• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Play Store won't open...

7 posts in this topic

Posted

Hi All

I am a relative newbie to Android and I am having some problems that you might be able to help with...

I replaced my standard Vodafone software with Cyanogen Mod 9 a few months ago and after some initial problems getting it installed, all was fine.

I have since updated to Cyanogen Mod 10 and now I can't get the Play Store to open, it flicks on as if it is about to open and then just shuts down. I have also lost a few other apps that since I have no Play Store I can't get back.

I have tried putting the Play Store APK on my SDCard and reinstalling it from there but it still won't work.

I also tried going back to Mod 9 but that just locks up and I can't get it installed!!

Any ideas?

Thanks

Jase

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I should also point out that I have installed each of the Cyanogen Mod 10 updates and the Play Store will not work on any of them either!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

After updating from cm9 to cm10 did you flash the JB google apps? If not, then that is likely your problem.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ummmm no I didn't!!

I vaguely remember having to do that when I first installed Mod 9.... will have to find the guide I used and work out how to do it again!!

Thanks Cyda!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Download this file: http://goo.im/gapps/...1011-signed.zip

Copy it to your sd card, boot in to clockworkmod recovery, wipe cache and dalvik cache and then flash that zip you copied to your sd card. Reboot and your done.

Edited by Cyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That worked perfectly thanks Cyda!

I seem to have lost my Camera App...can you suggest one I can download?

Cheers!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.