• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted · Report post

I think he's new here so maybe this is his first flashing laugh.png

Maybe :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for help. But maybe someone can explain to me how to setup my PC and/or phone so i can see phone (connected via USB) on my PC? When i connect phone to PC nothing happens. Only phone is charging his battery.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have installed drivers some time ago... My PC can't see my phone after i flashed CM10.1 to it (phone).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I have installed drivers some time ago... My PC can't see my phone after i flashed CM10.1 to it (phone).

What do you mean? The pc cannot see the adb or the storage?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

After some playing with my phone i can access SD card and internal memory (~2GB) in mass storage mode. But MTP and PTP modes don't work. My PC don't see phone in these modes.

ADB see's my phone but he is offline.

Edited by MariusKrs
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you setup adb in developed options??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Now looks like all modes is working. ADB also works. But is there way to see all phone memory (including system) in Windows Explorer or Total Commander or...?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Now looks like all modes is working. ADB also works. But is there way to see all phone memory (including system) in Windows Explorer or Total Commander or...?

You will need something like this or that

I can't think anything else.

Edited by NikitoGR
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thanks for help. But maybe someone can explain to me how to setup my PC and/or phone so i can see phone (connected via USB) on my PC? When i connect phone to PC nothing happens. Only phone is charging his battery.

Have you found the USB connection modes? Go to settings/USB storage, and then hit your menu button, it should bring up 3 modes, one of them allows you to use mount to USB. Sorry I can't be more clear, I don't have this rom installed any more.

apologies, I've just read your other post...

Edited by Colossae3.23
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, I just want to say

THANK YOU

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hello,

I keep having keyboard crashes after clean install. has anyone encountered this problem? i get a message that the process has stopped working.

Running latest 10.1 release 16-2-2013

Edited by bonestaak01
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello,

I keep having keyboard crashes after clean install. has anyone encountered this problem? i get a message that the process has stopped working.

Running latest 10.1 release 16-2-2013

Clear the cache in the recovery menu. If the issue still persists even after clearing the cache, reinstall the rom by wiping the cache, restoring factory settings and formatting the system partition. Then make sure before installing the rom, the /system and /data are mounted.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hello, thank you for the ROM :D could you please tell me why I keep loosing my mobile operator, like I have no signal but once i reboot i see the signal is strong ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hello, thank you for the ROM :D could you please tell me why I keep loosing my mobile operator, like I have no signal but once i reboot i see the signal is strong ???

It's a known bug! You can avoid restarting your phone by enabling and then disabling the flight mode :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

HI I just want know if the this experimental ROM for Huawei Ascend have a problem with the Hotspot or not. THANKS!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

HI I just want know if the this experimental ROM for Huawei Ascend have a problem with the Hotspot or not. THANKS!

WiFi tethering doesn't work. USB tethering does work :)

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Now i found other strange thing... Why photo camera works so slow? I hit blue circle and screen gets covered with green tint. After few seconds i hear "click" sound and green tint goes away.

Isn't that a common known issue with this ROM and the solution is to install another camera app? I'm sure that it's been covered before but offhand can't find the relevant posts in this thread...

Also some notepad (or something like that) app would be nice to see in next (next...) release. :)

Just install a suitable one from the Play Store. No need to bloat a ROM with non essential add-ons.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The green screen is actually common across msm7x27a apparently.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hey... 1 month +3 days we wait R3... Please :)...

You users :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I reckon Daz is a busy man, he'll update this, as and when he feels like it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you very much for this - this is in my opinion the best rom there is. I was using cyanogenmod 9 and i used the updater to update to cm10.1 (this), then none of the google apps worked (when i opened play store it closed immediately). I'm supposing i need to install gapps-jb which is provided as a download on this topic? My question is: do I need to do a wipe and re-install the rom itself just to flash gapps-jb? Help appreciated. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thank you very much for this - this is in my opinion the best rom there is. I was using cyanogenmod 9 and i used the updater to update to cm10.1 (this), then none of the google apps worked (when i opened play store it closed immediately). I'm supposing i need to install gapps-jb which is provided as a download on this topic? My question is: do I need to do a wipe and re-install the rom itself just to flash gapps-jb? Help appreciated. Thanks.

Coming from 9 I needed a wipe AND reformat system so I had to boot into recovery

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Coming from 9 I needed a wipe AND reformat system so I had to boot into recovery

ok thanks i will do that

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.