• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted

I tried using the volume controls but they had no effect.

In call?

It's a different volume than the ringtone

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In call?

It's a different volume than the ringtone

Yip - during the call

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i installed again CM 10.1 i hope it will work fine !!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

does anyone else has problem with microphone during calls? The keep telling me that they can't hear me well

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I haven't any problems with calls.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

does anyone else has problem with microphone during calls? The keep telling me that they can't hear me well

Yep. Me too. Gonna try some settings for dual mic and see if it improves.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

same here :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I tried to install wifi direct via the file android.hardware.wifi.direct.xml it works on the stock ICS but in the cm10.1 it doesn't work, because when i enter the wifi direct menu it doesn't allow me doing anything.

I'll upload some photos to see if anyone could help me.

1z674sn.pngnbyrgo.pngdev2f8.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

still no wifi-direct support. I've been waiting for this too.

Edited by Archer_cn
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For me
is running
almost everything
well,
great job
,
but
the
network operator
continues to
fails
several times
and only
when
reset
is
coming back
.
Sorry for my
English
I'm
Portuguese.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For me is almost everything well, great job, but the network operator continues to fail several times and only when reset is coming back.Sorry for my English Iam Portugal

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried using the volume controls but they had no effect.

any update on your / our issue with inability to get volume without going to loudspeaker -- benefit of having a different phone as a temporary :"substitute"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

still no wifi-direct support. I've been waiting for this too.

Ok then, anyways thanks for the help.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just 1 question:

Does the signal loss occur because of the unofficially unlocked bootloader, or is it CM based?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just 1 question:

Does the signal loss occur because of the unofficially unlocked bootloader, or is it CM based?

i have unofficially unlocked bootloader,and so had signal loss in r2, r3, r4 and the first nightly. now the latest upgrades is ok.vodafone portugal

sorry my English..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i have unofficially unlocked bootloader,and so had signal loss in r2, r3, r4 and the first nightly. now the latest upgrades is ok.vodafone portugal

sorry my English..

I unlock the bootloader officialy after it was supported (i send a email to huawei) and i don't have signal drop. And i'm also portuguese as you could see on my reply of wifi direct

Edited by fabiossilva21
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For me, when I officially unlocked my bootloader, signal drops were reduced. You can find the tutorial that I wrote on how to do it in my signature :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I unlock the bootloader officialy after it was supported (i send a email to huawei) and i don't have signal drop. And i'm also portuguese as you could see on my reply of wifi direct

+1 from Spain

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

any update on your / our issue with inability to get volume without going to loudspeaker -- benefit of having a different phone as a temporary :"substitute"

Yes it would seem as though the update did indeed set the volume to zero and that the volume buttons on my phone are dodgy to say the least. On the 4th attempt it finally worked that if, during a call, I increased the volume I could hear what was being said. I've only tried it once though so I don't know if the vol resets for each call. If it does then it's time for a replacement.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Yes it would seem as though the update did indeed set the volume to zero and that the volume buttons on my phone are dodgy to say the least. On the 4th attempt it finally worked that if, during a call, I increased the volume I could hear what was being said. I've only tried it once though so I don't know if the vol resets for each call. If it does then it's time for a replacement.

thanks for getting back to me

I can imagine what feelings you have about the situation -- too true, it's not an urgent problem for me, due to other phones, but ......

this could be related to problems with automatic volume control

see here:

http://www.modaco.com/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

and therefore able to be fixed (for each new ROM version) by flashing the associated zip file -- my recent experiment volume doesn't reset for each call, just set it once

Edited by SyrupDErable
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Lastest nightly is a little bigger than others. Is it any visible changes?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Lastest nightly is a little bigger than others. Is it any visible changes?

===================================

Since Tue Jul 9 23:27:19 UTC 2013

===================================

* frameworks/base

34b32f4 Merge "Fix requery behaviour of MemoryCursor." into cm-10.1

33c5bc4 Merge "FileUtils: add method to get UUID of a volume" into cm-10.1

* packages/apps/CMUpdater

713907d Update German translation.

* packages/apps/Phone

5ccc897 Also show contact name in blacklist.

* packages/apps/Settings

8182bae Merge "Update German translation." into cm-10.1

* packages/providers/MediaProvider

b4fe429 Merge "MediaProvider: get UUID of removable volumes for non-FAT filesystems" into cm-10.1

The changelog is always here: http://jenkins.thebronasium.com/ Edited by rhen
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi dazzoso,do you can help g330 community getting cm10.1,please help we,i don't have a pc for compiling android,we are only noob searching solutions,please help we

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a problem with wifi, it's stuck at authenticating and there's no sign that it will connect, anyone have the problem? I am running the latest nightly btw

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a problem with wifi, it's stuck at authenticating and there's no sign that it will connect, anyone have the problem? I am running the latest nightly btw

Fine for me.

Greetings

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.