• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

SIM not recognized after flashe Xolo x900

4 posts in this topic

Posted · Report post

hello,

I have a big problems with my Orange san-diego.

In fact I flashed the original ROM ICS ROM orange by Xolo X900.

flashes and since my SIM is not recognized or indeed any other SIM.

by checking the IMEI number (004999010640000) it corresponds to an IPHONE 4!!

while my phone is an OSD!

I understand, since I flashed the ROM it showed a change in IMEI!

But before the phone worked well!

what happened and what should I do????

I'm lost!

help me please

ps. I am French sorry for the mistakes

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If you contact customer services via the phone it goes to the iPhone section due to the use of a micro SIM(I believe).

Have you tried taking out and cleaning the SIM? Flashing any ROM shouldn't stop the SIM being recognised.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

my google dashboard is showing two connected android devices one with this imie and one with my real imie..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sorry imei

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.