• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

Thanks for the answer. And if I install the same way a newer version of KonstaT's 4.1.2 it will work?

Definitely YES. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please, stop trash this thread

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had battery drain for first couple days after a couple charges it settled down now getting 2-3 days i think it just takes a couple days to calibrate itself.

Battery drain is the only reason I don't use this ROM any more. It is very important to have a reliable phone, not just a fancy one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Battery drain is the only reason I don't use this ROM any more. It is very important to have a reliable phone, not just a fancy one.

In that case just ignore the ROM and this topic.

I personally have as good battery life as in CM7 i.e. 2-3 days with quite normal use.

Calls abt. 20-30 mins, data to read and send emails and check my calendar.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i am now on pacman 20.1 that is partially based on cm10.1, and i tested latest cm10.1 in the past. With a lot of fooling around, wifi-on most of the time, no games but checking stuff online, about 2hours of bluetooth mp3 in the car and in low coverage area that drains more... lasts for a day... which is very good considering the use. I guess 2 days will be normal if i stop fooling around that much.

However, in the first couple of days, battery was going down faster. So, i guess, it needs a few days to settle down first and recalibrate. If any of you have battery drains, try to find out what's the reason, and if there is no reason, just try it for a few days and see if it's back to normal.

Edited by kogos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Battery drain is the only reason I don't use this ROM any more. It is very important to have a reliable phone, not just a fancy one.

My phone with this ROM is as reliable as ever like i said just took a couple of charges calibrate it self now runs perfect no problems im getting 2-3 days use now that to me is reliable.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi

we know that s2e is not working properly.

I observed that if we unchecked app. data than u can install apps until your memory is full. its not recommended to check dalvik cache but OK if want to install more app.

so check everything except app. data it works fine for me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi

we know that s2e is not working properly.

I observed that if we unchecked app. data than u can install apps until your memory is full. its not recommended to check dalvik cache but OK if want to install more app.

so check everything except app. data it works fine for me.

Yo're wrong. Yo're not allowed to say "we know that s2e..." if you and some other user are not capable

to get it work.

I've never ever had any kind of problem with s2e. s2e works totally fine for me and can't use my Blade without it

because of limited memory. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Howdie,

Krunal11489 is not wrong, he has - like me too - problems with s2e.

He is fully allowed to say "we know that s2e..."...

Perhaps you - 陰莖:) - can give us your configuration details for s2e. Size of sd-ext, ext4/e and so...

Or how you use s2e - backup with TB, how many apps etc...

Thank you for your advices, but don´t blame people which had problems...

Greetings

P.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Howdie,

Krunal11489 is not wrong, he has - like me too - problems with s2e.

He is fully allowed to say "we know that s2e..."...

Perhaps you - 陰莖 :) - can give us your configuration details for s2e. Size of sd-ext, ext4/e and so...

Or how you use s2e - backup with TB, how many apps etc...

Thank you for your advices, but don´t blame people which had problems...

Greetings

P.

Don't worry. :D It's only a matter of ability. <_<

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well. We all know as welk that s2e is working just fine with this rom. Even with 1,8GB partition.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Don't worry. :D It's only a matter of ability. <_<

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please do not be outrageous!!

Please stop this stupidity and read the very first post #1 in this topic.

"

This is my port of CyanogenMod 10.1 for ZTE Blade. It is unofficial and unsupported by the CyanogenMod team. This ROM is mainly for developers/testers/advanced users. I'm really not interested in hearing whining about non-working things (and questions when they will be fixed), actually I couldn't care less if you have issues with this ROM. ;) There's instructions/sources in the third post to build CM10.1 yourself. If you must have something fixed right now - you better do it yourself.

"

And try to understand... <_<

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Who has to read daily about your problems with s2e?!! Stop this OT!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Who has to read daily about your problems with s2e?!! Stop this OT!

you are all right, i don´t ask anymore

end

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@MistahBaxtah...

which patched version of s2e are you using??? Is it the one linked on the second page of this thread, or someplace else? link please if possible, because there are loads of patched version on xda and modaco and it gets confusing... some work, some won't

Edited by kogos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

why don't use link2sd instead? No need to hack, i'm using it with ext2 partition 'couse it doesn't write extra journal data to sd card.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have to agree twat4u... because this was not the only one posted on this thread, it should be added on first page. Thanks for the link m8.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, and ext4 w/o journal is typically quite a bit faster than ext2 on slow flash memory.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi! I have started to use Bluetooth (turned on all the time) and notice battery drain. I have used BetterBatteryStats to collect statistics and found that “msm_serial_hs_dma” wakelock was held all the time. Do anyone have the same situation?

I use 6.3. build on zte libra

PS I found solution for similar problem on another device http://blog.cryptomi...d-deep-sleep/ May it help?

Edited by ashvedov
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can you improve the interface of fm radio ? :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There isn't anything you can do about the excessive using of memory?

Thanks for this great rom!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

This ROM works great for me... however, I'm experiencing a problem with my ADATA MicroSDHC 16GB card (class 4).

Namely, my old card (which had same specs) apparently somehow got damaged (wouldn't mount anymore and apparently became corrupted in a good portion since neither formatting or error correction worked) and I got a replacement.

I tried the new card in my laptop. Formatted fine (FAT32 - just like the old one), checked for errors (came up clean), copied over the newest ROM and some personal files (pics, etc,) to the card.

I was even able to install the ROM and gapps in CWM from that card... which means CWM registers it just fine, and I also initiated USB mounting from there and accessed the card from the laptop (again everything worked great).

But... after the ROM and gapps were installed, the OS kept seeing the MicroSD card as being connected, then disconnected/removed, then connected again, disconnected/removed again... and so on and on and on endlessly (the OS simply couldn't read it).

I tried it again in CWM... it reads the card just fine.

I tried it in the laptop... works just fine.

Boot up the ROM with the 16GB MicroSD inside, and the OS goes bonkers on the card (it keeps up with the removed/connected endless loop).

Anyone has any idea what's happening?

My 2GB MicroSD that came with the Blade works fine in the OS (so I'm using that for the moment)... but to me it seems as if the OS cannot work with this new 16GB card.

Suggestions would be appreciated.

Edited by deksman2
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

@MistahBaxtah...

which patched version of s2e are you using??? Is it the one linked on the second page of this thread, or someplace else? link please if possible, because there are loads of patched version on xda and modaco and it gets confusing... some work, some won't

I use the one that is linked in the second page. I moved only apps and now it seems that I already have around 250mb of apps in my 1,8GB ext partition. Works fine!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I use Ext4 512MB.

Not use automatic, so i open Terminal Emulator.

su

mke2fs /dev/block/mmcblk0p2

exit

exit

and restart.

KonstaT ty for this rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.