• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

if you say 'i've been watching for a long time anything'

then you should know the answers

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

and all your answers can be found in the thread, forum, etc... please search for it!

This threat is for advanced users and devs, that know that questions and don't have time to answer that for everyone again and again (sorry)

and all your answers can be found in the thread, forum, etc... please search for it!

This threat is for advanced users and devs, that know that questions and don't have time to answer that for everyone again and again (sorry)

Yes ok, it is for advanced users etc but I said that ANY answer from ANYBODY could be usefull to me, even if it comes with a personal message.

Edited by jpblade
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm using the build from 15.01 and I got 4 RR in 2 days. Sometimes when I want to wake up the phone from the power button, the hardware buttons are lighting, but he screen is black. After 10-15 secs it reboots.

Anyone experiencing the same problem?

If yes, do you know the cause or got any solution?

10x

Edited by Mihai Enea
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes ok, it is for advanced users etc but I said that ANY answer from ANYBODY could be usefull to me, even if it comes with a personal message.

There's only one thing u've to do. Do some exercise on reading. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm using the build from 15.01 and I got 4 RR in 2 days. Sometimes when I want to wake up the phone from the power button, the hardware buttons are lighting, but he screen is black. After 10-15 secs it reboots.

Anyone experiencing the same problem?

If yes, do you know the cause or got any solution?

10x

I have used several days this 15th Jan build rom and none of such problems, no lack, no freeze, no reboots - sharp blade slides like a charm now.

What Blade-version you have? what gen? ...

https://play.google...._from_developer

p.s. in your modaco-account settings, edit profile settings / signature information of your Blade present "status".

Edited by MinaItse
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

build 15.1 is excelent , btw wifi tether work perfectly :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where did you download S2E, because when I go to Google play, it says that my device is not supported.

I got it from here...

http://forum.xda-dev...62&postcount=32

Credit of course goes to its creator :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can anyone pls port MIUI with this rom? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi :)

Great rom as always.

KonstaT is like a good wine, gets better over time.

Enough flaterring now.

Is it possible to add Portuguese spell checker to the rom from another rom (4.1.2) to this one? It has PT-BR thats for Brasil.

Thanks again.

Jesuita

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have used several days this 15th Jan build rom and none of such problems, no lack, no freeze, no reboots - sharp blade slides like a charm now.

What Blade-version you have? what gen? ...

https://play.google...._from_developer

p.s. in your modaco-account settings, edit profile settings / signature information of your Blade present "status".

I have a gen1 blade(upgraded to gen2) 512 ram.

I had a RR 5 mins ago reading this thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can anyone pls port MIUI with this rom? :)

Ask zeelog

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm using the build from 15.01 and I got 4 RR in 2 days. Sometimes when I want to wake up the phone from the power button, the hardware buttons are lighting, but he screen is black. After 10-15 secs it reboots.

Anyone experiencing the same problem?

If yes, do you know the cause or got any solution?

10x

I have the same exact problem (ZTE Libra 512MB, GEN2). I attached the single tombstone file the event generated in case it is useful to someone who wants to check this one out.

tombstone_00.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

snapback.pngMihai Enea, on 18 January 2013 - 12:10 PM, said:

I'm using the build from 15.01 and I got 4 RR in 2 days. Sometimes when I want to wake up the phone from the power button, the hardware buttons are lighting, but he screen is black. After 10-15 secs it reboots.

Anyone experiencing the same problem?

If yes, do you know the cause or got any solution?

10x

I have the same exact problem (ZTE Libra 512MB, GEN2). I attached the single tombstone file the event generated in case it is useful to someone who wants to check this one out.

Today I had the same problem 2 times on my Blade...

Edited by VuckoKS
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thank you VERY very much!!! Amazing....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Firstly, KontaT thanks for the awesome work, the room is very stable and fast, even seems that is complete ;)

now my question - How can i install apps directily on SD card? I already use "adb shell pm setInstallLocation 2" and "adb shell pm set-Install-Location 2" commands and they aren't recognized (Yes, i have usb debugging enabled). with the andorid 2.3 it worked well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Now my question - How can i install apps directily on SD card?

adb install <path to apk> via terminal emulator pm install <path to apk>

[Edit]

adb install -s <path to apk>

Edited by De@n
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Today I had the same problem 2 times on my Blade...

Speaking of the devil, same thing happened twice today.

Maybe changing cpu governor can solve this. To be tested

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Bluetooth not working for me also, scanning found no devices but my tablet found the phone, clicked to pair and the pin came up on the blade so managed to pair but couldn't browse the phone in ES File Explorer and files failed via share too. I'm also finding it very slow and laggy at times, for instance Titanium and Link2sd take ages to fully load, a lot longer than usual, browser can be laggy as well.

Edit: Now started getting "the page has become unresponsive, do you want to close it" (my sh*tty tablet has infected my phone :D)post-853944-0-26758100-1358548698_thumb.

Edited by youngsta2010
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Speaking of the devil, same thing happened twice today.

Maybe changing cpu governor can solve this. To be tested

I'll try it. Do you might use s2e? I think that maybe is a problem s2e

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'll try it. Do you might use s2e? I think that maybe is a problem s2e

Not using s2e here.

Have installed link2sd but atill havent mounted the ext partition on the sdcard so i doubt it has anything to do with that.

Changed to smartass2 cpu governor, so far havent had more random reboots.

Bluetooth also doesnt work correctly here, cant pair the phone with my tablet on tablet talk application

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey hey hey!..

can't see where the development settings?..

can someone tell me where is it?

thanks :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

not again!!! Search the thread and you will find the solution!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

not again!!! Search the thread and you will find the solution!!!

oh ok thanks :) 7 times touch for build number :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Using ver 15.1 for 4 days now. Had done a clean install.

Does anybody experience more battery drain than 12.1 version?

cell standby and google services seem to be consuming more battery than before. [no settings changed] :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hmmm i've paired my bt headset and I don't have that problem i use everyday and now i have pair bt headset and liveview watch i don't see your problem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.