• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[DEV][ROM][1.11.] CyanogenMod 10 (Android 4.1.2)

558 posts in this topic

Posted

This ROM is only for ZTE Blade III and for ADVANCED users. :blink:

So? You want to say I'm not an advanced user? :mellow: :mellow:

I only asked if someone could help me discovering where the problem is, because I've correctly installed the rom but the phone doesn't start, but with Aurora Borealis it starts correctly... So I am a noob for this? Ok all right, I'm a noob...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

reserved

hey why i cant see my phone storage ... only the sd card
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So? You want to say I'm not an advanced user? :mellow: :mellow:

I only asked if someone could help me discovering where the problem is, because I've correctly installed the rom but the phone doesn't start, but with Aurora Borealis it starts correctly... So I am a noob for this? Ok all right, I'm a noob...

Try the full wipes then pull you're battery out replace then try flashing the rom as I had similar problems to what you're reporting on my g300 and I still sometimes have to pull the battery when backups decide to not restore. Worth a try.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try the full wipes then pull you're battery out replace then try flashing the rom as I had similar problems to what you're reporting on my g300 and I still sometimes have to pull the battery when backups decide to not restore. Worth a try.

I'm trying, tomorrow I will tell you the results. Thanks for now ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey why i cant see my phone storage ... only the sd card

I think there is no phone storage in this rom, it is all used for apps. so you will never need to move apps to sd card this way.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Try the full wipes then pull you're battery out replace then try flashing the rom as I had similar problems to what you're reporting on my g300 and I still sometimes have to pull the battery when backups decide to not restore. Worth a try.

Unfortunately no luck with this trick :(

EDIT: I think I found the problem: my first Blade was an Orange San Francisco (aka ZTE Blade 1 SIM locked), but after installing CyanogenMod the SIM lock disappeared.

I thought that even with the new Blade III (Orange ZTE 3: http://shop.orange.ch/en/blade-iii/invt/10061153) installing a new ROM could unlock the phone, but when inserting a SIM different from Orange with Aurora Borealis I'm asked to insert a Network Unlock code, so the SIM lock is still there. Maybe CM10 crashes for that reason...

Edited by andylonone
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi there

i use the last rom 02/06 a few days

1 i have a random reset every day

2 2 times i cant close the constact...only black screen and must take off battery to work again...

someone with same problems?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi there

i use the last rom 02/06 a few days

1 i have a random reset every day

2 2 times i cant close the constact...only black screen and must take off battery to work again...

someone with same problems?

yes if you read the thread someone said you can turn on an option for "power button ends call". use powerbutton, the call ends and screen goes back on.

random resets, did you wipe dalvik? I have no random resets, atleast not once a day, I've had one or two resets with graphical glitch seems to have caused it. but thats it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes if you read the thread someone said you can turn on an option for "power button ends call". use powerbutton, the call ends and screen goes back on.

random resets, did you wipe dalvik? I have no random resets, atleast not once a day, I've had one or two resets with graphical glitch seems to have caused it. but thats it.

i think last rom fix it

6.2. changelog:

  • proximity sensor issues should be fully fixed (let's hope at least :P)
    • added proximity wakelock (should fix black screen after 'long' calls)
    • changed default proximity range (proximity should now work without any workarounds)
    • removed proximity calibration (actual calibration data was never used but it was a good workaround)

    [*]fixed camera flash on Acqua

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

and must take off battery to work again...

you dont have to take off battery :P just hold power button for few seconds more than normal :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In your opinion will this phone ever see 4.2??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In your opinion will this phone ever see 4.2??

It will. Not officially, but CM10.1 is a good way to go.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

:angry: i do like this rom, but it always crashed when operating the phonebook. The screen froze and had to take out the battery xD.

Edited by etzftw
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

no native wifi is a trouble for me while using other android devices. The phone book does not allow me to choose if i can save my contact on SIM card or on the phone. Your work is amazing much faster than the stock rom. BTW, there seems no plan for ZTE to upgrade blade III to ROM 4.1.

Edited by etzftw
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ofc i didnt mean the stock rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes if you read the thread someone said you can turn on an option for "power button ends call". use powerbutton, the call ends and screen goes back on.

random resets, did you wipe dalvik? I have no random resets, atleast not once a day, I've had one or two resets with graphical glitch seems to have caused it. but thats it.

no random resets so far, but screen froze and had to take the battery out when operating phonebook
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build.

cm-10-20130215-KonstaKANG-atlas40.zip

http://www.mediafire...81ckpsp6pcuanbv

md5:d29cca9c614229577ae958396daef990

-fixed native wifi tethering

-added ROW i/o scheduler

-Add option to enable/disable Electron Beam Animation (1,2)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

New build.

cm-10-20130215-KonstaKANG-atlas40.zip

http://www.mediafire...81ckpsp6pcuanbv

md5:d29cca9c614229577ae958396daef990

-fixed native wifi tethering

-added ROW i/o scheduler

-Add option to enable/disable Electron Beam Animation (1,2)

And the wifi problem on acqua? It's fixed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And the wifi problem on acqua? It's fixed?

No changes to wifi. Haven't even had time to look into it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No changes to wifi. Haven't even had time to look into it.

Ok :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

blue screen as usual, it is fabulous to have native wifi tethering.Thanks!nice move.

Edited by etzftw
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nice rom,tnx for the upload,but i decided to go with another since this is for testing only.As far as i could see everything worked and there ware no lags.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It is look very cool and fast, thank you KonstaT!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Constants! Good day! Please help with your firmware

[DEV][ROM][15.2.] CyanogenMod 10.1 (Android 4.2.2)

that she had seen on the network dvuhsimochke ZTE V880E. Firmware starts, it works, but with a mobile network problem that needs to change in Build.prop. and what more can be finished sometime. Similar to your flash [ROM] Aurora Borealis RLS1 (Android 4.0.4) with the substitution of Build.prop. earned excellent. Want to use CyanogenMod very ponravivalas system. Zara thanks!

I use a translator, but I hope to understand each other.

Edited by Veselinnn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.