• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
daemond

[DEV][ROM][2014-06-16] CyanogenMod 10 (Continuation of KonstaT's work)

850 posts in this topic

Why can't you just use CM 10.1 much more stable.... and moving files is fine... remounting works okay... no freezes or something.... used it to move files with 100MB and had no problems... Do you have ext partition??

I don't have an ext partition.

Do you think the issue I've described above is caused by this ROM (CM 10.0)? Because if it is not caused by this ROM, switching to another ROM may not solve this issue.

I've tried CM 10.1 a few months ago, but I didn't like its pull down menu (I don't know the exact name, but it's the "menu" where you can turn on/off certain functions like WiFi and see notifications).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why can't you just use CM 10.1 much more stable....

 

Although the question was not for me, in my case I tried KonstaT CM10.1 before this one, but for some reason it was extremely slow, so I tried with this one and it seems to be working fine except for the buttons backlight on issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have an ext partition.

Do you think the issue I've described above is caused by this ROM (CM 10.0)? Because if it is not caused by this ROM, switching to another ROM may not solve this issue.

I've tried CM 10.1 a few months ago, but I didn't like its pull down menu (I don't know the exact name, but it's the "menu" where you can turn on/off certain functions like WiFi and see notifications).

Well.... if you don't have ext partition when you mount your SD card to comp... the entire apps that you moved to SD will be disabled.... and the phone may hang or something... I am not sure....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have an ext partition.

Do you think the issue I've described above is caused by this ROM (CM 10.0)? Because if it is not caused by this ROM, switching to another ROM may not solve this issue.

I've tried CM 10.1 a few months ago, but I didn't like its pull down menu (I don't know the exact name, but it's the "menu" where you can turn on/off certain functions like WiFi and see notifications).

Well.... if you don't have ext partition when you mount your SD card to comp... the entire apps that you moved to SD will be disabled.... and the phone may hang or something... I am not sure....

Although the question was not for me, in my case I tried KonstaT CM10.1 before this one, but for some reason it was extremely slow, so I tried with this one and it seems to be working fine except for the buttons backlight on issue.

You should have done a complete install again.... make sure you format system.... I was using it for a month and it was okay

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The SD Card becomes inaccessible after it is used as a mass storage device (through USB) and disconnected from my computer.

I never had such problem, I use this ROM for over half year. Try this card in another device. Or make a backup, wipe and reinstall the ROM.

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

GApps offline,  can somebody fix it please?  This is the only ROM that I can use without lagging. PLZ!! ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should have done a complete install again.... make sure you format system.... I was using it for a month and it was okay

I did wiped and formated everything when I tried with KonstaT's CM10.1 but I got that slowness. This one is working fine, except for the buttons backlight.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did wiped and formated everything when I tried with KonstaT's CM10.1 but I got that slowness......

I was asking you to do it again... not once but twice...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was asking you to do it again... not once but twice...

Oh, I see. Anyway, I don't see the need to reformat. A format always deletes the full content of the partition; you can only recover data with specialized tools, but no files remains accessible to the system, so the problem cannot be on one formatting vs two formatting.

Edited by hal9k
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, I see. Anyway, I don't see the need to reformat. A format always deletes the full content of the partition; you can only recover data with specialized tools, but no files remains accessible to the system, so the problem cannot be on one formatting vs two formatting.

well I thought you knew how to do a nandroid backup.... my bad.... A second fresh install has done wonders to me....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

well I thought you knew how to do a nandroid backup.... my bad.... A second fresh install has done wonders to me....

I know how to do it, and I always do it before test anything, just in case something goes wrong. Still this is computing and not magic, and for what the OS refers a one time formatted partition is as empty as a 1000 times formatted one.

 

Anyway, since this ROM is working fine for almost everything I would prefer to fix the button backlight issue if possible rather than try again the ROM that didn't work fine for my device.

 

Edit: I forgot to say that thinking better on it, I indeed formated not one nor two, but many more times, as I had problems installing the TPT (always boot to CWM) and so I installed many times that ROM, including wipe and format, until I finally fixed the problem with TPT and did a last install of the CM10.1 ROM, again with format and wipe. So thanks, but no, the problem is not how many times I formatted.

Edited by hal9k
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know how to do it, and I always do it before test anything, just in case something goes wrong. Still this is computing and not magic, and for what the OS refers a one time formatted partition is as empty as a 1000 times formatted one.

 

Anyway, since this ROM is working fine for almost everything I would prefer to fix the button backlight issue if possible rather than try again the ROM that didn't work fine for my device.

 

Edit: I forgot to say that thinking better on it, I indeed formated not one nor two, but many more times, as I had problems installing the TPT (always boot to CWM) and so I installed many times that ROM, including wipe and format, until I finally fixed the problem with TPT and did a last install of the CM10.1 ROM, again with format and wipe. So thanks, but no, the problem is not how many times I formatted.

It's alright... at least you are enjoying using your blade....
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

GAPPS DOWNLOAD IS BROKEN.

Please someone give me another mirror or op fix it. :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

GAPPS DOWNLOAD IS BROKEN.

Please someone give me another mirror or op fix it. :(

Several pages back ;). Would be nice if peoples bother to read, instead of posting these completely useless requests.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Several pages back ;). Would be nice if peoples bother to read, instead of posting these completely useless requests.

 

So, exactly where? I'm on page 33 and still haven't found it. Btw, reading tens of pages of irrevelant discussion is so much fun you just can't imagine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, exactly where? I'm on page 33 and still haven't found it. Btw, reading tens of pages of irrevelant discussion is so much fun you just can't imagine.

Oh, sorry. Remembered that theres gapps somewhere. I dont know where can be gapps found. Of course you can get them from google, and trim yourself.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone here knows where is the setting to turn on/off Cell Broadcasting? I expected this setting to be in Settings > Wireless & Networks > More..., but it's not there.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone here knows where is the setting to turn on/off Cell Broadcasting?

I expected this setting to be in Settings > Wireless & Networks > More..., but it's not there.

open messages... menu... then mobile broadcast.... then press menu to lead you to settings....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

open messages... menu... then mobile broadcast.... then press menu to lead you to settings....

Hmmm weird, I can't find this setting :(

You mean the Messaging app right? The one with the green icon with a smiley inside?

Maybe this setting has disappeared because I've disabled some app in the quest for a lower memory usage...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i still think this is the fastest, smothest android 4.x ROM for our Blade xD just personalized it to be like 4.4, it's looking just great and it's super fast too!

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

i still think this is the fastest, smothest android 4.x ROM for our Blade xD just personalized it to be like 4.4, it's looking just great and it's super fast too!

What have you changed.... just the launcher or something more....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What have you changed.... just the launcher or something more....

i used the white clock + transparent status bar + transparent notifications pulldown from CM10 mods thread, then changed the launcher, the icons, put the nexus 5 walpapers and then i installed an android 4.4 theme from the play store 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i used the white clock + transparent status bar + transparent notifications pulldown from CM10 mods thread, then changed the launcher, the icons, put the nexus 5 walpapers and then i installed an android 4.4 theme from the play store

Thanks let me check out the 4.4 theme......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.