• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

Konsta can you add Hot Reboot option in the reboot menu like it was in CM10?

Cause sometimes when the phone slows down it is better to restart the system ui than the whole phone.

I won't add it. It causes few problems and doesn't solve any. A proper reboot takes only few seconds longer anyway.

whats the status of bugs wrt 4.1.2...

The last time I used 4.2.2....

It was highly unstable work soft reboots on lock screens..

S2e giving issues like not mounting ext

I'm sorry but that's complete bullsht. This ROM has never been highly unstable! Bluetooth is the only thing that is more unreliable than in 4.1 thanks to the new bluetooth stack introduced in Android 4.2.

S2E doesn't officially support Android 4.2. I can't see how that is an issue in this ROM. Still somehow people manage to use it without any problems...

There is something wrong with my blade, the Yahoo weather of lock clock unable to query the location,can anyone solve it? (sorry for my bad English)

It seems that Yahoo changed their API.

http://review.cyanogenmod.org/#/c/35045/

Woah...

i just noticed that there was 24dp added for nav bar size from last release. Wonder why i didn't see that in changelog or maybe it was for me. Thanks konstaT i didn't really expect you would hear me, you're a great man and a great dev.

Cheers

You're welcome. ;) It wasn't big enough change to make it into the changelog.

7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Afteer using cyanogenmod 7 i want o try this rom but google play doesnt work(timed out) on my home wifi. I try it at school wifi and google play work great. the same thing happen with pacman rom. Have you got some solution for this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

MMSs don't work for me... is it a bug or just on my phone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi KonstaT,

It looks like below issue fixed by you:

6.1.2013 changelog:

  • fixed charger mode detection

is reappeared in this 29.3 ROM. When you charge phone using AC charger, the Setting --> Battery shows it is being charge using USB instead of AC.

This slows down the process of phone charging. I am not sure what other side efects of this issue are.

Could you please check and fix this issue. Thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

If I plug in a 3.5mm Jack and pull it out fastly, my blade reboots..

That does not happen when I pull it out gently

That "bug" never came up before but not sure if I've ever done it before either.

@29.3 ROM

Could someone please try it out? Could also be a hardware-wise problem with my blade

Edited by greg121
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

It seems that Yahoo changed their API.

http://review.cyanog....org/#/c/35045/

Thank you for your reply,but I still don't know how to solve it,I lack the knowledge of Android.Could you please tell me the way in a easy and detail way?Sorry to trouble you! :)

Edited by custompal
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Afteer using cyanogenmod 7 i want o try this rom but google play doesnt work(timed out) on my home wifi. I try it at school wifi and google play work great. the same thing happen with pacman rom. Have you got some solution for this?

Well, sounds like the issue is in your home network. Have you tried rebooting your router or trying other encryption methods? Play store is the only place you don't have network access?

MMSs don't work for me... is it a bug or just on my phone?

Check your APNs.

Hi KonstaT,

It looks like below issue fixed by you:

6.1.2013 changelog:

  • fixed charger mode detection

is reappeared in this 29.3 ROM. When you charge phone using AC charger, the Setting --> Battery shows it is being charge using USB instead of AC.

This slows down the process of phone charging. I am not sure what other side efects of this issue are.

Could you please check and fix this issue. Thanks in advance.

Can't fix something that is not broken. Charger mode detection works just fine.

If I plug in a 3.5mm Jack and pull it out fastly, my blade reboots..

That does not happen when I pull it out gently

That "bug" never came up before but not sure if I've ever done it before either.

@29.3 ROM

Could someone please try it out? Could also be a hardware-wise problem with my blade

No reboots for me.

Thank you for your reply,but I still don't know how to solve it,I lack the knowledge of Android.Could you please tell me the way in a easy and detail way?Sorry to trouble you! :)

Wait for the next update, pull Lockclock.apk from very recent nightly build or install the latest version from the xda thread.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2186734

4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If I plug in a 3.5mm Jack and pull it out fastly, my blade reboots..

That does not happen when I pull it out gently

That "bug" never came up before but not sure if I've ever done it before either.

