Jump to content
Dazzozo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

Recommended Posts

Gallery from cm9 and legacy camera (replaces cm10.1 camera and gallery):

 

https://drive.google.com/file/d/0B3g8TJuvvftSbExXYVRZMERMU1U/edit?usp=sharing in Drive, Ctrl+S to download

 

Gallery and camera from stock B952  (replaces cm10.1 camera and gallery):

 

https://drive.google.com/file/d/0B3g8TJuvvftSZkJZN0pzbm5SNjA/edit?usp=sharing in Drive, Ctrl+S to download

 

Gapps modified to solve problems of space in system memory, Google Plus, Google Ears, Gmail, Google Search and TalkBack will be installed in data instead of system:

 

https://drive.google.com/file/d/0B3g8TJuvvftSc1YwTW4wWmZiNW8/edit?usp=sharing

Edited by ilopez85

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ilopez:I try camera and galery from stok b952 and there is bug when you in camera wont to see picture in galery and when you pres back camera freez.It is work good only when you press home after you see picture.When you press back there is a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm interested in the difference compared to 29112013, and how to update a new version, the CM update on the phone gives me only a CM 11 version, nothing about 10.1 ...??? Thanks, and Happy New Year :)

Edited by vlajko190

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to system>build.prop

 

look for low.ram=true and write false 

 

for transparent notification bar

 

i changed, still nothing..

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Go to system>build.prop

 

look for low.ram=true and write false 

 

for transparent notification bar

 

i changed, still nothing..

 

wat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello. Is on CM working hw video decoding? I installed the latest nightly and BSPlayer and mxplayer only works on softvare decoding. Thanks

sorry for my nad english

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys

I'm running 20140101 build and having the incoming call volume issue.

I have a lot of missed calls because I can't ear the phone ringing.

Is there a volume fix?

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

The best buil of this rom is 29.11.2013.Everything work perfekt.Just us old 6.14.4 maps and ics+camera from market.

can you give me the link of the rom?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maps 7.7.0 works well and camera ics+1.3.1c on build 29.11.13 and i am using it like my daily rom.This is most complet cm rom for g300.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I!! i have b961 ics vodafone PT, and after i root and unlock my bootloader phone i install latest jb update and wen i reboot my phone i have no network access it cant registes on the network vodafone pt but i cant make calls or send sms imei is ok, baseband is 2030, even with build 29.11.2013 with cm10,2 same thing... can anyone help??

the only way i can access my operator is with stock+ and stock ics

Edited by tiagosantos88

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go to apn settings and see whats is problem

do you think its apn problem? because first time i install slim bean v8 and everything´s working and after i install cm10.1 and it was working from the night to day after a long deep sleep the conectivity disapear... i install apn pt apk to have apn settings automacally and not even that work

after that i try to install cm10.2 and no conection to the operator, after that i instal stock from vodafone and it work fine after i install again cm10.1 an no conectivity, it assume vodafone if i search manually for network but says no netwok connection avery single time

Edited by tiagosantos88

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you think its apn problem? because first time i install slim bean v8 and everything´s working and after i install cm10.1 and it was working from the night to day after a long deep sleep the conectivity disapear... i install apn pt apk to have apn settings automacally and not even that work

after that i try to install cm10.2 and no conection to the operator, after that i instal stock from vodafone and it work fine after i install again cm10.1 an no conectivity, it assume vodafone if i search manually for network but says no netwok connection avery single time

just one more thing when i put the pin it shows a message please see instructions to the sim card it shows me a red face from droid

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×