• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Freezing and now black screen

6 posts in this topic

Posted

Hi, hope somebody can help with this. I have followed instructions to root and then install and update ICS to B944. I did this in an effort to resolve a problem which I thought may be a software issue but is still there. The issue is that, from time to time, the phone completely locks up and requires a battery removal to get going again. This is getting worse and now intermittently when I switch the phone on the screen is blank and, after a minute or two a wood effect glow appears from left to right of the screen. This requires battery removal and sometimes two or three goes at turning on before it eventually boots up correctly. Anybody any ideas?

Many thanks for looking

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, hope somebody can help with this. I have followed instructions to root and then install and update ICS to B944. I did this in an effort to resolve a problem which I thought may be a software issue but is still there. The issue is that, from time to time, the phone completely locks up and requires a battery removal to get going again. This is getting worse and now intermittently when I switch the phone on the screen is blank and, after a minute or two a wood effect glow appears from left to right of the screen. This requires battery removal and sometimes two or three goes at turning on before it eventually boots up correctly. Anybody any ideas?

Many thanks for looking

If you have not modified the phone in any way with 3rd party software, it is all Huawei's fault. This means you can get a refund if you still have your warranty.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you have not modified the phone in any way with 3rd party software, it is all Huawei's fault. This means you can get a refund if you still have your warranty.

Yes, that's what I thought. Unfortunately I have indeed lost the warranty and can't even remember exactly where I bought it from! Ah well, chalk another one up to experience, that will teach me the next time. Many thanks for your prompt response by the way.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes, that's what I thought. Unfortunately I have indeed lost the warranty and can't even remember exactly where I bought it from! Ah well, chalk another one up to experience, that will teach me the next time. Many thanks for your prompt response by the way.

Have you tried installing a new ROM? That might solve the problem, if it is a software related problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Have you tried installing a new ROM? That might solve the problem, if it is a software related problem.

No, perhaps I'll trythat next.

Thanks again

Edited by davehjames
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, perhaps I'll trythat next.

Thanks again

Curiouser and curiouser - I'm still playing with this and discovered that the fault is mainly prevalent when the back of the phone (battery cover) is put back on !! With no back onthe phone it appears to be ok. Aybody have any idea what may be going on here?

Many thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.