• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

Great Work!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great news for our old Blades! :D

Gonna flash to see for myself :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i wanna use this so bad but its so slow on chinese blade :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just for information, in order to unlock the hidden developer menu,you will have to tap on build no. 7 times.

4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

HQ Youtube working?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

HQ Youtube working?

Well it has been told that HW decoding/encoding is not working so no, it's not working, but i didn't try it.

EDIT: Youtube app is little buggy, wasn't on CM10 and video is HQ are laggy, not enjoyable.

Edited by Mallger
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Konstat I have a suggestion for a cheap device for you: http://www.gsmarena....ot_997-5165.php . It has better hardware than blade III. :)

It has a Mediatek chipset. I know there's some dev tools for that platform but it still means that you'd be stuck hacking your stock ROM. CyanogenMod (or any other AOSP based ROM) won't be possible without source drop/support from the chipset manufacturer.

Only true options are Nexus-, Qualcomm- and Texas Instruments OMAP devices thanks to their open code databases (AOSP, CodeAurora and OmapZoom respectively).

Don't buy Exynos if it isn't a Nexus (there's an interesting 'saga of being an Exynos dev' at Entropy's G+).

Don't buy Tegra if it isn't a Nexus (what Linus said about NVIDIA also applies to their mobile strategy).

With all the other chipsets you'll be pretty much stuck on official updates and stock based ROMs (only exception I currently know is Ainol tablets with AMLogic chipset).

Konstat, if people chipped in together to get you the £40 Alactel OT-983 (1ghz broadcom chip), 512mb ram, 512mb rom, 2gb microsd would you make a custom rom for it? It comes with android 2.3.7. I'm sure someone could post it to you from the UK.

I won't accept donated devices. There's always a possibility that I can't deliver what you're asking. What I wrote above also applies here. Even in the best case scenario you'd be stuck hacking your stock ROM and I doubt ICS is possible before you get an official update.

5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

KonstaKang - (Y) thanks a lot on behalf of blade users. Just stop all your work and make this ROM perfect.

and well I've a question if anyone can answer, i will be grateful.

I use AOKP CM9 ROM for my blade and as still there is no native WiFi tethering, we need to install some app for WiFi tethering, and I did, and it worked too.

but hotspot made by such apps have compatibility with wifi apps like AIRDROID, it doesn't detect the hotspot so can't use it. Please help me out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Very nice job KonstaT!! I'm following your work since 4.1 and I'm very impressed with what you do. Thanks for keeping the blade alive!

Rds

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could anyone please tell me what are the advantages of CM10.1 over CM10 for our Blade?

What is supported for Blade in CM10.1 from Jelly Bean 4.2 Changelog --> http://www.android.com/whatsnew/

Whether photosphere and gesture typing is supported in this ROM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great Job!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Don't flash rename and install

sorry,Iinstall it ,but it dosen't work

post-966261-5327_thumb.png

post-966261-5430_thumb.png

Edited by lst
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry,Iinstall it ,but it dosen't work

That app works fine for me A2E working perfectly cheer KonstaT

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

http://imgur.com/3xRqn.png

As konstat has said that vsync is disabled.but,When i ran a fps test,it nearly gives me 60 fps.

Edited by android@sam
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could you please add usb and wifi tethering regexes to the overlay/frameworks/base/core/res/res/values/config.xml file?

There are some external tethering apps that don't work without these.

<string-array translatable="false" name="config_tether_usb_regexs">

<item>"usb\\d"</item>

</string-array>

<string-array translatable="false" name="config_tether_wifi_regexs">

<item>"wlan\\d"</item>

</string-array>

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

http://imgur.com/3xRqn.png

As konstat has said that vsync is disabled.but,When i ran a fps test,it nearly gives me 60 fps.

I guess is impossible... ICS roms gives 60 ~ 62 fps too.

So, this app, gives wrong information.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is 2mb cache enough?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Great Work! Where can I find the CPU settings to set SmartAssV2 as an option?

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Is 2mb cache enough?

If you mean cache partition - yes. It uses RAM instead, anyway.

Edited by elrond_bs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Why no settings "Performance" this is CyanogenMod 9 - KonstaKANG , on CyanogenMod 10.1 "Performance" is missed

Screenshot_2012-12-22-20-26-26.png

Edited by masterlud
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Konstat add "tap build number 7 times to unlock developer setting" in 1st post, in big letters so everyone will know, and they wont be asking like @up -.-

btw great job, cant wait to see video playback and paranoid cm 10.1 in future, based on Your work. You are awesome :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

KonstaT, I was skimming over the device branch cm.10.1, are no patches needed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Unfortunately sliding trough widgets in lockscreen is quite laggy, but excluding that fact this rom is awsome. It's good to see newest android on blade. I wonder if with android 5.0 it will be the same.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Can someone check if in "4.2" stock browser this canvas demo works or hangs up after a second (It hangs in 4.1 browser, at least for me)?

http://html5canvas.tk/

Thanks.

Edited by ajjjjjjjjj
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Can someone check if in "4.2" stock browser this canvas demo works or hangs up after a second (It hangs in 4.1 browser, at least for me)?

http://html5canvas.tk/

Thanks.

Looks like it hangs. And it causes some graphical bugs when opening the menu, too.

Also, I have colour-banding issues - not sure if any of you experiences this.

Edited by shezar
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.