• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Dazzozo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2271 posts in this topic

Downloading now R5 thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The R5 solves the problem of non-booting after flashing the R4 version.

Thanks :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Graphics bugs probably won't be fixed for a while. They're being experienced on other devices too. I just want to know if they're *reduced*.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alive and Kicking so far. No more stuck at boot. Thanx for this R5 Dazzozo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for all your work so far, any idea when a 10.1 build will be available given the recent release of the M build?

EDIT: The following seems to have been caused by my using the worng password, sorry.

Downloaded and flashed R5, the wifi won't work, I've put the password in and it has said it's "obtaining IP address" for several mins. I can't access the web with browser. The phone is new to me but it worked on huawei's stock gb and stock ics and updated ics b952. Therefore I believe the problem appeared after I flashed R5, I imagine due to the change to android wifi code you mentioned in release notes.

It's a standard wifi network with WEP and If you can see this, it's working fine from a laptop.

rebooted, same issue, and same issue after turning wifi on and off.

Does anyone else have this? I'm guessing if it's trying to obtain an IP then the password and connection to the local network went fine?

Edited by breathtakingben
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to R5 OTA, no problems at all for someone who didn't have them before :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Graphics bugs probably won't be fixed for a while. They're being experienced on other devices too. I just want to know if they're *reduced*.

Well the only graphic bugs that I had before were the lock screen on boot up and google goggles camera preview, and they are both still buggy to the same extent. Everything else seems smooth (Chrome Beta browser). What other graphic bugs should we be looking for?

Edited by rob4x4
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the only graphic bugs that I had before were the lock screen on boot up and google goggles camera preview, and they are both still buggy to the same extent. Everything else seems smooth (Chrome Beta browser). What other graphic bugs should we be looking for?

Let me rephrase. It's not so much what bugs are had, it's how frequently they happen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Dazzozo!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated! Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ota with TWRP works perfect!

Good rom. Smoother than R4. Batery stats. works. Everytihng else works the same (read good) like R4.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

r4 was giving me a few freezes and stickiness.. edited build prop debug.composition.type to gpu and it seems much better.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
it does have something to do with cm10 because on cm10 r3 none of my games seemed to work but in r4 they work fine even though i didnt mension that i will be making a video for BUIlD R5 and remember to watch my video which is going to be on how to get Gangster Rio City which is incompatible :)

You have done this several times now, so if you don't want to be reported, publicise your videos elsewhere.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the great work Dazzozo. I can't test it right now as I'm working on a little project of my own, but I may be able to try it out later this week.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally, well it seems like it was beyond fixing it myself apparently. :rolleyes: it's working, nice and smooth, aside from Antutu crashing as soon as a test starts, haven't ran into any issues yet. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. Boot - i - full!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me rephrase. It's not so much what bugs are had, it's how frequently they happen.

Well the lock screen glitch only seems to happen if the phone has been powered off then booted. If I do a reboot cycle or go to CWM then reboot the glitch does not appear and everything appears fine.

The only exception to this was the initial OTA update reboot from CWM which showed the corrupt lock screen. Subsequent soft reboots have been fine.

I correct myself. Just pulled the battery and rebooted and lock screen was ok.

Edited by rob4x4
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So camera apps are working? That's all that is keeping me on cm9

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh btw, does anyone know how to fix it not recognizing a USB connection? I know it isn't a new issue, therefore if anyone knows how to fix it, I'd appreciate it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone got Netflix working? sound but no video. If I could get this working then it would be an almost perfect ROM!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i still with r4 and for me gaes like temple run or subway surfers crash everytime and i need to take the battery of cause it completly freezes the phone :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't whine about R4 when R5 is out. :P

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i still with r4 and for me gaes like temple run or subway surfers crash everytime and i need to take the battery of cause it completly freezes the phone :(

Temple Run still crashes on R5

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinputted the wifi password and it worked fine, so presumably it was my fault, apologies for wasting your time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.