Dazzozo

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

2271 posts in this topic

What is the problem or bug in this version?

of course compared with the official rom 4.0.3

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the new update Dazzozo,

For some reason CM10 is more stable then CM10.1. But I like both the versions so going back and forth from CM9-CM10.1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably yes, it works in 10.1, but chceck yourself.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for update... :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for update, working great.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I upgraded from r6 to r7 with no wipes. All is great, but autobrightness still not working.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe you need to do wipes? I do not does brighnes realy works, I'm flashing rom just now...

Edit:

I'm not shure does auto brightnes works, but i have glitches when turning wifi on, problem was in older builds too... :(

Edited by Pyntux
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do i have to do these?

"Wipe data/factory reset

- Wipe cache partition

- Mounts: Format System, Cache, Cust, Data

- Advanced: Wipe Dalvik cache, battery stats if you have them, Reboot recovery" ? Please reply quick

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do i have to do these?

"Wipe data/factory reset

- Wipe cache partition

- Mounts: Format System, Cache, Cust, Data

- Advanced: Wipe Dalvik cache, battery stats if you have them, Reboot recovery" ? Please reply quick

You dont have to do so many really, factory reset, cache, dalvik cache would probably do just fine

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Claims:

1.buggy Navitel ( food on the road, and it shows that I am in the forest or on the parallel road, reboot didn't help), in см10.1 that there is no problem,

2.artifacts appears in the top bar.

So see 10.1 generally cool, everything works fine, no complaints. Thank you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No games in this rom, so bad. Temple Rum freez. So bad. Back to CM9 R10.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Camera360 does not working correctly :(

can't see the live picture because crasy artifacts from OSD are displayed all the time, fix possible?

and artifacts appears in the top bar...

Edited by bigblack66
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hardware decoding is broken for me on the latest release

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This ROM is great keep up the good work :-D. But am having just stone small problems

1, I can't keep getting some random reboots some time to time :-(.

2, the camera shutter, is bit slow but I can still live with that ^_^.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened to all cpu governors?

I dont have TV screen off animation anymore :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Dazz.It is very good and fast rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this ROM for 2 days and everythink works well :) clean install with all the wipes and finally there is no GSM signal problems !! I will let you know after few days, thanks :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello pekahk

Do you have problem with recording camera (800x480) or playing video on r7. because i have problem with this..

Sorry for my english;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's the problems with this rom and the new version? I know I should read the OP, I've done this but I want to know the bugs just in this version and by the users, if anyone can help me I'd appreciate.. And if you have tried CM 10.1 and this can you say what's better and why?

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello pekahk

Do you have problem with recording camera (800x480) or playing video on r7. because i have problem with this..

Sorry for my english;)

Hi, recording and playing video works well for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

update: the thread "explain like you are 5" already works ..

I installed R7 to two pieces of G300. The one with bootloader from instruction from "explain like you are 5" and the second G300 with bootloader from "bootloader FIX by Dazzozo - sorry I cant find the thread any more". The one G300 works well without any restart or GSM signal lose - perfect. The second G300 with the "bootloader FIX" restarts every few hours. I would like to load the bootloader from "explain like you are 5 thread" but the link doesnt work anymore. Any help or link to bootloader from "explain you are 5" ? thanks

Edited by pekahk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any chance that third party camera application can be used in next update?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pekahk, that is interesting.

I installed bootloader from "explained like five", and never had a single reboot!

Btw, I have the whole site saved on PC :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.