MoDaCo is undergoing planned maintenance. Site functionality may be reduced - follow @modaco or @paulobrien on Twitter for updates.

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software
      Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)


      CUSTOM ROMS

      You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not be hosted directly in topic via the MoDaCo attachment system
      ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)
      ROMs must give full credit to the original author
      This decision has been taken in light of the huge amount of interest in this area of device customisation within the community, and member feedback! Please note that custom ROM discussion should be kept in specific device sub-areas, (e.g. Kaiser.MoDaCo.com for Kaiser based devices). ISSUES If you have any issues with this policy, please contact me directly via PM. P
    • Support MoDaCo by signing up to a MoDaCo Silver or Gold membership

      To sign up to an annual MoDaCo Silver subscription which will eliminate all ads from the site (as well as giving you access to the MoDaCo Online Kitchens for Android) for only £9.99 using PayPal, Credit or Debit Card, ensure you are logged in to the site, and then click the link below, which will take you directly to the subscription store! You can also sign up to an annual MoDaCo Gold subscription for £29.99, which adds the benefits listed below! PURCHASE A MODACO SUBSCRIPTION - FREE Titanium Backup Mobile for Android worth $5.99! - FREE 1 year PrivateInternetAccess.com worth $39.95! - FREE 1 year LastPass Premium worth $12! - FREE CalcConvert for Pocket PC from Binaryfish worth $17.95! - FREE Calendar Bar for Pocket PC from OmegaOne worth $9.99! - FREE CamerAware for Pocket PC and Smartphone from MoDaCo worth £19.99 / $30! - FREE Chronos for Pocket PC from ActiveKitten worth $14.95! - FREE CodeWallet Pro for Smartphone and Pocket PC from DeveloperOne worth up to $24.95! - FREE Concentrix for Pocket PC from eSoft Interactive worth $9.95! - FREE FlexMail for Pocket PC and Smartphone from WebIS worth up to $59.90! - FREE FTouchSL for Pocket PC from Vekoff s.r.o. worth 10 euro / $12.50! - FREE Jewel Challenge for Pocket PC from eSoft Interactive worth $9.95! - FREE John Cody's Alerts Pro for Smartphone from Omnisoft worth $14.95! - FREE LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> Dutch for Pocket PC from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> French for Pocket PC from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> German for Pocket PC from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> Italian for Pocket PC from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Talking Dictionary 2008 English <-> Spanish for Pocket PC from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Dictionary English <-> Dutch for Smartphone from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Dictionary English <-> French for Smartphone from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Dictionary English <-> German for Smartphone from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Dictionary English <-> Russian for Smartphone from Lingvosoft worth $49.95! - FREE LingvoSoft Dictionary English <-> Turkish for Smartphone from Lingvosoft worth $49.95! - FREE Note2Self for Pocket PC and Smartphone from WebIS worth up to $19.90! - FREE Opera 8.60 for Pocket PC and Smartphone from Opera Software worth up to $48! - FREE Pocket Informant for Pocket PC and Smartphone from WebIS worth up to $59.90! - FREE Pocket Launcher for Pocket PC and Smartphone from Conduits worth $9.95! - FREE PTab for Pocket PC and Smartphone from z4soft worth up to $60! - FREE Resco Explorer for Pocket PC and Smartphone from Resco worth up to $49.90! - FREE Safemode for Pocket PC from monocube worth $12.95 - FREE SplashPhoto for Pocket PC and Smartphone from SplashData worth up to $59.90! - FREE Sprite Backup for Pocket PC and Smartphone from Sprite Software worth $29.95! - FREE Teksoft Glyphs UI for Pocket PC and Smartphone from Teksoft €9.95! - FREE Teksoft HeadsetRemote for Pocket PC and Smartphone from Teksoft €4.95! - FREE Traffic Jam for Pocket PC from eSoft Interactive worth $9.95! - FREE unlock (1 per year) from imei-check.co.uk - DISCOUNT of 10% at MoDaCo FairDeal - DISCOUNT of 10% at Semsons.com - FORUM - AD FREE SITE - FORUM - custom rank / title - FORUM - double competition entries - FORUM - double post attachment space - FORUM - no search flood control - FORUM - priority event registration - FORUM - triple PM space
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspensions / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted · Report post

Thanks once more Konstat.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hey there,

Still not able to compile by myself :/

Installed a VB on my 32bits to emulate a 64bits system, setup a build env, followed the steps, but the lunch command won't create any out directory :'(

I just get what I think is the "normal" output, but obviously the make bacon can't work, as there is no out directory at the mentioned address.

lunch.jpg

Having no error message to start from is really annoying :///

Could anyone help, please?

