• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

Thank You, thank you, thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

It's work!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i recently installed the cm-10.1-20130306-KonstaKANG-blade.zip rom and it seems to work fine (i think). but when i try to click the playstore it just closes. i was thinking to boot into recovery to flash the gapps but i noticed that this version doesn't have the reboot into recovery option when i click reboot. can anyone help?

anyway great rom thanks for all your work konstat!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

KonstaT,

Because the torch tile will never work I was hoping there is a possibility to link just a bright white screen with it? (like some apps on the playstore)

Would be great!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i recently installed the cm-10.1-20130306-KonstaKANG-blade.zip rom and it seems to work fine (i think). but when i try to click the playstore it just closes. i was thinking to boot into recovery to flash the gapps but i noticed that this version doesn't have the reboot into recovery option when i click reboot. can anyone help?

anyway great rom thanks for all your work konstat!

see 3rd post on this page

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Read a few post behind you will find your answer...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

see 3rd post on this page

i can't find it.... has the developer options and performance been relocated?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i can't find it.... has the developer options and performance been relocated?

In this ROM those options are only for devs, advanced users and able to read. ;)

Edited by Sata_Cimi
3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I can't get GPS connection. Anyone?

Edited by greg121
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i can't find it.... has the developer options and performance been relocated?

TAP 7 times on build number ( about phone)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I don't like the unnecessary speech... But I must say that this ROM is the best for Blade, it's simply perfect! Thank you, KonstaT!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

GPS working for me.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build. Please read this post before you do anything!

cm-10.1-20130306-KonstaKANG-blade.zip

http://www.mediafire...d828r9vrpjc8aul

md5:1dcb6d915f734917d1294ef4d024984a

md5 does not match, downloaded several times - the same result. I was even inclined to ignore this, but when I tries to unzip it, so that I remove unnecessary dictionaries, 7zip given an error that the archive is corrupted. Can anybody shed more light on the matter?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

TAP 7 times on build number ( about phone)

thanks

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

md5 does not match, downloaded several times - the same result. I was even inclined to ignore this, but when I tries to unzip it, so that I remove unnecessary dictionaries, 7zip given an error that the archive is corrupted. Can anybody shed more light on the matter?

I flashed, everything seems to work fine. I`ve used latest build now 2 days, without reboots, etc
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I flashed, everything seems to work fine. I`ve used latest build now 2 days, without reboots, etc

Even more interesting, if I use different browser to download the rom, I get different md5 ... I do not have the same problems with the gapps or any other download .. really weird.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

md5 does not match, downloaded several times - the same result.

Try to download via proxy or check RAM in your computer. The md5 is correct, I downloaded now.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Try to download via proxy or check RAM in your computer. The md5 is correct, I downloaded now.

How could RAM be the problem, when I stated that I have this problem only with this file (with no others including older releases of the ROM). I downloaded the gapps several times just now, and its md5 is always correct ...

Free proxies do not show the download link in mediafire .. could someone please put this ROM on some other free storage service please?

P.S. Ok nevermind, it did download properly once I chose "repair download" from mediafire, still not sure why it downloaded broken from other browsers as well.

Edited by silverchair
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Try using different software like winrar if that doesn't work then try to download on other PC or laptop it may help

Edited by balwinder singh
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just change your op. :unsure:

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just change your op. :unsure:

op?!?

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

GPS does not work for me either!

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just change your op. :unsure:

I hope you're having fun, I reported you tree times' hope someone who can will ban your account/ip

(moron copied my photo and my name and is polutting the thread)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What a great ROM again! The performance seems even better than with 4.1.2 and with the camera/camcorder and Youtube working it's just a dream. Thanks a bunch!

I can't get GPS connection. Anyone?

Did you clear and/or update A-GPS? That usually helps a lot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sir konstaT?.. can you make a samsung touchwiz ui?.. or xperia ui?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you clear and/or update A-GPS? That usually helps a lot.

I tested it with GPS Status & Toolbox and also cleared A-GPS data.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.