• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted

Hi All. Trying this ROM again after being on stock + for months. Great work. Good to see its a lot more stable. Having trouble with Google now crashing when I ask it a question. Can't remember this being an issue last time I tried it. I've updated Google search but had no luck. Any ideas? Is it only me but does this ROM hurt your eyes?

Do you mean too bright? If so I agree that it does not dim enough when it's really dark. 0% seems more like 20%

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Do you mean too bright? If so I agree that it does not dim enough when it's really dark. 0% seems more like 20%

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could be. It is always brighter after a reboot as well. Been on this ROM for a week now and after reading various stuff online my eyes hurt. Didn't have the problem in Stock +.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe it was an accident ... but ...

527 - works great for me! No reboots, no signal loss. It's definitely a great ROM!

528 - signal loss and slow interface.

529 - very slow interface. While back to 527. Waiting for 530 :-)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've been able to get the voice search on Google now to work once. The first time I used it and then if you clear the cache in Google search app but after it works once it fails every time after that. Anyone else have this issue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Maybe it was an accident ... but ...

527 - works great for me! No reboots, no signal loss. It's definitely a great ROM!

528 - signal loss and slow interface.

529 - very slow interface. While back to 527. Waiting for 530 :-)

The only changes in those were CM's. o_O

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I went to flash 30/5"nightly" and got a symlink error.

I am usin' CMW Recovery 6.0.2.1

What's going on?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I went to flash 30/5"nightly" and got a symlink error.

I am usin' CMW Recovery 6.0.2.1

What's going on?

Is that ALL the error message says?

I'm fairly tolerant with newbies, but what's with checking with Google Search before posting queries -- this could be / likely is "yet another" error downloading the ROM -- that's what a Google Search will tell you, so how about checking here before next asking? (downloading via Wi-Fi -- reliable connection, etc etc)

http://www.bam-andro...php/t-3781.html

Edited by SyrupDErable
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Wards5150 - Yeah, Google Now voice input only works 1st time for me too

Edited by Titas
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wards5150 - Yeah, Google Now voice input only works 1st time for me too

I'm on 27/5 nightly and its still working.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wards5150 - Yeah, Google Now voice input only works 1st time for me too

Fixed search by doing this:

1. Uninstalled Google search from settings - Apps - Google Search.

2. Open Play store & install Google search again

3. Dont open Google search now.

4. Change Language settings to English (Australia) in Settings -> Language & input -> Language

5 Open Google search now & skip the Now setup at the startup (select May be Later)

6 Go to settings page in Google Search (Right bottom corner) & select voice and verify the Language shows English (Australia).

7. Select Google Now & Enable it by selecting ON.

Why it worked who knows tried all above but used English UK but that didn't work. Then tried English Australia and it worked.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The only changes in those were CM's. o_O

Sorry. It seems possible to blame my unstable bootloader (Huawei did not send me the code :( )

Today, the 527 was also a loss of signal. :unsure:

Your best ROM for me, everything works great!

Thank you so much for your work, Dazzozo! mol.gif

Only annoying signal loss ...

Can you suggest any other bootloader that does not have this problem, or still waiting for a response from Huawei?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Today, the 527 was also a loss of signal. :unsure:

can you explain more about signal loss? I'm 10 meters (!!!) away from mobile tower (he is on the roof) with excelent (-51 dBm) signal and 2G only, but sometimes i have missing calls (they forwarding to other phone). In settings\battery - 'time without signal' is 0%

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Dazzozo. At first i have to say great job! I've been using your roms CM10 or CM10.1 since i bought G300. But since last 3 nightlies (527) i have a problem with PowerAmp. It's working but when I try to change a song it will always minimalize. I think that nobody report that bug so I did ;) . Again great work you're the best! :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I there, with this rom, i have problems with network, sometimes doesn't work. In 1 day i must turn reboot phone to stay with network and i must do it 3 or 5 times. Why? What can i do? The rest is func well. :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Fixed search by doing this:

1. Uninstalled Google search from settings - Apps - Google Search.

2. Open Play store & install Google search again

3. Dont open Google search now.

4. Change Language settings to English (Australia) in Settings -> Language & input -> Language

5 Open Google search now & skip the Now setup at the startup (select May be Later)

6 Go to settings page in Google Search (Right bottom corner) & select voice and verify the Language shows English (Australia).

7. Select Google Now & Enable it by selecting ON.

Why it worked who knows tried all above but used English UK but that didn't work. Then tried English Australia and it worked.

Bonzer! Ace! Fair dinkum! ( Works a treat - tho slightly inconvenient having to speak with the aussie accent :))

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not for me. Grew up in Sydney. Would love to know why it works though.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

while playing casual games like temple run phone restarts

anyone no a fix?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hands and then restarts when on Google navigation for me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hands and then restarts when on Google navigation for me.

"hands"???

which version? which nightly?

does that mean that Google Search, and Voice search, work OK without any problems?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm guessing he meant "hangs"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm guessing he meant "hangs"

ok, this isn't a repeat of the "old" problem is?? .... which is why I was asking about when, precisely, it happens, and with what -- this used to happen to me "in the old days", pre-nightlies, and with Google Voice, which was easily fixed by just downloading Search again, so ......

for me, I believe "if it ain't broke, don't fix it", and, whether I'm just lucky enough to not be using the "wrong things" (things still "buggy") but I've been using the build of May 24, without any hangs or "problematic" (rare) re-starts, or other probs so for me

"it ain't broke, so ...."

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

problem of sound mobile phone speaker in the call

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For the latest negative feedbacks, what if you try to flash the previous nightlies 2013/05/20 or 21 or 22 ? Will the rom behave better?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

while playing casual games like temple run phone restarts

anyone no a fix?

look at this

It works for a few moments and then the phone reboots. I'm gonna have a look at the logs now that you've mentioned it.

Added gapps on 1st post. You have to flash them too.

Edit: Had a quick look on the logs. It's mostly a temple run issue and Unity3D engine they use, not going to troubleshoot this anymore. TempleRun is broken.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.