tilal6991

[androidarmv6] [4.2] ColdFusionX 3 [CM10.1] [Updated - 12/04]

1130 posts in this topic

Anyone else having trouble with google maps finding your location? I get an error message saying "Please enable google apps location access". When I goto the settings its already enabled!

Any ideas?

working fine for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nevermind theres 2 places you need to enable. In settings>Location Access and Settings>Google>Location Settings.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

could just set minimum cpu to 245, for the same effect on lag, its very subjective :)

I agree it's subjective, but I wouldn't say setting minimum CPU to 245MHz gets the same effect. Mine's been at 245MHz for months and I still see improvement with Seeder.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I agree it's subjective, but I wouldn't say setting minimum CPU to 245MHz gets the same effect. Mine's been at 245MHz for months and I still see improvement with Seeder.

:D245mhz may have been a poor example, but you can see where I was going with it :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

just reflashed the rom and having the same issue. perhaps my phone is on its way out?

Has anyone found a solution to this weird issues yet?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No fix for int2ext yet ?

+1;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about Bluetooth? is it working fine? thx;)

Tank you tilal the awesome work you are grate;)

Edited by 24KiFly24
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about Bluetooth? is it working fine?

Read OP

1

Share this post


Link to post
Share on other sites
ROM updated.

thank you :) any changes to systemui?

edit, that's a no then. modded systemui working a treat. :D

Edited by plegdroid
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
yes

evening Ryan, can I ask what? :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fingers crossed :) .

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

evening Ryan, can I ask what? :)

Translations

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Translations

thanks mate :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please help!

I use now the previous version of 4.2 and i wanna flash this rom 01/06!

Is it enough to wipe cache and to wipe dalvik cache to keep my settings and change only the system?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please help!

I use now the previous version of 4.2 and i wanna flash this rom 01/06!

Is it enough to wipe cache and to wipe dalvik cache to keep my settings and change only the system?

yes :) and you'll have to re flash gapps also.

or as Razz says. :)

Edited by plegdroid
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please help!

I use now the previous version of 4.2 and i wanna flash this rom 01/06!

Is it enough to wipe cache and to wipe dalvik cache to keep my settings and change only the system?

You don't have to do a full wipe. Just format system and boot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't have to do a full wipe. Just format system and boot.

yes :) and you'll have to re flash gapps also.

or as Razz says. :)

Thank you so much!
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

could try a no wipe install, but I had issues with playstore f/c atfer gapps reinstall, so cleared its cache to clear that issue, so cache may still be prudent. :)

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

something another!

I wanna use an S3 iconpack in this rom!

Is there anybody using this one??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

could try a no wipe install, but I had issues with playstore f/c atfer gapps reinstall, so cleared its cache to clear that issue, so cache may still be prudent. :)

understand
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

flashing now...

It was fast! great work again!!

My skate is a super phone now with only one issue: Dust under the screen! :(

Don't know, can i do something to take away the dust?? Any idea? Has anyone the same problem??

Edited by szaszabi90
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
flashing now...

It was fast! great work again!!

My skate is a super phone now with only one issue: Dust under the screen! :(

Don't know, can i do something to take away the dust?? Any idea? Has anyone the same problem??

vacuum hose around anywhere dust can get into your phone. it may take a while. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.