• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted · Report post

Shut up you with your Nexus 4 wink.png

I want a Quad Core phone so bad...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Maybe format it (and partition align?) it again:

http://www.modaco.co...20#entry2098210

Well that seems to have worked. My 32G card is back in operation

Thanks

Great! :) Just curious - did you partition align AND format with SD Formatter or just format?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

When the update Dazzo?

Here we go again....? :o

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is this rom almost good for daily use?

Coming from Daz CM9 I'm very pleased with this ROM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Great! :) Just curious - did you partition align AND format with SD Formatter or just format?

I followed the align note, but the maths showed that I was already aligned with a padding of 32 spare sectors. I guess gparted did that for me last time; but I added another 256 anyway so as to not waste time in having to repeat it.

I had wondered if there were chains pointing off-disk but fsck.vfat didn't raise any concerns.

So... I don't know why it went wrong but because of following that tip it worked. No more timeouts writing to the sdcard.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Here we go again....? :o

yeah, I noticed everyone ignored that. Probably a good thing... (you can only hope the guy hadn't read the page before) Edited by Colossae3.23
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I try all roms,it is very good rom,nice and beautiful,only question,how to solve problem with call recording,i want that,is it have 2-way kernel? I know that is been posted before.

Flashing to many roms on phone=mess in my hed :P Please enable 2-way patch.

Respect to dazz for making roms for ours g300 :rolleyes: :lol:

sory on bad english!!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I want to ask you, is somehow possible to port Chronos from 4.2.x to 4.1 or 4.0? I tried to use Titanium backup but it did not help .. Is there enyone who can port it? I like CM 10.1 a lot, but I think that this is only thing that keeps me with this system .. Thx.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Slightly OT but 4.2 related. Has anyone worked out a way to remove the annoying 'safe volume' warning that appears when using headphones?

post-923750-0-05204500-1363255667.png

2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I want to ask you, is somehow possible to port Chronos from 4.2.x to 4.1 or 4.0? I tried to use Titanium backup but it did not help .. Is there enyone who can port it? I like CM 10.1 a lot, but I think that this is only thing that keeps me with this system .. Thx.

there's an app for that :-)

https://play.google....2NramJwbHVzIl0.

I'm on Cyda's Stock+ and I missed the Chronos from CM 4.2.2. This isn't bad. I paid for it because I could choose digital in the widget. There is a free one that has most of the internal features (timer, alarm, etc) but it is only analog on the widget

Edited by Colossae3.23
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

there's an app for that :-)

https://play.google....2NramJwbHVzIl0.

I'm on Cyda's Stock+ and I missed the Chronos from CM 4.2.2. This isn't bad. I paid for it because I could choose digital in the widget. There is a free one that has most of the internal features (timer, alarm, etc) but it is only analog on the widget

Thx, I tried this one, but the most important thing I need is the original widget :) It is not there .. I want to have Clock, weather and calendar in one ... And I am not sure if am I right, but I think that this app does not know it ..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thx, I tried this one, but the most important thing I need is the original widget :) It is not there .. I want to have Clock, weather and calendar in one ... And I am not sure if am I right, but I think that this app does not know it ..

ahh... I don't use the weather. Sorry, I can't say (I did notice newer apps/widgets in the Play Store, that weren't there when I bought this one a couple weeks ago, some of them are labeled Nexus 4. Might be worth another look?)

PS: just looked on my phone, you are right. No option for weather on JB Clock+

Edited by Colossae3.23
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yeah, I noticed everyone ignored that. Probably a good thing... (you can only hope the guy hadn't read the page before)

Hahahahahaahah I think he didn't otherwise he wouldn't write this :P

Slightly OT but 4.2 related. Has anyone worked out a way to remove the annoying 'safe volume' warning that appears when using headphones?

post-923750-0-05204500-1363255667.png

Go to settings > Sound > Get all the way down > untick the Safe headset volume

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ahh... I don't use the weather. Sorry, I can't say (I did notice newer apps/widgets in the Play Store, that weren't there when I bought this one a couple weeks ago, some of them are labeled Nexus 4. Might be worth another look?)

