• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][24.7.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

3452 posts in this topic

Posted

Hey guys! Now, I dont know if its relevant or not, but Facebook Home works flawlessly on this ROM. Its a little slow at first-time start, but its working good for me. Been using it since a day and not much battery loss. Y'all should try it out.

How you finding it so far?

I find even the normal fb app slows my phone 'cos it's so hungry on RAM.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wow! Installed Nova Launcher and the Blade has never been faster! Smoother than a cashmere codpiece! Thank you KonstaT & team

Thanks. It's really better.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

How you finding it so far?

I find even the normal fb app slows my phone 'cos it's so hungry on RAM.

Well, to be honest, its not that bad. Surprisingly, the Home app isnt resource hungry! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well, to be honest, its not that bad. Surprisingly, the Home app isnt resource hungry! :D

Sweet, I might give it a go then.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i am using cwm 6.0.2.7 by konsta t. i had earlier partitioned my sd card with an older cwm recovery for 512mb.

now i wanted to increase the partition size to 1 gb , but when i partitioned with this recovery, my fat 32 partition was reduced to 2.74 gb (out of 4 gb) but there was no sd ext available. then i changed the partition size to 128 mb ( just to see if it works with some other size) and it worked. seeing it working, i again partitioned to 1 gb but now i am stuck with a 118mb ext partition and a 2,74 gb fat 32 partition.

can somebody confirm if this recovery can successfully partition 1gb without any errors .

Thank you

Edited by khadu
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just use card reader and MiniTool Partition Wizard to resize and configure your partitions from computer. CWM has limited capabilities for that anyway.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

can somebody confirm if this recovery can successfully partition 1gb without any errors .

Thank you

Just use card reader and MiniTool Partition Wizard to resize and configure your partitions from computer. CWM has limited capabilities for that anyway.

I successfully partitioned a 1gb ext-3 partition using this recovery, but I would agree with elrond_bs - using MiniTool would be much better.

FYI you don't need a card reader to use MiniTool either, you can boot into recovery and select mount as usb drive and use your phone as the card reader. MiniTool can partition ext-4 as well which CWM can't.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is it possible to include kernel swap support in future builds?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey,

if installed the cm-10.1-20130329-KonstaKANG-blade.zip ROM, but having Problem with my Bluetooth.

I'm not able to find my Car-Hifi Bluetooth (it's definitly visible)

Worked perfektly with my earlier CM10 build.

Would be great if anybody could help.

greetings

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey,

if installed the cm-10.1-20130329-KonstaKANG-blade.zip ROM, but having Problem with my Bluetooth.

I'm not able to find my Car-Hifi Bluetooth (it's definitly visible)

Worked perfektly with my earlier CM10 build.

Would be great if anybody could help.

greetings

bt doesnt work fully, for someone it works, someone no. Reboot should help
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

bt doesnt work fully, for someone it works, someone no. Reboot should help

Hoped to get a more fullfilling answer. Is there any way to get rid of this problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey,

if installed the cm-10.1-20130329-KonstaKANG-blade.zip ROM, but having Problem with my Bluetooth.

I'm not able to find my Car-Hifi Bluetooth (it's definitly visible)

Worked perfektly with my earlier CM10 build.

Would be great if anybody could help.

greetings

It works fine for me.

Is it a fresh install or an update?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I still have the same issue with BT..........

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It works fine for me.

Is it a fresh install or an update?

a fresh one, maybe i'll try it again ---

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hoped to get a more fullfilling answer. Is there any way to get rid of this problem?

If there was, KonstaT would have included it in the ROM. Apparently it's not something simple, may be some partial incompatibility between 4.2/our phone/specific BT devices. As peetu20 said - for some people it works, for others - not.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

a fresh one, maybe i'll try it again ---

Try to reboot as I said. First still turn bt off, reboot, and then turn it on...

But the person who maybe knows, is KonstaT, and make sure too, that u can see other bt devices, like phones. Not just ur car radio

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hoped to get a more fullfilling answer. Is there any way to get rid of this problem?

Can you pair it with a PC or another phone?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Is it possible to include kernel swap support in future builds?

Kernel has always supported swap.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

@KonstaT

Hey KonstaT, since Nova Launcher is really faster and afaik does the same as Trebuchet Launcher...

Is it possible to include the free version instead of the Trebuchet?

Or is there any copyright problems?

If not I'll try to do it manually... ^_^

Or not.... I think it's too "heavy"!

Edited by dreis911
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hoped to get a more fullfilling answer. Is there any way to get rid of this problem?

Mine usually works fine if I turn on bluetooth then reboot with it left on.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is the second time i miss an sms.

This is what happend:

I am in the SMS-Manager [!] (reading another sms etc.) and i get an SMS from a number, which has no conversation in the manager yes (this means: An SMS from a person i never got an SMS before last chat cleaning).

Then i see the sms in the status-bar, but it will never appear in the sms manager.

Can anyone prove this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Kernel has always supported swap.

Is there a way to enable the swap partition without using an external app such as swapper2?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Been using this rom for a while with no problems but now suddenly i can't connect to pc through usb. Windows don't recognize the device. Even in recovery can´t mount as usb. I tried instaling new drivers in two diffrent pc but no go....Any pointers ????

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hoped to get a more fullfilling answer. Is there any way to get rid of this problem?

my zte v9 cm10.1 rom is derived from KonstaT's blade rom (v9 has almost the same hardware & same problems).

below is the best workaround I have found so far, although I haven't tried peetu20's reboot technique ->

... the best way to scan to find a new bt device is to turn on bt from the main Settings screen and wait until bt is on for a few seconds before going to the Bluetooth devices screen. if scanning doesn't start immediately on that screen then it has failed, so go back to Settings and turn off bt and try again. be patient. scanning works about 30%-50% of the time using this method. once paired, bluetooth devices are ok - it's only this initial scanning stuff that's dodgy.

HTH

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

...

Edited by De@n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.