daemond

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

Recommended Posts

adipec    1

I think Daemond has more important things to do than solving adrian's(that is my name) problems :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
elrond_bs    84

@andr0idbeliev3r: there are symlinks created by Android there (for compatibility), but the games doesn't seem to use them (may be trying to get absolute path or something).

Edited by elrond_bs

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simono    20

For me SMS application still force closing. I can't run it, I cleared app data but still is a probolem with launching it. Anybody have the same problem with ROM from 28-03?

Share this post


Link to post
Share on other sites
daemond    234

It shouldn't be required, but doesn't particularly hurt anything. I just forgot to remove the patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simono    20

Can anyone help with force closed SMS/MMS application? I downloaded and flashed again ROM but without success.

Edited by Simono

Share this post


Link to post
Share on other sites
adipec    1

Can anyone help with force closed SMS/MMS application? I downloaded and flashed again ROM but without success.

hmmm i don't undersatnd your problem,because i don't have any problems with sms application in this release of rom(28.3) :P Edited by adipec

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pofka    2

Do anybody experience battery drain? Got 10-15% in 1.5h. After reboot system stops draining power. It uses couple percent an hour. :) Downloaded battery stats plus but no program is draining much battery, considering my usage everything is normal. Some programs use much less energy then I would expect. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
thewild    14

Do anybody experience battery drain? Got 10-15% in 1.5h. After reboot system stops draining power. It uses couple percent an hour. :) Downloaded battery stats plus but no program is draining much battery, considering my usage everything is normal. Some programs use much less energy then I would expect. :)

Yes, I've seen this once too. I can't tell prscisely what I did before it happened though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simono    20

Can anyone help with force closed SMS/MMS application? I downloaded and flashed again ROM but without success.

I do a full wipe and format system partition and restore data w Titanium Backup and now all is working OK.

Edited by Simono

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pofka    2

Yes, I've seen this once too. I can't tell prscisely what I did before it happened though.

Thats the problem. No program is looking like a "drainer" in my case. Most of the battery is used by system. Sometime phone cant go to deep sleep. I can see that it is awaken by something, but battery stats plus dont show any program that is running in background and using excessive energy. I use kill apps with back button, but still draining. Only reboot helps.

Edited by Pofka

Share this post


Link to post
Share on other sites
leripe    16

Well if its a brand new problem for you then you could uninstall few most recently installed apps and see if its one of them.

Edited by leripe

Share this post


Link to post
Share on other sites
elrond_bs    84

Uninstalling last few apps, like leripe said, is a good idea. You can also try BetterBatteryStats to catch the faulty program. If this doesn't help, just wipe and do a clean install.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thewild    14

Uninstalling last few apps, like leripe said, is a good idea. You can also try BetterBatteryStats to catch the faulty program. If this doesn't help, just wipe and do a clean install.

As Polka said, BetterBatteryStats shows absolutely nothing in this case.

It happened only once since I installed this ROM, so I'm not really worried about it. It was last week I believe.

If it happens again I'll investigate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
smustafasms    2

hey evryone ....

can anyone provide me the tpt of less than 160 mb system partition for gen 2 blade plz !!!!!!!!!!

i m not able to do it myself with tpthelper it keep saying ` cant copy zte pack `.

plz help me guys

sory for my english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do anybody experience battery drain? Got 10-15% in 1.5h. After reboot system stops draining power. It uses couple percent an hour. :) Downloaded battery stats plus but no program is draining much battery, considering my usage everything is normal. Some programs use much less energy then I would expect. :)

I have the same problem, but with Konstat's CM10.1. It must be a problem with the ROM for this model, I have not experienced it on other phones with CM10. Bug report?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tomsy    1

Hi, when i used a previous version, my wifi was working all the time, but recently i have problems with it. Its shows that it syncronised and everything like that, but i got "No internet connection" everywhere. Any ideas? (I have reinstalled the rom, and i dont remember which version was working well.)

Do you have any ideas what can help? Thank you!

Edited by Tomsy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Malfis    3

Hello, is there any optional kernel? I have issues with enabling data mode on every ROM I have installed. Helps flight mode, but i really hate it...

It bothers me since 2.3 update...

Edited by Malfis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pofka    2

I have issues with enabling data mode on every ROM I have installed. Helps flight mode, but i really hate it...

This one is annoying like screen glitches was.

Wiped cache and dalvik and I havent experienced battery drain for couple of days now.

Edited by Pofka

Share this post


Link to post
Share on other sites
daemond    234

Hello, is there any optional kernel? I have issues with enabling data mode on every ROM I have installed. Helps flight mode, but i really hate it...

What exactly do you mean? Switching to mobile data after wifi disconnect and the like?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.