PS: just looked on my phone, you are right. No option for weather on JB Clock+

Thx for submitting it :) I somehow knew this app was not for me optional ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Go to settings > Sound > Get all the way down > untick the Safe headset volume

Thanks for the reply. I guess that setting must only be in R2, I'm on R1 (its always ran better for me) and that setting isn't there. I was hoping there might be an app or hack I could use to kill this warning so I could also use it on my N7, I guess I'll keep searching... someone somewhere must have found a generic way to disable it by now.

Edited by Cyda
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the reply. I guess that setting must only be in R2, I'm on R1 (its always ran better for me) and that setting isn't there. I was hoping there might be an app or hack I could use to kill this warning so I could also use it on my N7, I guess I'll keep searching... someone somewhere must have found a generic way to disable it by now.

Lol it's really annoying. (I read something about EU regulations)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Lol it's really annoying. (I read something about EU regulations)

Indeed it is, it bugs the crap out of me. After playing guitar in a band for years my ears are past the need for a warning about loud music. Must... find... way.. to kill... warning! :lol:

Edited by Cyda
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Slightly OT but 4.2 related. Has anyone worked out a way to remove the annoying 'safe volume' warning that appears when using headphones?

post-923750-0-05204500-1363255667.png

Would also like to know this? The phone acts like a mom when it comes to this, jeez

Nvm didn't see the post explaining how, thanks

Edited by MrDjibrilo
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Indeed it is, it bugs the crap out of me. After playing guitar in a band for years my ears are past the need for a warning about loud music. Must... find... way.. to kill... warning! :lol:

hottest-assassin-kill-bill-vivica-fox.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Any chance for LagFix support? (ideally in CM9.1 but I guess I've got better chances here)

My /data/ write speeds clearly indicate that the G300's internal memory has the same issue as some Nexus devices etc. (lack of TRIM or garbage collection -> NAND flash gets cluttered up with old data -> write speeds are absolutely diminished)

screenshot_2013-03-14otkjv.png

Edited by antitauon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Been running a clean install of R2 since it came out. The lag is now quite bad and I regularly have signal issues. Is the only fix to reflash everything and hope for the best?

Thanks to Daz for the ROM though. Amazing to have this running on our G300s.

Edited by ChrisPNE
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Been running a clean install of R2 since it came out. The lag is now quite bad and I regularly have signal issues. Is the only fix to reflash everything and hope for the best?

Thanks to Daz for the ROM though. Amazing to have this running on our G300s.

Try wiping the caches

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi everyone... i'm sorry for the repost but i really need a solution (my cellphone is my workphone to...). I'm always having problems with signal lost... When i notice the signal problem it is already late because a lot of people have already tried to contact me (with no success) and i need to restart the phone... This is a major problem for me and i implore for your help. I need a simple solution. Already tried some (tick/untick 2g sign, change to flight mode and then return to normal mode, use app "Signal Reset"...) and none of them worked... Anyone with the same problem can help me please?

Thanks and one more time... sorry for the repost.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi everyone... i'm sorry for the repost but i really need a solution (my cellphone is my workphone to...). I'm always having problems with signal lost... When i notice the signal problem it is already late because a lot of people have already tried to contact me (with no success) and i need to restart the phone... This is a major problem for me and i implore for your help. I need a simple solution. Already tried some (tick/untick 2g sign, change to flight mode and then return to normal mode, use app "Signal Reset"...) and none of them worked... Anyone with the same problem can help me please?

Thanks and one more time... sorry for the repost.

Do you have the tasker app?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

@ dipacheco: do you have nothing installed except what came with the rom? If not... uninstall everything and then we can help with the rom.

Make sure you have as little as possible running in the background. Disable syncing of gmail etc.

Which kernel are you using?

How was your install? Full writes etc?

If it's that important to you, why don't you use another rom? Was it the same on other roms?

Edited by fr0do
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.