• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][1.11.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

558 posts in this topic

Posted

yeah. my real problem is that if i do a data wipe, all of my apps go. and since konstat strongly advised against using titanium backup, i'm kind of out of options. : P it's worth a try at least.

Nothing wrong with titanium backup. I'd just prefer if people reported any possible issues after a clean install (with no app data restored etc). Also some people have real difficulties separating system and user apps. You can easily break all kinds of things by restoring data for system apps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nothing wrong with titanium backup. I'd just prefer if people reported any possible issues after a clean install (with no app data restored etc). Also some people have real difficulties separating system and user apps. You can easily break all kinds of things by restoring data for system apps.

i misunderstood you then. i never restore system data, not even from the same rom. i'll do a re-flash and data wipe and report back about the wifi issue. : )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

well, re-flashing didn't help with the wifi issue. i haven't even restored my userspace apps. turning the wireless back on gradually becomes laggier and laggier and then boom.. it freezes.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

anyone having problem with call waiting?

if i check it, digalog pops up saying updating settings, and when it's done call waiting is unchecked

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

update on the wifi thing: surprisingly, formatting /system and *then* re-flashing did the trick, no freezes anymore. how this helped is beyond me, i thought /system gets formatted anyqay when flashing roms..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have installed this rom. works all perfect. the only thing is that you cannot lock the main screen items - very easily you are touching them and they are gone!!

on 10.1 rom this is fixed - but there is another problem of programs not working like: igo myway gps and also waze is not talking at all!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

as user of this rom i have a question.

there is a possibility for shops to read credit cards - officially from the credit cards providers - with android smart phones (it's caled iPos). for my shop i applied and received such a piece which you put on top of the phone (in the earphone plug). now after several tries, this does not work with the zte blade3. they say that this must have a connection with the volume - probably disturbing this connection.

is this problem known?? is there any solution????

thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

as user of this rom i have a question.

there is a possibility for shops to read credit cards - officially from the credit cards providers - with android smart phones (it's caled iPos). for my shop i applied and received such a piece which you put on top of the phone (in the earphone plug). now after several tries, this does not work with the zte blade3. they say that this must have a connection with the volume - probably disturbing this connection.

is this problem known?? is there any solution????

thanks

Never heard of such thing and even Google can't find anything. :o

Does it work with the stock ROM? Name reminds of iCrap devices which use non-standard headphones (American Headset Jack has reversed pinout). Are you sure this isn't supposed to only work on California fruit company devices?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Never heard of such thing and even Google can't find anything. :o

Does it work with the stock ROM? Name reminds of iCrap devices which use non-standard headphones (American Headset Jack has reversed pinout). Are you sure this isn't supposed to only work on California fruit company devices?

this is an israeli invention, called ipos:

the company launched the iPOS in cooperation with Leumi Card (the second largest company in Israel). iPOS is a joint project that enables businesses that work with Leumi Card to charge credit cards through a revolutionary iPhone application

from the following company: Yaad & Sarig Computers and Communication Ltd

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have installed this rom. works all perfect. the only thing is that you cannot lock the main screen items - very easily you are touching them and they are gone!!

on 10.1 rom this is fixed - but there is another problem of programs not working like: igo myway gps and also waze is not talking at all!!

any answer for these problems?????

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i have installed this rom. works all perfect. the only thing is that you cannot lock the main screen items - very easily you are touching them and they are gone!!

on 10.1 rom this is fixed - but there is another problem of programs not working like: igo myway gps and also waze is not talking at all!!

There's about a million launchers available in the Play Shop. And no, it isn't easy to remove anything from the home screen by accident!

Waze should be fixed in today's CM10.1. Don't know about the other one.

this is an israeli invention, called ipos:

the company launched the iPOS in cooperation with Leumi Card (the second largest company in Israel). iPOS is a joint project that enables businesses that work with Leumi Card to charge credit cards through a revolutionary iPhone application

from the following company: Yaad & Sarig Computers and Communication Ltd

Yes, iPhone - not Android. Like said, Apple uses their own headset jack, that is not compatible with any common standards, so that they can charge 50$ for pair of earbuds. :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There's about a million launchers available in the Play Shop. And no, it isn't easy to remove anything from the home screen by accident!

Waze should be fixed in today's CM10.1. Don't know about the other one.

Yes, iPhone - not Android. Like said, Apple uses their own headset jack, that is not compatible with any common standards, so that they can charge 50$ for pair of earbuds. :P

thanks for the solution for waze! igo is a very popular gps program working perfectly with your 10.0 rom! might be when you have done changes for the 10.1 for waze, it will come back working!! we will have to try

regarding ipos - the first development was for iphone, that's correct, but they gave me for the android phone the same and you can also download the app in playstore (hebrew!) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yaad.ipos&hl=en

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

regarding ipos - the first development was for iphone, that's correct, but they gave me for the android phone the same and you can also download the app in playstore (hebrew!) https://play.google....yaad.ipos&hl=en

That only brings us back to question does it work on the stock ROM? If it doesn't work on stock, then the hardware doesn't work with Blade III. If it works on stock, post a logcat replicating the issue on CyanogenMod. Otherwise it's not a CyanogenMod specific issue and it doesn't need to be discussed on this thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

konstat, could you please compile that audio library patch for this rom too? recently, viber started acting up for me as well (no sound in calls).

(dspmanager is also a bit finicky in this rom, if you're interested, i can describe it and post logs, but it's not a big thing, i can live with it)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi konstat

It possible to make bigger screen where appear contact photo when someone call??

I think phone.apk change?

Thanks..sorry for my english..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thank you. : )

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks for the solution for waze! igo is a very popular gps program working perfectly with your 10.0 rom! might be when you have done changes for the 10.1 for waze, it will come back working!! we will have to try

regarding ipos - the first development was for iphone, that's correct, but they gave me for the android phone the same and you can also download the app in playstore (hebrew!) https://play.google....yaad.ipos&hl=en

i installed the new 10.1

igo works, thanks

waze does now have same problem as before igo!!! (closes at the beginning alone) does not work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, i have one problem with my " ZTE MD Droid"

i flashed CWM recovery, it works but i have display issues... the display flashes...

after i installed CM10, phone starts but, baseband unlocked and the display flashes !!

please help me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, i have one problem with my " ZTE MD Droid"

i flashed CWM recovery, it works but i have display issues... the display flashes...

after i installed CM10, phone starts but, baseband unlocked and the display flashes !!

please help me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, i have one problem with my " ZTE MD Droid"

i flashed CWM recovery, it works but i have display issues... the display flashes...

after i installed CM10, phone starts but, baseband unlocked and the display flashes !!

please help me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i installed the new 10.1

igo works, thanks

waze does now have same problem as before igo!!! (closes at the beginning alone) does not work! (you need to uninstall it and then to new install the waze - all perfect!!)

all problems solved with the 10.1 rom!!

thanks!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, how i can get proximity sensor work ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

how i install this viber fix ? sorry but i am newbie

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

how i install this viber fix ? sorry but i am newbie

flash it via recovery, after you flash rom and gapps, but do not wipe anything.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.