@29.3 ROM

Could someone please try it out? Could also be a hardware-wise problem with my blade

I think your right when you say it may be a hardware problem, because when I do that nothing happens to my Blade.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, sounds like the issue is in your home network. Have you tried rebooting your router or trying other encryption methods? Play store is the only place you don't have network access?

Check your APNs.

Can't fix something that is not broken. Charger mode detection works just fine.

No reboots for me.

Wait for the next update, pull Lockclock.apk from very recent nightly build or install the latest version from the xda thread.

http://forum.xda-dev...d.php?t=2186734

Perfect!I download a latest CM10.1 Rom from the offical website of CM 10.1,then I pick up the lockclock.apk and replace the one on my phone,reboot,now it is working fine!thank you very much!!! :D
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

KonstaT rom's the best!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I´m sorry but in the last build i am having so many reboots but in the previous build it was fine. My processor is at 245-710 SIO.

Could you tell me how to fix it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I´m sorry but in the last build i am having so many reboots but in the previous build it was fine. My processor is at 245-710 SIO.

Could you tell me how to fix it?

stopc overclocking and set all perfomance settings to stock value
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I´m sorry but in the last build i am having so many reboots but in the previous build it was fine. My processor is at 245-710 SIO.

Could you tell me how to fix it?

I'd say: "do an upgrade of the ROM and GApps after cleaning the dalvik and cache."
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'd say: "do an upgrade of the ROM and GApps after cleaning the dalvik and cache."

I´m sorry but in the last build i am having so many reboots but in the previous build it was fine. My processor is at 245-710 SIO.

Could you tell me how to fix it?

My Blade reboots about every hour with 710mhz clocks, so I do not recommend oc if you have stability issues
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My Blade never reboots with 748mhz clocks, so I do recommend oc if you do not have stability issues

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i was just doing an update of these roms from a long time and had a lockscreen wallpaper which was alwasys retained.

Recently i happened to do a clean flash of the latest build and found out that lockscreen wallpaper cannot be set.( it surely has an option and asks for the image and says it's set, but dosen't really set it.)

If any one can try it and tell me that would be great .(someone who has done a clean flash of just the latest build)

Thank You

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My Blade never reboots with 748mhz clocks, so I do recommend oc if you do not have stability issues

Thats right :)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i was just doing an update of these roms from a long time and had a lockscreen wallpaper which was alwasys retained.

Recently i happened to do a clean flash of the latest build and found out that lockscreen wallpaper cannot be set.( it surely has an option and asks for the image and says it's set, but dosen't really set it.)

If any one can try it and tell me that would be great .(someone who has done a clean flash of just the latest build)

Thank You

Seems to be your problem, I can set it fine :)

Reflash again yet, it should help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thats right :)

That seems to depend much of the individual of your Blade. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems to be your problem, I can set it fine :)

Reflash again yet, it should help

thank you for confirming :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When I have pie controls on with activation set to bottom it keeps setting to the activation to right.

You do not need to reboot for this to happen at some point it just gets set to right even though it does originally activate at the bottom after initially setting it to bottom.

Any one else with same issue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

...Still have battery drain. If I do not use phone at all, it losses power in one day.

Same for me.

Good rom, only a battery issue

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried to search, but it didnt help so I am gonna ask you all here. I want to disable my hardware buttons (Home, Menu and Back) temporarily. Is it possible? Reason> I want the phone to be completely touch.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Can't fix something that is not broken. Charger mode detection works just fine.

Thanks for confirming. It was strange. Mine was showing USB under Settings--> Battery while charging using AC wall charger. Then I cleared Battery Status in CWM and now it is showing AC under Settings--> Battery, while charging using wall Charger :) Edited by anantk
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I tried to search, but it didnt help so I am gonna ask you all here. I want to disable my hardware buttons (Home, Menu and Back) temporarily. Is it possible? Reason> I want the phone to be completely touch.

well u can change home key longpress, menu key & menu key longpress for no action in settings > system > Hardware keys.

i really don't think there is an option within the rom to disable all hardware keys.

well there is an app that can remap hardware buttons but i have not used it and don't know wether it can disable them or not

see this http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=850464

Edited by khadu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.