• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[MOD] Beats Audio [Complete Package]

54 posts in this topic

Posted (edited)

Beats Audio ™ Complete Edition for the G300

Why is this any different from any other Mod?

Well first I have edited most drivers, searched online through various posts,

trying to find something which would be interesting, but no luck.

Stripped some stuff, themed some stuff for our G300

The thing is that this mod will only work with the G300 device,

if it is used on another device it may corrupt the audio...

This has been tested on my brothers New g300 and can confirm that it works...

Tested Roms :

Jelly Cream Sandwich B4 - Not released - Has inbuilt Drivers

Stock Plus

Meija ICS

This hasn't been tested on Jelly Bean so don't try it on CM10, Shendu Or AOKP E without a backup.

I also recommend doing a backup before installing on any rom, things can happen!

Also hasn't been confirmed if it works on CM9

Edited by krishang3
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Download link not working!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Download link not working!

oh woops, forgot to update website..
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When i downloaded from xda on my cm9 crashed my boot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i can't flash this on stock+ 952 .... i flash it through cwm and then it is stuck on the "initial boot" of stock+ (those colourful things moving)...

Any help ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just reflash rom without wipes ,that gets your device to boot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Krish I think you added too many useless files (all /lib, /etc and /bin folders are on it), this files are from your rom?

I think this is why it dowsn´t boot on all roms...

Please make a cleaner flashable mod please :)

Regards !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does not work on cm9 r5. Did clean cache,davlik before install and after install in cwm. Result boot loops

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just reflash rom without wipes ,that gets your device to boot

I tried any possible way i remembered ... wipes, no wipes , and the result was the same !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I tried any possible way i remembered ... wipes, no wipes , and the result was the same !

It is nothing you are doing wrong. I've just looked at the mod and when you install it you overwrite a lot of important system files, which are not needed for this mod, and then it fails to set any permissions for the files it installs. This is a bad zip and any time you use it you will almost certainly end up with a none booting system.

I think krishang3 had been drinking far too much eggnog when he made this zip.

Edited by Cyda
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hehehehehe well in this period we drink a lot... :blink:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Cheers! /snort :lol:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If anyone wants a better chance of this working try this thread over on xda:

http://forum.xda-dev...d.php?t=1525226

Ps: you may need to get rid of DSP to use this.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It is nothing you are doing wrong. I've just looked at the mod and when you install it you overwrite a lot of important system files, which are not needed for this mod, and then it fails to set any permissions for the files it installs. This is a bad zip and any time you use it you will almost certainly end up with a none booting system.

I think krishang3 had been drinking far too much eggnog when he made this zip.

Yes that's what I said before...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where is krishang3 anyway? He doesn't seem to be very active on this thread :huh:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes that's what I said before...

No, you said it included extra files. You made no mention of the fact that this dumps a load of system files without setting correct permissions. You said that it "doesn't boot on all roms" but it truth it should read "it won't boot on any rom because you break the permissions". There are differences.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

God damit lol eggnog...

I will make a new one this morning with proper files.... I think I did add to much shiz lll

Edited by krishang3
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Where is krishang3 anyway? He doesn't seem to be very active on this thread :huh:
i wasn't active because our timezones are different, NZ is GMT 13hr+...
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wait...

Waaa I think I put the wrong libs and lol bahahahha I think I did do something wrong because there is two files on my desktop which contains the beats audio drivers....

Now that's a fail..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i wasn't active because our timezones are different, NZ is GMT 13hr+...

Ah, my bad :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ah, my bad :D

I'm on my computer, i see i have shoved in some of my roms s*** it there, my bad lol....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

1.3Mb file, i think i did make a mistake before lol...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Website link fixed...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What stuff did you theme?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.