Edited by Ogami Itto
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Can anyone help me to find how to install Portuguese (Portugal) spell checker on the keyboard?

Its the only thing im missing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Issue (reproducable):

- pull down notifications bar

- select Brightness

- try to change the brightness level

- black screen (but everything else is working)

You have to pull out the battery and put it back in :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Issue (reproducable):

- pull down notifications bar

- select Brightness

- try to change the brightness level

- black screen (but everything else is working)

You have to pull out the battery and put it back in :(

I have just tried it and i have no issues!

* Also for the ones having problems with s2e...I also had extreme slowliness, but after 2/3 reboots everything worked fine and my blade is running fast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have just tried it and i have no issues!

Did another clean install and now it works.

Thanks KonstaT&everybody else who made Jelly bean to work on our Blade!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KonstaT, I see that in the first post you have (bt-tethering?).. That question mark means you arent sure right? Well, anyway I just wanna say that it works. I was using an iPad and an iTouch. They connected to the device and I was able to use the internet. You can remove the question-mark.

Also, guys (this is preferable for elrond_bs), I wanted to do a clean install of this ROM because I was seeing that my 3G network bars or WiFi bars werent turning blue.. I thought I did something wrong. So, I booted into recovery, Wiped Dalvik Cache, Cache and Data. And then, flashed this. (Not the latest one. The 19.1 one.) And then booted up. Because I read somewhere that you should reboot AFTER flashing ROM and then flash GAPPS. But here is where it gets strange. After I flashed the ROM, GAPPS were already there! I didnt flash them! And they cannot be there from before since I wiped EVERYTHING. Any reason as to how is this possible? O_o Is GAPPS now integrated? Anyway, my problem is sorted and I dont care.. But, I wanna know whats up.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have been meaning to ask since long time..

Is the Hot Reboot Option in the Reboot menu options in the Power Menu absent [disabled] or moved?

It is present in CM10 but not in 10.1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KonstaT, I see that in the first post you have (bt-tethering?).. That question mark means you arent sure right? Well, anyway I just wanna say that it works. I was using an iPad and an iTouch. They connected to the device and I was able to use the internet. You can remove the question-mark.

Also, guys (this is preferable for elrond_bs), I wanted to do a clean install of this ROM because I was seeing that my 3G network bars or WiFi bars werent turning blue.. I thought I did something wrong. So, I booted into recovery, Wiped Dalvik Cache, Cache and Data. And then, flashed this. (Not the latest one. The 19.1 one.) And then booted up. Because I read somewhere that you should reboot AFTER flashing ROM and then flash GAPPS. But here is where it gets strange. After I flashed the ROM, GAPPS were already there! I didnt flash them! And they cannot be there from before since I wiped EVERYTHING. Any reason as to how is this possible? O_o Is GAPPS now integrated? Anyway, my problem is sorted and I dont care.. But, I wanna know whats up.

format system...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

what format is your video? In my case only 3gp and mp4 formats work. xvid and x264 are working fine

i am using the camera where is in rom...camera 4.2 but videos where made by this camera no preview at gallery

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Also, guys (this is preferable for elrond_bs), I wanted to do a clean install of this ROM because I was seeing that my 3G network bars or WiFi bars werent turning blue.. I thought I did something wrong. So, I booted into recovery, Wiped Dalvik Cache, Cache and Data. And then, flashed this. (Not the latest one. The 19.1 one.) And then booted up. Because I read somewhere that you should reboot AFTER flashing ROM and then flash GAPPS. But here is where it gets strange. After I flashed the ROM, GAPPS were already there! I didnt flash them! And they cannot be there from before since I wiped EVERYTHING. Any reason as to how is this possible? O_o Is GAPPS now integrated? Anyway, my problem is sorted and I dont care.. But, I wanna know whats up.

You need to Wipe data/Factory Reset (cache and dalvik are included here too) and also do Mounts and Storage -> Format System, just in case. Then you should install the ROM and GAPPS and then restart. If you had gapps on clean install, something went wrong/wasn't wiped.

Edited by elrond_bs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

You need to Wipe data/Factory Reset (cache and dalvik are included here too) and also do Mounts and Storage -> Format System, just in case. Then you should install the ROM and GAPPS and then restart. If you had gapps on clean install, something went wrong/wasn't wiped.

I dont think you understood me man. I wiped everything. Installed the ROM. Did not flash GAPPS. And rebooted. Now, when the reboot completed, it asked me for my Google Account info. I did all that and then I was gonna reboot to flash GAPPS, but I just happened to go to the drawer and all the Google apps like 'Store' and 'Talk' were already there. So, I still havent flashed GAPPS. Dont need to. Also, everything is working perfectly.

