• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

And i think its a kernel issue too. Because the old 2.6 Kernel ist faster on 3D games and has no graphic isues on some games.

Edited by Pain_Deluxe
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

and has noch graphic isues on some games.

you mean has "too" graphic...

MfG :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no i mean NO graphic issues (see Dead Trigger)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

no i mean NO graphic issues (see Dead Trigger)

ok sorry my mistake. I was thinking something else

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Huawei didn't release all the drivers etc for people to build ICS or JB from scratch, so what you have with the ground up builds is an incredible feat by our devs getting around those issues.

The first part is enough. I just want to discuss it. I'm not complaining, I'm not so dumb. I had the x10 and now devs have released JB rom.

So what if we start a petition or email Huawei to give us the sources? WTF, is a chinese company :P Moto , Sony and HTC are giving even tools for unlocking bootloaders etc

Edited by NikitoGR
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The first part is enough. I just want to discuss it. I'm not complaining, I'm not so dump. I had the x10 and now devs have released JB rom.

So what if we start a petition or email Huawei to give us the sources? WTF, is a chinese company :P Moto , Sony and HTC are giving even tools for unlocking bootloaders etc

+1

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I was wondering if anyone could help, every now and then when i tunr my screen on and unlock it i get the message "process system is not responding", it happens often and i am not sure what is wrong but it does not seem to affect the phone much.

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I was wondering if anyone could help, every now and then when i tunr my screen on and unlock it i get the message "process system is not responding", it happens often and i am not sure what is wrong but it does not seem to affect the phone much.

This happens in every boot.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I got this after restoring all my apps and data with Titanium Back Up. I booted into recovery, did a wipe data/factory reset, wipe cache, and then had to set up 10.1 again. This time I just restored the apps I actually needed, and importantly did not restore my contacts (as this was in an ICS compatible format) and touch wood been okay since.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I only got the 'system not responding' error once, and I haven't got it since.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The first part is enough. I just want to discuss it. I'm not complaining, I'm not so dumb. I had the x10 and now devs have released JB rom.

So what if we start a petition or email Huawei to give us the sources? WTF, is a chinese company :P Moto , Sony and HTC are giving even tools for unlocking bootloaders etc

Yea, good idea! Huawei would even profit from that actually, as more people would buy the G300 if fan chefs/supporters could release (more) stable ROMs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Phone starts, but Android Keyboard (AOSP) crashes immediately, the tries to re-launch and crashes again.

And more, Play Market cannot start to install other keyboard.

So I can not enjoy 4.2 :)

same error happened to me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

@Dazzozo and team

I'm currently creating a ROM based on CM10.1, but my modified settings.apk is not showing up after a clean flash. If I make a flashable zip for it, and flash it over the ROM, it shows up fine. Do you know what could be causing this to happen? The only things modified in the apk is the strings.xml, I changed 'INTERFACE' to 'CYANOGENMOD SETTINGS' to be exact. Anyway, Thanks in advance.

Never mind, I fixed it :)

Edited by kyan31
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

same error happened to me

Wipe all data, system, cache and reflash lol as you see it's your fault.

@SL_The_Hedgehog c The issue is yours fault, and it's up to you if you want to use it or not. We will not cry. If it was a "global" issue, that it was happening to everyone then yes you can complain for a fix. Again it's your fault that you didn't use the guide correctly

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Waiting Huawei's reply for the g300 sources. If I get a positive reply, and they ask me about what sources do I need, what should I tell them?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you been on chat to ask everyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Was a good ROM to try - thanks Daz. After a month of use I now went back to Slim ROM - true it's ICS 4.0.4, not JB, but the ROM is incredibly fast and bug-free.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Troubles..

I`m trying to do the downgrade jobby... but I`m failing at the first hurdle.

Tried this on two different pcs and a laptop now... I can`t get adb working with my phone..unlockbootloader.exe or the imei bat files way finds my phone. I have installed and uninstalled the G300 drivers numerous times. I get no issues installing, no exclamation marks in device manager..

but adb to my phone is a non starter.

any ideas???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Credit to dazzo and everyone working on this rom. But I'm Having a bit of a problem with the Lockscreen, it's not that fixed there is still some lag often. Everything else works wonderful for me :D

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Man... I downloaded the cm10 and I couldn't understand why it was so strange (different status bar) FC's especially with the gapps12/12/12. Then I went to the info and I saw that I was running the cm10 instead of the 10.1. Oh god what I did? :P

I have a touch bug with the rayman. I read somewhere that it's kernel issue, but I don't think so. I must email to ubisoft too...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

On R6 "Barcode Scanner" doesn't work for me anymore. Anyone else?

Try CM 10.1 R2

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Troubles..

I`m trying to do the downgrade jobby... but I`m failing at the first hurdle.

Tried this on two different pcs and a laptop now... I can`t get adb working with my phone..unlockbootloader.exe or the imei bat files way finds my phone. I have installed and uninstalled the G300 drivers numerous times. I get no issues installing, no exclamation marks in device manager..

but adb to my phone is a non starter.

any ideas???

ahhh I`ll answer this myself then ;)

Why isn't ADB working?

https://plus.google....sts/M2pVM7Y6MTq

You need to update your Android platform tools and then approve the PC on your device. Android 4.2.2 feature.

d`oh

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

On R6 "Barcode Scanner" doesn't work for me anymore. Anyone else?

Wrong thread, this is CM10.1 NOT CM10 :)

To fix the barcode scanner, install CM10.1 R2, it is newer after all so why wouldn't you want it?

Edited by kyan31
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.