• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted · Report post

language and keyboard settings. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Wait, nevermind...

Edited by dubitoergosum
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Does any on here has the V6 script installed?

How it's the lag time to time?

Can some one theach how i can install the script?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ya I know that.. Just suggested him to release with fixing the issues I mentioned above.. But his decision is final..

You think I intend to do otherwise? o_O

Bit redundant to say "please fix things!", isn't it?

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You think I intend to do otherwise? o_O

Bit redundant to say "please fix things!", isn't it?

I wish people would let you work. I'm sure its pissing you off when people ask you to fix stuff your already trying to fix :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have taken the plunge - CM10.1 installed. Just waiting for it to boot up now. Stuck on the Huawei splash screen but I'll give it another 5 minutes before I start to panic LOL

:)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bugger it! Stuck in a loop of 'process com.google.proccess.gapps has stopped' and 'set up wizard has stopped'

Will try reloading the ROM & gapps thingy again ...... :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bugger it! Stuck in a loop of 'process com.google.proccess.gapps has stopped' and 'set up wizard has stopped'

Will try reloading the ROM & gapps thingy again ...... :(

Lol are you sure that you have downloaded 10.1 and not the 10? Also make sure that you flash the jb 4.2.2 (12/12/12) apps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lol are you sure that you have downloaded 10.1 and not the 10? Also make sure that you flash the jb 4.2.2 (12/12/12) apps

OK - so on closer inspections I downloaded the gapps-jb-20120726-signed.zip from the http://huaweig300.com/huawei-g300-install-a-custom-jelly-bean-ics-rom-from-scratch/install-the-custom-rom/ instructions.

Right - Let's try getting the right one this time and trying again .....

#muppett

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!

ROM is on, installed and running.

Man - I love MoDaCo <3

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I can confirm that and my provider is Vodafone PT and I never had such problems before so it's not my sim card.

So I ordered a new SIM card (same number, 128KB SIM). I put the card into the phone and after two hours of running 3G without any problems (R1). So I upgraded to R2. Now it is 29 hours, the phone is switched on. During that time, the phone never once lost signal nor does not restart. Use as a business phone, so SMS and frequent calls are commonplace. Automatic switching between 3G and 2G started to work without problems. So that really was the solution signal dropouts and restarts (due to loss of signal) replacement SIM card?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Bugger it! Stuck in a loop of 'process com.google.proccess.gapps has stopped' and 'set up wizard has stopped'

Will try reloading the ROM & gapps thingy again ...... :(

Yeah, I had the same problem at first, thought I had bricked my phone.. The "how-to" is a bit out of date, also very detailed, but clumsy as well. For example, I think I installed CWM recovery and backed up IMEI 3 times, because it was written in every step. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!

ROM is on, installed and running.

Man - I love MoDaCo <3

I'm glad that it worked :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I've changed my mind, I like this ROM cause of many things:

1) 3rd camera works great (Instagram, Barcode etc.)

2) The ROM is smooth (but as I said - after a few weeks it's getting slower - but why?!)

3) The interface, design is awesome and I love it (especially the notification bar - 2 fingers, hehe)

But here's a couple things I hate as hell:

- often (read 5 times a day) I have to reboot the phone cause of signal

- I think the "butter project" can be better than that one

I'd be grateful if you could fix it buddy!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What is the best:

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

or

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

Thanks :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What is the best:

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

or

[JB] [4.1.2] CyanogenMod 10.0 [ROM]

Thanks :D

It's up to you to decide which is the best for you. 4.2.2 has many great features and more productivity than the 4.1 which, instead, is more smooth and less lagging.

As for the friend above, use the supermacy script! Neither adrenaline nor anything else. ^_^

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Not a fix for the problem of losing signal but you could try using 'no signal alert' from the play store ,which will alert you when signal is dropped,so you don't have to keep on manually checking.

I'm in a poor signal area and i find it handy to know when i've lost signal

That might work as a quick fix. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I must be the luckiest guy in the world. I've been using this rom for over 3 weeks no issues at all. I've had no problems at all Bluetooth,WiFi, phone signal every thing works like a charm not to mention the rom is ridiculously fast better than that s*** Vodafone crap. Haven't noticed the slowing down after a few weeks reported by some other users. Thank's Dazzozo

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, please, are there any problems with this ROM? Works everything..? What is you opinion about this ROM? Thank you :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Please, how to solve the problem of non-functioning USB debugging ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Please, how to solve the problem of non-functioning USB debugging ?

Go to PHONE SETTINGS/STORAGE/STORAGE SETTINGS and mark USB DEBUGGING

Edited by semper fidelis
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Go to PHONE SETTINGS/STORAGE/STORAGE SETTINGS and mark USB DEBUGGING

I wrote that I was not working and no, I do not know how to turn it on (it's a problem with adb)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Read faq in first post

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I must be the luckiest guy in the world. I've been using this rom for over 3 weeks no issues at all. I've had no problems at all Bluetooth,WiFi, phone signal every thing works like a charm not to mention the rom is ridiculously fast better than that s*** Vodafone crap. Haven't noticed the slowing down after a few weeks reported by some other users. Thank's Dazzozo

Look it's not faster than the default. I don't have the slow down effect too

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Ignore - Problems solved!

Edited by nsmacd1
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.