KonstaT

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

Recommended Posts

Bundizle    2

OC to 748 as I've done. Works well with no lagging. :D

mine is at 710...at this speed it shouldnt lagg.. :mellow:

Share this post


Link to post
Share on other sites
khizhny    7

mine is at 710...at this speed it shouldnt lagg.. :mellow:

Mine OC maximum 672 MHz. :unsure:

Edited by khizhny

Share this post


Link to post
Share on other sites
greg121    6

Mine OC maximum 672 MHz. :unsure:

How to OC anyway? Could someone help me out? Couldn't find any settings or do I need a app for that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreis911    61

How to OC anyway? Could someone help me out? Couldn't find any settings or do I need a app for that?

Remember that CPUs have a tolerance on working frequency.

If you push it too much it might do the opposite.... and it's going to heat up... and memory too with it.

Anyway, go to Settings/Performance/Processor/ Maximum CPU frequency and choose...

Share this post


Link to post
Share on other sites
tomwie6    0

How to OC anyway? Could someone help me out? Couldn't find any settings or do I need a app for that?

settings performance processor :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a chance not having this point in my settings?

I run the latest ROM from this thread

https://www.dropbox.com/s/u9g4nii06kvh8j2/2013-03-21%2012.05.43.png

You have to click 7 times on the 'Build no.' in About menu to inlock the development and performance options!

Share this post


Link to post
Share on other sites
khizhny    7
Is there any GEN3 patch? I'd like to use this rom with ZTE Libra.

I can't use GSM without patch.

I use libra aswell. First u should install stock gen2 ROM. Only after that use custom ROMs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1soproni    1

I use libra aswell. First u should install stock gen2 ROM. Only after that use custom ROMs.

Where is this 'stock gen2 ROM'?

Share this post


Link to post
Share on other sites
KonstaT    3,949

konstaT great work best rom so far.much appreciated..the only problem i find is when am texting at times my phone hangs alot..it gets to be super slow and the phone complety lags like for a minute..any solutions??

Try switching to smartassv2 governor. That happens with ondemand governor on pretty much every ROM.

Is there any GEN3 patch? I'd like to use this rom with ZTE Libra.

I can't use GSM without patch.

Gen3 patch from my CM9 thread works with CM7/9/10/10.1.

Gen3 patch from my MMHMP thread works with 2.3.5 stock based ROMs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RusselM    1

Just a quick question: when looking at my phone's status, just above my IMEI number there is a section which shows my phone number.

But this is not correct, any simple ways to fix it?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
MaJaxed    0

KonstaT, thank you for fixed FM Radio! But I found bug with Apollo player (and other players) and again it is related with headphones.

When I pause music (with | | button), unplug headphones and plug in back, music is playing from talk speaker (which is located on top of phone, above San Francisco / Blade). For correctly working I must pause playing, unplug headphones, press play and plug in back.

KonstaT what about fixing this bug in cm-10.1-20130306-KonstaKANG-blade? do u have any ideas or u didn't see it at all? When i am plugging back headphones after pausing the player, music starts playing from speaker (not from talk speaker like rrewolf said before). And it's pretty annoying. Thanks for the answer and your work.

upd There is one more bug which is related to audio player and ES Explorer. I have tried to delete folder (any other action do the same) from sdcard using ES Explorer while listening the music with Apollo and sound just turned off, like i paused it. Then i opened Apollo - progress bar was stopped and all icons look like if it was playing music, after pressing pause button (II) next track starts to play.

Edited by MaJaxed

Share this post


Link to post
Share on other sites
khadu    6

recently i tried to get my location on google maps with gps ( without any internet connection) , and i was unable to do so.

then i installed gps test plus and when i enter the app, it shows that gps is rendering information from around 10 sattelites but even after standing still for my location for about 1-2 min. my location could not be fixed ; compared to cm10 by konsta t , in which it used to get my location within 10-15 sec. . i guess there might be something in this rom itself creating problems with gps.

i am not complaining about it , instead i just want to know does anybody else have a problem with gps ?

Edited by khadu

Share this post


Link to post
Share on other sites
jpblade    1

After a few days of use (latest built) I can say that I'm amazed with the baterry autonomy compared to the previous builts. One MAJOR issue that I confront is that my Bluetooth headset is not even recognised by the phone even after restart. As I have noticed, many users have the same problem and I would liked to listen to their proposals.

Besides these, I consider it as very fast and well organised ROM. Well done guys, great work.

ps. Bluetooth is a very often used device from many people. It is worthy working on it from the developers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
AlphaVision    5

I agree, For now in my book - my Blade is a non-bluetooth device. I hope that some day it will work again :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
keviv77    1

recently i tried to get my location on google maps with gps ( without any internet connection) , and i was unable to do so.

then i installed gps test plus and when i enter the app, it shows that gps is rendering information from around 10 sattelites but even after standing still for my location for about 1-2 min. my location could not be fixed ; compared to cm10 by konsta t , in which it used to get my location within 10-15 sec. . i guess there might be something in this rom itself creating problems with gps.

i am not complaining about it , instead i just want to know does anybody else have a problem with gps ?

My GPS is also not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreis911    61

i am not complaining about it , instead i just want to know does anybody else have a problem with gps ?

Sometimes the GPS takes a long time to get a fix...

Sometimes, after a supposed fixed position, the GPS misplaces my position of about 2 or 3 blocks.

After reboot it goes well... (minor problem!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.