• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2265 posts in this topic

Posted

i do it manually over the toggles.

no big deal;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Its seems the latest apex launcher is really on smooth on r5 literally no lags and only on stock clock 1008mhz...

I was just about to post completely the opposite. I have always used Apex, but it's recently been unresponsive at startup. I stuck Nova on last night, and it is SOOOO fast, it's like a different phone. Seriously. I've even taken off all overclocking now, using nova, and the phone is rock solid, fast, no reboots.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In the Last days ive been experiencing a kind of a bug with the user ui. It randomly crashes, the notification bar disappear. But after a few seconds (maybe 8) its goes back to normality.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I was just about to post completely the opposite. I have always used Apex, but it's recently been unresponsive at startup. I stuck Nova on last night, and it is SOOOO fast, it's like a different phone. Seriously. I've even taken off all overclocking now, using nova, and the phone is rock solid, fast, no reboots.

that's unusual I've never gotten issues. Have u trued the latest apex
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

that's unusual I've never gotten issues. Have u trued the latest apex

Yes. Apex was always the first thing I installed... but Nova is so much smoother, faster and slicker on CM10. WP8Launcher is worth a play with too...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes. Apex was always the first thing I installed... but Nova is so much smoother, faster and slicker on CM10. WP8Launcher is worth a play with too...

I've been using Nova launcher since Infusion, then CM9, then CM10, and I've got to agree with you, its fast, solid, and stable. Never had a reboot / lag / problem with it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can this be automated or do you have to do it manually every time? Apologies if this was already covered but I've been following this and other threads closely and read them all but don't recall anything about that.

Tasker does it, and a lot more

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Gotta agree, Nova all the way. The settings don't look like ass either. :D

Nice surprise coming soon. :)

3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anybody else not getting notifications from the official eBay app? On stock ICS eBay notifications display in the bar, and flash the LED, but with CM10 I get neither.

Just wondered if it was only me, or if it's the same for everyone?

Duncan

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nice surprise coming soon. :)

+1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on ICS - international stock release via huawei website. Shall I upgrade to this 4.1.2? what will my handset gain from upgrading? faster? less bugs? better app performance? tell me. Or is it better to wait for a more stable release.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Gotta agree, Nova all the way. The settings don't look like ass either. :D

Nice surprise coming soon. :)

What could it be? :D

Waiting... ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How soon is soon, today, tomorrow, this week? Argh :P

Something important, left the phone overnight with wifi off, 3g on i belive and it drained about 30% battery. Went into battery stats and briefly saw *wakelock* taking up the large majority of it, before it vanished. Not sure if relevant..

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mainly gps location wakelock And Android system Alarm manager wake Lock

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

guys just put 2g on when you put your phone on standyby.

it resolve the problem

Hi, I don't see how this is a fix, surely a smart phone needs a 3G connection, I can understand sticking it to 2G when you know your not going to use it. But what about if you want to use an app while your on the go? Like Google Navigation or other apps that need a data connection to run.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I don't see how this is a fix, surely a smart phone needs a 3G connection, I can understand sticking it to 2G when you know your not going to use it. But what about if you want to use an app while your on the go? Like Google Navigation or other apps that need a data connection to run.

In my case I've noticed that if I use an app that really needs 3G and is consuming a lot of Kbps, like TuneIn Radio, I never had a reboot.

Reboots happen when I leave it on the table, with only perhaps weather and email app that's using a small amount of data occasionally.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In my case I've noticed that if I use an app that really needs 3G and is consuming a lot of Kbps, like TuneIn Radio, I never had a reboot.

Reboots happen when I leave it on the table, with only perhaps weather and email app that's using a small amount of data occasionally.

I've had it a few times while using google navigation. I guess it could happen in any app and not necessarily while the phone is in sleep mode.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tasker does it, and a lot more

Llama also does allows you to automatically turn off 3g when the screen turns off (and then turn it back on when the screen turns on) for free. I haven't had any reboots since I set it up to do that. It will also allow you to do it in specific locations if 3g-related reboots seem to occur in certain places.

It's similar to Tasker, but uses mobile antennas rather than gps to get the location. I also use it to wake me up when I get to my stop on the underground where gps doesn't work.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Me too.. Daz works like machine in last time!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Llama also does allows you to automatically turn off 3g when the screen turns off (and then turn it back on when the screen turns on) for free. I haven't had any reboots since I set it up to do that. It will also allow you to do it in specific locations if 3g-related reboots seem to occur in certain places.

It's similar to Tasker, but uses mobile antennas rather than gps to get the location.

Thanks a lot for that suggestion.

I also use it to wake me up when I get to my stop on the underground where gps doesn't work.

:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So... No R6 yet is what I gather from that transcript? Was hoping for a fix on the battery issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

16 hrs on battery, left 30%.

All day Wi-fi was on and brightness in -40 to 15% range. Twice better then without Lux.

Very nice, discluding crash when i tried 2 use "funny faces" in camera.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I don't see how this is a fix, surely a smart phone needs a 3G connection, I can understand sticking it to 2G when you know your not going to use it. But what about if you want to use an app while your on the go? Like Google Navigation or other apps that need a data connection to run.

2G is a DATA connection ! Whatsapp ect works in background.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.