• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

G300 does not start

4 posts in this topic

Posted (edited)

Hi guys,

i have a 80% bricked G300, don't know what to do with it, please help :(

the problem is that the phone simply stucks at the logo screen, and does not continue to power up. it happened out of the blue, i had Infusion 03 or 04 installed, and i restarted the phone.

when i try to enter the recovery, i have TWRP on the device, it shows me the initial screen and stucks there.

tried to power it up into bootloader mode, trying to flash a new recovery, it copies the file onto the device, but just hangs there on the "writing ... " and never finishes.

35d6ef859def7f5047e40660ca7bfc3f.png?1357065883

i have tried to update the software by downloading the upgrade and the downgrade from Huawei support site, every possible dload combination, and to run it by pressing VOL UP AND DOWN and powering the phone, but in every try, the purple bar simply stopped after some 50~60 percent of the bar, and did not continue.

i have tried to re-download the files, to use a different SDHC card, format it to FAT, FAT32, to open it from another PC, to use 2 different card readers, nothing helps.

please advice :(

Thanks alot

1immortal

Edited by 1immortal
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have the same problem,

I did just restore ime

please help us

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Well ... I think that the flash chip is dead, it won't let me flash anything, i guess i should RMA it.

Can a non compatible charger cause something like this ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Mine has just gone the same it is stuck on the HUAWEI Logo screen, Mine still has the original vodaphone rom and I had not been fiddling with, Any help please.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.