• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
KonstaT

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3454 posts in this topic

hummm... i guess MMS is not working at all... anyone can confirm this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed Google Play Music from the Play Store, but I when I try to run I get "Unfortunately, Google Play Music has stopped.'

Anyone else have this problem, or have a solution? Do I need to move it into the System folder?

Also, has anyone managed to update Google Now to the latest verison, or got the Google Ears widget installed?

Edited by Stu C
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i experience only one problem with bluetooth a2dp. i successfully paired my sony ericsson bluetooth handsfree with the first try. But when i turned bt off and on on the mobile, it found the headset, paired with it, but couldn't connect to it (could not play music or make phonecalls). I have to manually unpair them, reboot the phone and pair them again to make it work. So that happens everytime i want to pair me bt headset.

Is there anyone else with this issue?

get logcats pls

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

here are the logs for bluetooth

also, google now need any settings to get the mic to work? voice seach works fine, but google now isn't.

2013-01-15-00-46-30.txt

Edited by thanasis00
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

also, google now need any settings to get the mic to work? voice seach works fine, but google now isn't.

It was repeated many times for CM10 and now here. Google Now will not work from any other icons/shortcuts/widgets except from Voice Search. So you can't press any mic icons - they won't work. That's the way the hack works, otherwise no Google Now at all.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way to disable the 3d overflow menu button...

I mean the three vertical dot menu button

anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any way to disable the 3d overflow menu button...

I mean the three vertical dot menu button

anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It isn't the same which this ROM has by default?

BTW, KonstaT removed it from mediafire.

No, its different. I have it with me.. But, I dont know if KonstaT would allow me uploading it here? There might've been a reason behind him deleting it..

Edited by RZRV8
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone?

Just go to Settings>System>Hardware Keys and deselect the 3-Dot Overflow Menu option. I.E. Disable it. I.E. If its ticked, untick it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

I noticed that when the bluetooth is enabled (not paired to any device - only enabled) my phone never goes to "deep sleep".

"msm_serial_hs_dma" constantly generates kernel wakelocks.

Is that a normal behavior?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im looking for the 4.2 ARMv6 keyboard as well.

KonstaT please upload it back mediafire. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hackers Keyboard with direct rendering enabled seems to be fine for me. :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

is anyone compiling cm10.1 with openjdk7, i'm a bit fed up of having sun-jdk-6 installed, especially with recent security issues (and linux distribution problem) i'd rather move to openjdk7 than oracle-jdk7 too.

i know aosp can't build fully yet with either version of jdk7, and it looks like cyanogenmod has references to 1.5/6 hardcoded, just wondered if there's a workaround....?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

mms not working for me also.

I have send an MMS containing some photos without any problems on the latest build. I just had to enable data transfer.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just go to Settings>System>Hardware Keys and deselect the 3-Dot Overflow Menu option. I.E. Disable it. I.E. If its ticked, untick it.

i guess i missed that option coz..

enabling nav bar makes the hardware keys option disappear ...

any reason why ...maybe a bug

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im looking for the 4.2 ARMv6 keyboard as well.

KonstaT please upload it back mediafire. :)

I wasn't even aware KonstaT made a lag-free keyboard.

That would be a major boost for this ROM.

Anyone know the reasoning behind it not being part of the ROM?

Also... I use MX video player (and Armv6 codecs), and some MP4 videos cannot be played under hardware acceleration.

Is this down to the player inability to do so itself?

If so... which player would people recommend to use?

Edited by deksman2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ticking disable 3d ui button

and then enabling the nav bar

doesnt work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have send an MMS containing some photos without any problems on the latest build. I just had to enable data transfer.

Yap. I manage to get it working. I need to have mobile data active too. It wasn't like that with KonstaTs 4.1.2.

Now I am trying to figure out what it is thats not letting the phone go into deep sleep.

This rom is fast. Im using Apex launcher and it smooth. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wasn't even aware KonstaT made a lag-free keyboard.

That would be a major boost for this ROM.

Anyone know the reasoning behind it not being implemented?

Also... I use MX video player (and Armv6 codecs), and some MP4 videos cannot be played under hardware acceleration.

Is this down to the player inability to do so itself?

If so... which player would people recommend to use?

check the codec those must be avc x264 high ones

only baseline can be played

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi!

How to work on bluetooth?

Bluetooth switch on, restart phone, and that it. work.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the codec those must be avc x264 high ones

only baseline can be played

The codec in question is avc1-dxva (so yes, it would appear its x264).

Those codes cannot be played in HW acceleration due to hardware or software limitations?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The codec in question is avc1-dxva (so yes, it would appear its x264).

Those codes cannot be played in HW acceleration due to hardware or software limitations?

Question is not about encoder used for make your video. What encoder profile used to encode your video?

We have hardvare support of Baseline AVC profile only. Its hardware limitation.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hummm... i guess MMS is not working at all... anyone can confirm this?

mms not working for me also.

works for me (data enabled, wifi on)

edit:

With 4.2, when I use my car's bluetooth soundsystem with Google Play Music, song names are not displayed. Instead it just says "ZTE Blade". In 4.1, the song names were displayed correctly.

Edited by sharix
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.