• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

The bluetooth works

You just have to switch it on and off for sometime till it actually switches on :)

I found the solution for me... It wasn't working, so with Wi-fi turn on I went to Menu-settings-wireless & network/more-Tethering&portable hotspot-bluetooth tethering

Don't know if it was because of this, but after enable it, N7 found my Blade... Weird.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey Konstat, I´ve searched on the Internet and found that there were Adreno 200 new drivers could you update the ROM with those new drivers.

I heard that they were better for gaming performance!

:D:D:D:D:D:D:D:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey Konstat, I´ve searched on the Internet and found that there were Adreno 200 new drivers could you update the ROM with those new drivers.

I heard that they were better for gaming performance!

:D :D:D:D:D:D:D:D

Oh this would be FANTASTIC!!! :D Please Konstat :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

...

Edited by De@n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

6 days 16 hours 27 mins 17% ... not waiting any longer time to play :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey Konstat, I´ve searched on the Internet and found that there were Adreno 200 new drivers could you update the ROM with those new drivers.

I heard that they were better for gaming performance!

:D :D:D:D:D:D:D:D

there doesn't seem to be any newer drivers: https://developer.qualcomm.com/mobile-development/mobile-technologies/gaming-graphics-optimization-adreno/tools-and-resources

just the ones released a few months ago which were buggy.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello friends

are there new wallpaper,where can i find new wallpaper?

thanks for your helps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello friends

are there new wallpaper,where can i find new wallpaper?

thanks for your helps

Try your ironmonger. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello friends

are there new wallpaper,where can i find new wallpaper?

thanks for your helps

I get all my wallpaper from B&Q Zedge

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey guys!

I'm trying to update a 20130112 ROM to the newest one, but I'm getting FCs of systemUI.

My /system partition is 138 MB, but I've trimmed the .zip file down before installation to fit into 138 MB (size of the system folder inside the zip is ~130 MB)

Edited by matcho13579
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey guys, is it possible to disable the annoying sound that pops up every time you change the volume?

It is really annoying!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

more smooth then cm10 ? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

more smooth then cm10 ? :)

yes imo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey guys, is it possible to disable the annoying sound that pops up every time you change the volume?

It is really annoying!

it is at 3am when set on loudest !!! i put thumb over speaker juuuuuuuuuuust incase :)

but i still wouldnt disable,way to handy to have :D

Edited by emotty
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello friends

My zte blade is blocking sometimes (every days one or two times) when i push hard keys it is rebooting.i use 20130129 .

what can i do?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build. Mostly just keeping up with upstream changes.

cm-10.1-20130210-KonstaKANG-blade.zip

http://www.mediafire.com/?gj24etj1t0patg2

md5:781eca86a06ccbff22c731dc2a408ef7

-included czech and portuguese (pt_PT) dictionaries

-surface texture enhancements (thanks to daemond)

-call statistics (merged)

7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

New build. Mostly just keeping up with upstream changes.

Thanks :)

Edited by De@n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

-surface texture enhancements (thanks to daemond)

Are those this?

[*]prefer RGB565 pixel format for opaque surfaces and bitmaps

[*]reenable 16bpp drawing cache

[*]use RGB565 pixel format for wallpaper

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Are those this?

I think so ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

With 10.2. build I get error:

Process system isn't responding. Wait/Close

On every start-up after rebooting

I choose Wait and everything works ok (at least it seems so).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build. Mostly just keeping up with upstream changes.

cm-10.1-20130210-KonstaKANG-blade.zip

http://www.mediafire...gj24etj1t0patg2

md5:781eca86a06ccbff22c731dc2a408ef7

-included czech and portuguese (pt_PT) dictionaries

-surface texture enhancements (thanks to daemond)

-call statistics (merged)

Thanks !!!

Timing eh ? not even installed the other new one yet :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks Konsta,

Full fart framåt ! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Are those this?

[*]prefer RGB565 pixel format for opaque surfaces and bitmaps

[*]reenable 16bpp drawing cache

[*]use RGB565 pixel format for wallpaper

yeah but what does that actually do...

please somebody explain :(

googled it ...couldnt find anything concrete

Edited by vNa5h
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I switched from CM9 to CM10.1 for several days now and ... 4.2 is slow as f**k , 4.04 has it's problems too, for example task switcher's (long press home button) scrolling was choppier and phone app's responsivity very bad, but 4.2 is worse at everything, f**ing google now takes ages to load, if you're looking for a smooth experience 10.1 not for you

btw cpu is OK-ed at 710 mhz

Edited by Cata_Simi
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.