b91f68 com.android.gallery3d/com.android.camera.CameraLauncher paused=false}

01-09 13:52:49.876 I/ActivityManager(368): Killing 2669:com.maxmpz.audioplayer/u0a70: remove task

01-09 13:52:49.896 W/ActivityManager(368): Scheduling restart of crashed service com.maxmpz.audioplayer/.player.HeadsetMicroService in 5000ms

01-09 13:52:54.936 I/ActivityManager(368): Start proc com.maxmpz.audioplayer for service com.maxmpz.audioplayer/.player.HeadsetMicroService: pid=2764 uid=10070 gids={1015, 3003, 3002, 1028}

01-09 13:52:55.316 W/ActivityManager(368): Activity destroy timeout for ActivityRecord{4131e468 com.android.gallery3d/com.android.camera.VideoCamera}

01-09 13:52:55.666 W/ActivityManager(368): Activity destroy timeout for ActivityRecord{413fdb78 com.android.gallery3d/com.android.camera.CameraLauncher}

Edited by bl4st4h
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well I have to say I'm loving this ROM, so fast and smooth, Thanks so much!

One question and the only bug or Issue I have with the ROM is the loud in call volume, I know it's a listed bug but wondering if anyone has has any luck finding a workaround?

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There seem to be other anecdotal reports of this sort of behaviour although the exact details are not totally clear to me. E.g. some people seem to experience that if the phone goes to sleep with 3G rather than 2G enabled then it can crash. I have had a few crashes which may be due to transitions between Wifi/2G/3G but I don't know for sure. I'm using CM10 and I believe that my last stock update (and hence RIL - Radio Interface Layer) was B936 Vodafone Ireland. Some people have claimed that they see improvements if they flash the B926 RIL but again the exact process for doing this safely is not clear to me - I think you may have to do a downgrade to GB, then flash the full B926 update and then go to another ROM while retaining the B926 RIL.

I am probably confusing things more than helping here! :o

I use 3G/Wifi all the time and I never had reboots but sometimes I see network signal being lost for a couple of seconds when using 3G.

Btw, about the swiftkey crashes Daz, I'm now using the SK flow beta and it's running smoothly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I use 3G/Wifi all the time and I never had reboots but sometimes I see network signal being lost for a couple of seconds when using 3G.

Btw, about the swiftkey crashes Daz, I'm now using the SK flow beta and it's running smoothly.

i have swiftkey 3 and not a single problem...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have swiftkey 3 and not a single problem...

Maybe I was using an outdated version not compatible with JB, I don't know :s

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe I was using an outdated version not compatible with JB, I don't know :s

Be sure to have "Disable HW Overlays" checked on the developer options because practically every interface problem (notification bar crashing, Swiftkey being sluggish, etc.) I had went away when I enabled it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Be sure to have "Disable HW Overlays" checked on the developer options because practically every interface problem (notification bar crashing, Swiftkey being sluggish, etc.) I had went away when I enabled it.

I have it checked in build.prop. It wasn't the problem. Anyway, it's solved now :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Guys, have a bit of an issue. Slightly of topic.

Cracked the Screen on my g300. Not the digitizer but the actual lcd display.

Where could I buy a replacement and is it easy to replace?

Only had it a couple of months, bought myself.

Apologies for going off topic.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Look what I got a jandy cane.. first time.

post-992477-13578089326331_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Those of you who have been having 3G/mobile data related reboots, exactly how old are your sim cards?

As in, when did your network providers issue them to you in years/months approx?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think my simcard got replaced aprox. a year ago. Why do you ask?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Doing some detective work. What network are you on?

Anyone else with mobile data reboots? How old are the sim cards you're using?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.