• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

HELP PHONE STUCK ON BOOTLOOP

24 posts in this topic

Posted

i tried the ics mods now it wont boot

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i tried the ics mods now it wont boot

Just had the same problem using flibblesans mods, says cannot find directory although it looks correct to me.

Exit the tool and use task manager to kill any remaining adb.exe.

Turn the phone off and then hold down the camera button while turning back on and you should get the androidboot animation. Start the tool and wait a moment until it finds the phone, use fixbrick and wait. When it's finished you'll need to root again.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

what tool? because i did it the manual way

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

please please i dont understand any of this stuff i need to fix it quickly when i do the camera button it still boots into loop and it says device not found on AIO san diego tools

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

what tool? because i did it the manual way

The AIO san diego tool.
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ah yes that how do u use it because when i tried power+camera it didnt come up with anything so i tried power+volume buttons and it bought me to a droidboot screen. what to do from there

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

says error device not found

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

so do i put update.zip in the sandiego tmp folder before try to fix brick?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

so do i put update.zip in the sandiego tmp folder before try to fix brick?

The Xolo.zip (299MB in size) should already be in C:\SanDiego\tools\bricked
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no it isnt but i have a copy shud i psate it there and try again?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

says error device not found

You may need to unplug the phone, wait a few seconds and then plug it back in. Be patient each time and give it a minute to find the device.
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thank u so much man, a big help to me, +1 to you :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

having same problem... but when i try to fix it by unbricking it sends the update file and flashes it but when in recovery green bot shows it starts to write but all of a suddent turns into red exclaimation this is now happening in a loop cant get out of it any help ?? thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There was a typo in my mod script which didn't set permissions on a few files but that still shouldn't had caused a boot loop. I do apologise if using the mod pack has caused a problem for you though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thats alright fibblesan

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It caused mine to bootloop too, the updated script has sorted it out now though. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

mine is now on a bootloop any ideas how to fix it? its got xolo x900 rom on from the aio tool, but since applying the xolo900 stock pack and trying debranding its stuck on the intel screen looping

scott

ps i can get onto the droidboot screen but no further

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Run fix brick in tool (option 1)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I am having same problem with my San Diego ina bootloop. I had an issue with adbd insecure app which was having superuser permission denied therefore used "AIO Auto For Xolo" but after using it I could not get the phone to pass bootloop!

I tried to run fix brick in tool (option 1) but that does not help me as well

Something weird I hav noticed, in this bootloop When I pressed power button screen went purple ( it happened in first two press then screen was showing dim light)

Any help is appreciated

Edited by amirsamdani
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I am having same problem with my San Diego ina bootloop. I had an issue with adbd insecure app which was having superuser permission denied therefore used "AIO Auto For Xolo" but after using it I could not get the phone to pass bootloop!

I tried to run fix brick in tool (option 1) but that does not help me as well

Something weird I hav noticed, in this bootloop When I pressed power button screen went purple ( it happened in first two press then screen was showing dim light)

Any help is appreciated

Presuming you've not installed any of the updates then try http://www.modaco.com/topic/362692-another-osd-bricked/#entry2126154
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Presuming you've not installed any of the updates then try http://www.modaco.co...d/#entry2126154

Thanks for coming back to me.

I have the step you mentioned to use fixbrick, here where I am stuck

The phone should be unplugged, hold power button until you feel it vibrate(this should shut it down). OK

Hold power button and vol- until it vibrates, this should put it into droidboot screen. OK

Start task manager in windows and kill any adb.exe running. OK

Start the AIO tool and plug in the phone(make sure it's awake, it's a very short screen off time). This is where i got problem As soon as a conenct phone with USB it seems to be showing different colors on screen - which I think phone is trying to boot as normal. AIO tool is not able to detect the phone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for coming back to me.

I have the step you mentioned to use fixbrick, here where I am stuck

The phone should be unplugged, hold power button until you feel it vibrate(this should shut it down). OK

Hold power button and vol- until it vibrates, this should put it into droidboot screen. OK

Start task manager in windows and kill any adb.exe running. OK

Start the AIO tool and plug in the phone(make sure it's awake, it's a very short screen off time). This is where i got problem As soon as a conenct phone with USB it seems to be showing different colors on screen - which I think phone is trying to boot as normal. AIO tool is not able to detect the phone.

Have a look at http://www.modaco.com/topic/362574-solved-problem-of-screen-flashing-different-colors-after-flashing-updatezip-after-installing-37mb-or-12mb-update-on-xolo-ics-rom/#entry2124098 then.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

This is what my next move is, already orders HDMI cable for san diego, will see if this can help ( hopefully) :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

This is what my next move is, already orders HDMI cable for san diego, will see if this can help ( hopefully) :(

Bad news :(...I connected phoned with TV using HDMI but after Xolo logo appearing on the phone nothing appear on TV.

Little good news is that when I whitched the phone by holding power button and volume(-) button I can see droidboot screen, then if I try to move to stock recovery by holding power and volume(+) nothing come up :(

Eventually I managed to get phone connected with TV and got update installed - all sorted. thx for your support

Edited by amirsamdani
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.