• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Posted

my email dont work any more. no email and gmail aplic. i try to open and then close -.-

just go to SETTINGS - APLICATIONS- and CLIK GMAIL erase data.

It´s a possible solution.

regards,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

hello, any suggestion on authentication via the proxy server was unsuccessful while using mobile data? or does mobile internet not work with cm10.1?

EDIT:i like how this jelly bean works, thanks for all your work, but what about that question before? and gps seems not to be working? if they are not working when can i expect at least mobile data? or should i get other cm?

Edited by Wellus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hello, any suggestion on authentication via the proxy server was unsuccessful while using mobile data? or does mobile internet not work with cm10.1?

EDIT:i like how this jelly bean works, thanks for all your work, but what about that question before? and gps seems not to be working? if they are not working when can i expect at least mobile data? or should i get other cm?

Try putting this in build.prop;

DEVICE_PROVISIONED=1

mobiledata.interfaces=rmnet0,lo

My GPS works fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

which app should i use to edit that file, i remember i saw one(was it app or something other i don't remember), but can't remember the name of it

EDIT: ok i edited the file but still websites does not load

EDIT: GPS seems to be working, i was a just dumb, icon in status bar shows up when i turn on maps, so the only problem left is mobile data internet

EDIT: on phone info where you can run ping test and similar stuff, it looks like dns is not working... it pings google but he can't find IP of google... it can't reach IP

Edited by Wellus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

which app should i use to edit that file, i remember i saw one(was it app or something other i don't remember), but can't remember the name of it

EDIT: ok i edited the file but still websites does not load

EDIT: GPS seems to be working, i was a just dumb, icon in status bar shows up when i turn on maps, so the only problem left is mobile data internet

EDIT: on phone info where you can run ping test and similar stuff, it looks like dns is not working... it pings google but he can't find IP of google...

Odd. No idea then. Have you installed any tweaking apps, is the network APN set correctly?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Good day

Does someone have a Huawei Weather Widget (Totem Weather) so we could install it in this ROM?

I have the APK but the widget always gives an error.

Thanks in advance.

Try fancy widget, beautiful widgets or hd widget. All available from play store.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try fancy widget, beautiful widgets or hd widget. All available from play store.

the last couple of dozen posts to this thread, such as this one (including some of my own, I'm sorry to say) demonstrate that this discussion thread is dead -- it's supposed to be about the CM10.1 ROM -- and the moderators are not monitoring posts -- many of the more recent posts should be moved to a different thread / area, as people are NOT asking questions about the ROM; and are not checking their difficulties on other devices / ROMs before posting -- elsewhere, but not here, they're likely to get the answers they want.and instead are "muddying the waters" as the problems they are posting about are NOT to do with the ROM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bug report: ext4 formatted SD card causes android.process.media termination. Always in gallery and photograph, randomly elsewhere.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bug report: ext4 formatted SD card causes android.process.media termination. Always in gallery and photograph, randomly elsewhere.

Unlike FAT, ext4 enforces user id based file system permissions. I think such file systems will not work for SD.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Odd. No idea then. Have you installed any tweaking apps, is the network APN set correctly?

just installed rom no tweaks, about network well it automatically chose my carrier, so everything should be fine, but it is not...

EDIT: everything works fine, phone autoconfiged APN and carrier changed the guide how to make internet work for newer version of android, so now i have it, thanks :)

Edited by Wellus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Couple days ago installed 4.2.2 version. Very quickly drains the battery out, even when in standby mode.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Couple days ago installed 4.2.2 version. Very quickly drains the battery out, even when in standby mode.

yesterday after full charge, i have restarted the phone many times, had to make copies of files and installing apps(in addition with antivirus(just in case when my phone is rooted and open to unknown sources of programs)), music played for several ours, had some more restarts(booting should eat a lot of battery) and now it's 44% oh and half of the day gps was on, just didn't saw that it was, some later i am going to full charge it and will look again how much the phone will drain

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a problem with games. Some games just freeze my phone, like granny smith. While playing the game, it freezes my phone and by consequence I need to restart my phone.

Any solution? By the way I'm using the R3 version,

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i do clean to my gmail and my email apk but when i try to run is close

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have a problem with games. Some games just freeze my phone, like granny smith. While playing the game, it freezes my phone and by consequence I need to restart my phone.

Any solution? By the way I'm using the R3 version,

If there was a solution, we would have it. That seems like a silly question :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If there was a solution, we would have it. That seems like a silly question :P

LOL, yes but it may be a ROM issue, and I think that some people have the same problem, so it could be a problem to solve, no?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

LOL, yes but it may be a ROM issue, and I think that some people have the same problem, so it could be a problem to solve, no?

It is a rom issue, but there is no fix. If we had a fix, we 'would' infact have the fix :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

It is a rom issue, but there is no fix. If we had a fix, we 'would' infact have the fix :P

And my final question is if there is a solution to fix the problem, will we have a fix?

Edited by NBatalha
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

And my final question is if there is a solution to fix the problem, will we have a fix?

of course you will, I doubt Dazzozo would hold out on such an important thing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

of course you will, I doubt Dazzozo would hold out on such an important thing.

Thank you. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

LOL, yes but it may be a ROM issue, and I think that some people have the same problem, so it could be a problem to solve, no?

I have a similar problem. Yesterday my phone freeze and after trying to turn it all ended in animation download. I had to reinstall. Sorry for my English.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hey guyz i flashed my phone with this ROM its great and fast but i have some problem just wondering if you guyz have the same problem as well.

*********problems...

* no viber sound, when i call on viber i cant hear others and others cant hear me. same with tango, haven't test nimbuzz and skype yet.

please let me know if there is any solution to fix this problem. many thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i see many people have this issue with battery, i see that it is caused by media server, so i looked around the internet and many people seem to have it, some people got rid of this issue by removing music or some heavy apps... so thats not the best solution, maybe you people have any idea how to save battery? because i want to have my music on phone and i don't have any music player

Edited by Wellus
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Isn't that a common known issue with this ROM and the solution is to install another camera app? I'm sure that it's been covered before but offhand can't find the relevant posts in this thread...

I can confirm that the green camera issue doesn't affect other camera app I suggest installing UCam.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

have anyone problems with granny Smith game too? I have after every complete level force close and sometimes game freeze.

Same problem here, and it's not just that game, many others freezes like that one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.