Edited by RZRV8
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Read my last sentence. :) If everything works OK, why do you ask? If you have any doubts - do another clean install.

Edited by elrond_bs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Read my last sentence. :) If you everything works OK, why do you ask? If you have any doubts - do another clean install.

I just needed to know.. Never mind.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

... all the Google apps like 'Store' and 'Talk' were already there. So, I still havent flashed GAPPS. Dont need to. Also, everything is working perfectly.

Gmail, GTalk, Market are part of the 'core' package done by Konstat.

Edited by mrz_hun
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I dont think you understood me man. I wiped everything. Installed the ROM. Did not flash GAPPS. And rebooted. Now, when the reboot completed, it asked me for my Google Account info. I did all that and then I was gonna reboot to flash GAPPS, but I just happened to go to the drawer and all the Google apps like 'Store' and 'Talk' were already there. So, I still havent flashed GAPPS. Dont need to. Also, everything is working perfectly.

Because you didn't format system partition. Instead of properly formatting all partions once (format system, wipe data & factory reset) you decided it is better to format only some of the partitions and do it couple of times just to be sure? ;)

CyanogenMod has a script that runs on every install that backups your Google apps and restores them after the install. That is also the reason why you don't need to flash gapps package again on every ROM update. Further reading: /system/bin/backuptool.sh and /system/addon.d/70-gapps.sh.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Because you didn't format system partition. Instead of properly formatting all partions once (format system, wipe data & factory reset) you decided it is better to format only some of the partitions and do it couple of times just to be sure? ;)

CyanogenMod has a script that runs on every install that backups your Google apps and restores them after the install. That is also the reason why you don't need to flash gapps package again on every ROM update. Further reading: /system/bin/backuptool.sh and /system/addon.d/70-gapps.sh.

Hey KonstAT , just a quick question about your monthly update releases . Will you do big revisions to the platform (ROM) in that time spawn ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

If you're experiencing the problem where the Blade does not seem to return from sleep, the screen stays black and only the LEDs light up (commonly known as SOD - screen of death)... then there is a workaround that could help. It appears it is a problem with Android 4.2.1 (not just the Blades).

It's reported here: http://code.google.c...detail?id=40019

Go into Settings | Developer options and turn on the "Animator duration scale" to .5x. This should fix it - most people are saying this has worked on their phones. I have just tried it, so I'll report back.

Edited by mpok3
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Because you didn't format system partition. Instead of properly formatting all partions once (format system, wipe data & factory reset) you decided it is better to format only some of the partitions and do it couple of times just to be sure? ;)

CyanogenMod has a script that runs on every install that backups your Google apps and restores them after the install. That is also the reason why you don't need to flash gapps package again on every ROM update. Further reading: /system/bin/backuptool.sh and /system/addon.d/70-gapps.sh.

Now I got it.. Maybe its that script. Anyway, the issue is fixed. Thanks for making me more known. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

New build. This is mostly untested because I haven't used my Blade much lately. Most of the time that I have for hacking Android goes now with my new dev toy. I still have my trusty old Blade but I'll probably just update this ROM on a monthly basis from now on. We have pretty much everything working now anyway. :)

cm-10.1-20130129-KonstaKANG-blade.zip

http://www.mediafire...hy7tbq6rgmeajjr

md5:92047d4a213912097ce96d239257cf10

-hardware vsync events (thanks to daemond)

-fixed some audio routing issues (thanks to daemond)

-fixed messed up u/v plane alignment in some videos (thanks to daemond)

-Custom lock screen background (1,2)

-option to toggle dimming of the notification shade (1,2)

Super work KonstaT. This new update has made my 256 MB RAM Blade buttery smooth. :)

Also thanks to Daemond for his efforts.

What NEXT :P ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nice build.

Founded bug: unstable settings menu for photocamera.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

music on headphones stops working after awhile. I plug the phones and I don't hear music. I have to restart phone to hear music again from headphones . example music is working when going to work , al lunch I plug the phones again and no music from them)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

music on headphones stops working after awhile. I plug the phones and I don't hear music. I have to restart phone to hear music again from headphones . example music is working when going to work , al lunch I plug the phones again and no music from them)

Try to play song first and then plug the headphones

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

music on headphones stops working after awhile. I plug the phones and I don't hear music. I have to restart phone to hear music again from headphones . example music is working when going to work , al lunch I plug the phones again and no music from them)

Same issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Same issue.

had same issue but instead of no music i used to get music from speakers...

to hear music again from headphones you simply have to plug the headphones while playing music(4th time :P)

Edited by vNa5h
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.