• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

google search, sear plugin and youtube not working

17 posts in this topic

Posted

there appears to be a roblem with the search plugin because any apps that use it are not working. the search bar on the browsers just stop when i use the google search engine. yahoo and anything else work fine on whatever browser i use. when i dtart youtube it says network error, have tried various versions of youtube with no joy. my weqther widgets say network error and wont load. im pretty sure its down to google search because all apps relying on ot wobt work. the google search widget also doesnt work. anyobe had thos and can anyobe help me to fix? many thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What rom? Did you wipe? Install from backup? Tried wiping data for those apps?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi its a g330 with a custom ron but been wotking finr for weeks.not wiped anything???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Which Rom?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The name of it is in Chinese so not sure exactly but has been fine upto now. Just wondered if anyone else has had the same issues with the g300

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

when i had this problem it was down to the hosts file.and the fix did solve issues with all problems internet related.also wigets and search would work fine .

Edited by wrtease
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How do I go about fixing the hosts file?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

go and find the samsung custom rom and it s on the main first post .okay

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ok will give that one a try. Should all the google apps run OK with that one?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

they should work fine.fingers crossed.

http://www.ubiquiten...-solution/3517/

this should help hopefully.

Edited by wrtease
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

cant get that link to open im afraid

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

just wondering if my gapps file is not compatible with the g330

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

the hosts file possibly doing the problem,or your gapps might need to be updated for the g330.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can you clear the whole hosts file?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

you could copy a host file from any other rom and paste it in your system,etc folder with root permissions .that way you will have all working. i can send you the file from skype .

Edited by wrtease
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have some files I can try, will give it a go! cheers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried new hosts files with no Joy so given up!

Bought an Xpedia P which arrived neday on saturday unlocked and only £149.99!

Its a better phone than the Huawei G330 and hopefully there should be more support

for it on the Forums, have it rooted and its great!

The G330 was a great phone but just not enough support to go with my limited technical ability!

Mine is shortly to be listed on Ebay if anyone is interested before hand let me know, only owned it

a few weeks and is in mint condition with all original box, books and accessories plus case.

If anyone wants one of the Sonys then the offer on the News page is a great one!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.