• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2265 posts in this topic

Posted

Update: I went to System Settings, About phone, Cynanogen Mod updates, and updated to cm-10.1-20130216-EXPERIMENTAL-u8815-R2.zip (it hald already downloaded so I clicked to install), rebooted and camera working again, sweet.

Is there any way to do this without upgrading?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please can someone help? :unsure:

This was running fine for me on the 1st revision, I saw I had an available update in CM Updater but when I tried to download R2 it just showed the downloading icon at the top for hours.

I tried again and again with the same results. Eventually I thought I'd just make do with what I currently have and tried to cancel the download but it keeps re-trying. If I 'force-stop' the app I get issues with the keyboard app stopping continously and gapps errors.

Out of frustration I downloaded R6 to my PC and uploaded the zip via usb to my sd root and installed. Now all I get is the CM boot screen. - The phone in currently unusable. :(

Please help relove this? :huh:

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

do a full wipe in cwm (wipe data,cache, advanced/wipe dalvik cache, mounts and storage/format everythink exept sdcard) ang then install r6 and gapps.

to boot in cwm press and hold power and volume + buttons.

Edited by ficko98
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Edit: post crossed with flicko98's.

First off you may have lost any data that you did not back up.

When downloading ROM zips always check the MD5 checksum to ensure that the zip has downloaded OK.

Do that here for the R6 zip and download again until the checksum is correct.

Then install R6 doing full wipes of everything to do a totally clean install.

Make sure that you are using the latest recovery (CWM: http://www.modaco.co...t-updated-1601/ or TWRP: )

Edited by dalyer
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok, I've followed your suggestions and can now boot into CM10 again. - Thanks Guys! ^_^

I'm still getting the same issue from before though with the keyboard not working so can't do many things.

I'm getting this message continously flashing up for a split second...

"Unfortunately, Android keyboard (AOSP) has stopped."

If I try and enter any data fields the above message displays for longer and I obviously can't fill anything in as the keyboard won't display/work. :unsure:

Also the browser wont' work. - It tries to open and shuts straight away. :blink:

Please can you help again guys?

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think that you install wrong gapps, dowlod gapps for jb 4.1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello to all ;-)

I just tried cm 10.0 and 10.1. I like it, BUT:

am I to silly to start the tethering or is it not possible to use tethering with your CM 10.0 and 10.1?

I start it, it is shown as working, but I cannot connect via Laptop, in 10.0 the Phone is shown, but I am not able to connect, in the 10.1 the Phone is not shown as an AP...

With Infusion it works...Any suggestions?

Thx a lot

sry. for doublepost in 10.0 and 10.1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone experiencing freezes while playing games? I'm forced to reboot the phone so it unfreezes, that's sad I really like JB but because of that I use CM9, any way to fix that issue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello to all ;-)

I just tried cm 10.0 and 10.1. I like it, BUT:

am I to silly to start the tethering or is it not possible to use tethering with your CM 10.0 and 10.1?

I start it, it is shown as working, but I cannot connect via Laptop, in 10.0 the Phone is shown, but I am not able to connect, in the 10.1 the Phone is not shown as an AP...

With Infusion it works...Any suggestions?

Thx a lot

sry. for doublepost in 10.0 and 10.1

in This roms only USB tethering works. WiFi tethering doesnt ;)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Anyone experiencing freezes while playing games? I'm forced to reboot the phone so it unfreezes, that's sad I really like JB but because of that I use CM9, any way to fix that issue?
some games like temple run make your phone freeze on this cm roms.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

wifi tething works for me ,this rom is nearly there,best out of the 3 cm roms i think

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

A new ROM version would be a nice Easter present from Dazz... :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How about...

No

DONT ASK FOR FU ETAs

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I there,

since the last update (R6) i am having a lot of problems with gps locking position.

i have tried some gps fix software and somethimes looks like it's solved but one day or two later....the same

someone with same problem??

tks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Little Snaggy have been using the latest version since it came out. No clean install just over written install.

Only happens when I run mxplayer and during the movie I press lock it'll buzz up... a quick reboot fixes it... since then I haven't seen it but seems good. Been a while.since I've checked in modaco.

post-992477-1364817629173_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's new Joestone CM10 build... :)

CM10 Joestone internal memory default:

http://search.4shared.com/postDownload/xeYq6b0Q/cm-10-20130324-unofficial-g300.html
Cm10 Joestone external memory default:
http://www.4shared.com/zip/FzZT5uRA/cm-10-20130324-EXT-UNOFFICIAL-.html?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thank you for your rom!!! But the camera is too slow, there will be a green screen, what is the reason, I hope you fix it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you this great ROM!

I have one question: I'm using Linux on my own computer, but when I connect the phone the PC doesn't attached the phone internal, and external SD storage. I tried unmount the SD card, but doesn't recognized the Kubuntu.

How to attached the phone Internal and External storage on my own the computer?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you install Dazzo rom or Joestone one? Dazzo cm10 mounting internal sd on Linux, Joestone cm10 does not...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can someone put a link for joestones rom pleawse?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's new Joestone CM10 build... :)

CM10 Joestone internal memory default:

http://search.4shared.com/postDownload/xeYq6b0Q/cm-10-20130324-unofficial-g300.html
Cm10 Joestone external memory default:
http://www.4shared.com/zip/FzZT5uRA/cm-10-20130324-EXT-UNOFFICIAL-.html?

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Google:

joestone g300

and then set google to search for last 7 days

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe you shouldn't discuss joestones work in Daz's thread, its a little rude as it's basically off topic.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well...

You are absolutely right.

But Dazzo`s is better at the moment - so it`s actually a good thing to do :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

this is quite obscure, i'm getting free mobile data since yesterday when i went back to cm10 from 10.1. Any explanation?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.