• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted (edited)

KonstaT, can you show how you get Wi-Fi worked? I try to fix it three days, but no luck :(

And may be you interested to join ARMv6 CM10.1 porting community? I think it's good idea, join work of most developers to one place...

Try to delete /system/lib/hw/hwcomposer.*.so files, it doesn't needed on CM 10.1 for us.

there's only hwcomposer.msm7x27.so and that is in konstat's build too, so i assume its just ignored.

yes i agree the arm6android project seems a good idea, already has the skate and crescent on there as well as the p500 that has provided some useful hacks. although it does seem to duplicate a lot of effort forking all those non-zte-specific cyanogenmod repo's instead of just patching them like konstat does.

Edited by sej7278
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

anyone had their time go massively wrong? my phone lost about 2 days somehow. its not set to get time from the network or ntp. it may have been after i did a nandroid restore, but i've never seen a nandroid set the date before (and i didn't notice it when i did the restore).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

KonstaT, thank you soo much for a great rom, We hope you will try your best to make this rom fully stable with everything working but even you couldnt we still love you.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm test MMS setings, but this don't work. MMS works, if wifi on and connected to Access Point, or edit APN type to "default,mms" and select this APN. So the same don't work pptp on cyan10&10.1.

##### VpnRoot LOGS #####

Connecting to ... port 1723 via rmnet0

Connection established (socket = 14)

Sending SCCRQ

Received SCCRP -> Sending OCRQ (local = 38907)

Tunnel established

Received OCRQ (remote = 32775)

Session established

Creating PPPoX socket

Socket() Protocol not supported

P.S. Does not store the 2G/3G network after restart.

Edited by justcrazy
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks worked like a charm :)

also i have noticed a very nice animation when repeatedly touched android version and CyanogenMod in about phone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have random freezes on this version

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When I downgrade it to cm10 again with recovery, the booting just never stops.

Any idea why?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When I downgrade it to cm10 again with recovery, the booting just never stops.

Any idea why?

do you flash cm 10 or restore it from buckup from recovery?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

im not able to install g- apps file..... how to integrate it?..... can u detail it.....?BTW Im new to this rooting things...... thanks in advance bro[KonstaT]

http://sanfranciscoa...nstall-a-rom/��

i used the above process for installing.... plz help....

Edited by raghaf2007
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

do you flash cm 10 or restore it from buckup from recovery?

I flashed the file (the gapp package as well)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I flashed the file (the gapp package as well)

you'd have to mount and wipe /system to delete the old gapps etc; also i expect some stuff on your sdcard got updated to cm10.1 settings. probably best to wipe /data and install from blank.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I flashed the file (the gapp package as well)

Well upgrading is almost sure that you dont get any problems but when you downgrading its not the same because some files may not be downgraded and they are not compatible any more. Try to 1)clean dalvik from advanced 2)clean cache 3) reflash the rom+gapps, if its not booting then you should do 1)clean dalvik 2)clean cache 3) factory reset 4)flash the rom+gapps), with this way you should lose all your data and setting (contacts sync to google).

I recommend you to take backup from recovery mode, it takes like 600-700mb in sd card but it worth it, since you can rollback to your older rom/state the way you left it.

(sorry for my english, not native language :) )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

cleaning dalvik and cache won't do anything, only wiping data and system

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No wipe, no whine! You can't expect even 2 different ROMs to work without full wipe, let alone 2 different Android versions - 4.1 & 4.2! :blink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thank You KonstaT!

Works nicely but Trebuchet launcher force closes sometimes and not responding really much.

process com.android.phone has stopped message pops up every time, I have wiped and cleaned everything still same issue but that doesn't mind because I don't use my blade.

USB Mass Storage works really well on Windows 7 and on Linux Ubuntu..

touch responsive is a little bit slow.

WiFi works well

Edited by Carlos Manuel Leemet
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Downloading the packages. Will make feedbacks soon.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Konsta and all,

I have a problem: the home button does not work, it only wakes the device but doesn't take it to the home screen.

The device is a San Francisco and I've tried this ROM and also the CM10 version. The CM9 works fine. On a "real" Blade the home button works fine with all three ROMs.

I've tried editing the Generic.kl file but it didn't help. Please help me out!

Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Konsta and all,

I have a problem: the home button does not work, it only wakes the device but doesn't take it to the home screen.

The device is a San Francisco and I've tried this ROM and also the CM10 version. The CM9 works fine. On a "real" Blade the home button works fine with all three ROMs.

I've tried editing the Generic.kl file but it didn't help. Please help me out!

Thanks!

no wipe? no whine!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no wipe? no whine!

I always wipe after installing a new ROM. And also in the bathroom. Any other ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I always wipe after installing a new ROM. And also in the bathroom. Any other ideas?

do you drink enough wine?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Video camera not work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Video camera not work!

What steps did you carry out to perform that amazing feat? I usually have to remove the camera apk to get awesome functionality like that.

Also, please read the 1st post.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

no wipe? no whine!

I always wipe after installing a new ROM. And also in the bathroom. Any other ideas?

do you drink enough wine?

:D :D :D :D

Edited by nokiafan02
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Tried 4.0.x on my blade. it works better than CM official 2.3.7!!! Hope we could get the 4.2.1 ROM which supporting all features ASAP.

Many thanks to CM, KonstaT and all other develop team members!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build. Mostly just upstream CM stuff. Instructions/sources how to build CM10.1 yourself now in the third post.

cm-10.1-20130101-KonstaKANG-blade.zip

http://www.mediafire.com/?kqwptn6q9atq64r

md5:2980c60848869a66072c869fba8a7def

-backported USB gadget driver from msm-3.0 kernel (thanks to WaylandACE)

  • fixed native USB tethering
  • fixed issues with apps failing because of borked usb0 interface (e.g. network speedtest apps)

-switched to wpa_supplicant_8

-added power hal and boostpulse support to ondemand governor

-Quick Settings: Swipe to switch (1)

-Add persistent notification when headphones are plugged in (1)

-CyanogenMod clock widget - Chronus (merged)

Happy New Year to everyone! :)

8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.