• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Dazzozo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Good day. I have a report on the shortcomings (not weak!) In this firmware ...

If there is a possibility - then contact me at email: [email protected] .. Then I'll send a photo and description of the error ... To make it more convenient and do not lose information ...

p.s. please forgive me if my English is rude ... Since part of text I translate with Google Translate

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No signal loss for now.

Send a list of installed applications .. I will try to say what makes this problem! If you do not mind ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Send a list of installed applications .. I will try to say what makes this problem! If you do not mind ;)

OpenFm

Lockscreen Policy

Titanium backup

twichtv

zedge

Facebook

sudoku free

and that's all :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So..

1. OpenFM - rights: Getting data about phone status - DELETE!

2. Lockscreen Policy

3. Titanium backup - 50%/50%

4. twichtv

5. zedge - 60%/40%

6. Facebook

7. sudoku free

RED - Possible impact on the signal in your mobile phone!

Green - security applications

Orange / Yellow - not potentially dangerous ..

Remove the red number 1 app - restart the phone. If the bug again - delete the following red. Etc.

p.s. If you set a call from the lock screen - do not use it for a while (not shown) - perhaps this could also be the reason. But - the red list - affected!

Edited by m_kosmos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

OpenFm

Lockscreen Policy

Titanium backup

twichtv

zedge

Facebook

sudoku free

and that's all :P

Dude, he said NO signal loss. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dude, he said NO signal loss. :)

At least he tried to be helpful :D

I haven't got any problems with signal loss since r3 idk why.

btw that was double misunderstanding i tho that he have this problem so i made a list of my aps

Edited by Posyhov
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried A5, but I couldn't use it for a long time. After the telephone goes sleep mode, the wi-fi always lose the contact. May be I will trie CM 10 tonight. I will see with that is ok the signals.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After using the Electra-rom a while, this R7 won't work properly. I installed R6 again, but that did'nt work either, even though it did before i had Electra!

The problem is that the Google apps won't start the first time, and i keep getting error messages that pops up and close in a millisecond. i managed to see the one of them, and it said that the Keyboard stopped working.. Anyone else with this problem? Tried all the wiping i could possibly find in CWM..

Problem solved after a bunch of wipes and installs! :)

Would like to thank dazzo for working on these (and everyone else that is contributing)! I get really excited everytime there's a new update, and thinking about trying some development on my own! ;)

Edited by faabak
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

After using the Electra-rom a while, this R7 won't work properly. I installed R6 again, but that did'nt work either, even though it did before i had Electra!

The problem is that the Google apps won't start the first time, and i keep getting error messages that pops up and close in a millisecond. i managed to see the one of them, and it said that the Keyboard stopped working.. Anyone else with this problem? Tried all the wiping i could possibly find in CWM..

Problem solved after a bunch of wipes and installs! :)

Would like to thank dazzo for working on these (and everyone else that is contributing)! I get really excited everytime there's a new update, and thinking about trying some development on my own! ;)

I also had problem with connecting to google servers, but I was on stock roms. So I presume that yesterday because of updating google play and some thing on server (at least for me) google services did not work properly. Two hours ago everything started to work again :)

Edited by predragiPredrag
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to R4, and no signal loss problems, but the lockscreen camera widget it's not working (status bar doesn't hide, only action avalible in lockscreen camera is to use "back" button to unlock)! D:

Edited by Ilfis
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So..

The bag list #1:

  1. Speakers from 5.1 => When you connect your phone to the speakers - the sound of quiet

  2. When dialing a number (example: +3753333333) - there is a new line .. And because of this number is not visible (you can scroll through, but it's bad! Need to reduce the size of characters)

  3. The standard application: Film studio - does not work

  4. Camera - saves images to 10 seconds .. long!

  5. Other - later :)
Edited by m_kosmos
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So..

The bag list #1:

  1. Speakers from 5.1 => When you connect your phone to the speakers - the sound of quiet

  2. When dialing a number (example: +3753333333) - there is a new line .. And because of this number is not visible (you can scroll through, but it's bad! Need to reduce the size of characters)

  3. The standard application: Film studio - does not work

  4. Camera - saves images to 10 seconds .. long!

  5. Other - later :)

I must admit to being a newbie in this field of rooting ROMs, and trying to "piece it together as I go", much in the same way as a ROM is built --- here it seems we come to the nature of a custom rom -- trying to improve bits and pieces that are important to us, while maintaining, if not improving core functions -- I'm reading both the CM10.1 and Electra posts (and some things can be learnt from both, and probably from other sites on Modaco where people discuss ROMs, if people are REALLY into this -- Electra is interesting to following as it is based on CM10.1 R3. Electra developer kyan31 has acknowledged the camera lag problem and has reverted back to using ICS Camera app, to remove the lag, and acknowledging the problem with Movie Studio, in CM10.1 and his own app, whilst not improving it -- I haven't seen the first two issues referred to before (but the second is an "ergonomic design" issue, rather than a software issue per se but:

from here we also see the comment about Aroma Installer being relevant, so the questions seem to be:

  • what are the problems causing the first three issues -- can we find apps,patches,workarounds that some people can install as necessary (via a Menu - a la Aroma Installer) -- there might not be anything we can do about ergonomic issues
  • do we need acknowledge the problem with camera lag, and follow the Electra route to revert to ICS to remove camera lag, whilst possibly losing camera developments in 4.2.2 -- or do we have the developments in 4.2.2 but accept the lag -- what's on your menu?
  • have we gotten it "wrong" along the way and not "officially" unlocked parts of the OS necessary to maintain phone call functions, and overall system stability
  • and for us newbies -- is there a way of tabulating these issues, and developments, rather than having the discussion scattered across myriad postings?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah Camera saving time is really terrible .. i try also JB+ camera but same issue .. any ideas ? anyway thnx for great ROM man!

when I add Aplication in blinking .. I cant change the color of blink :( .. so my SMS/MMS app can be only white

Edited by xvir
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I must admit to being a newbie in this field of rooting ROMs, and trying to "piece it together as I go", much in the same way as a ROM is built --- here it seems we come to the nature of a custom rom -- trying to improve bits and pieces that are important to us, while maintaining, if not improving core functions -- I'm reading both the CM10.1 and Electra posts (and some things can be learnt from both, and probably from other sites on Modaco where people discuss ROMs, if people are REALLY into this -- Electra is interesting to following as it is based on CM10.1 R3. Electra developer kyan31 has acknowledged the camera lag problem and has reverted back to using ICS Camera app, to remove the lag, and acknowledging the problem with Movie Studio, in CM10.1 and his own app, whilst not improving it -- I haven't seen the first two issues referred to before (but the second is an "ergonomic design" issue, rather than a software issue per se but:

from here we also see the comment about Aroma Installer being relevant, so the questions seem to be:

  • what are the problems causing the first three issues -- can we find apps,patches,workarounds that some people can install as necessary (via a Menu - a la Aroma Installer) -- there might not be anything we can do about ergonomic issues
  • do we need acknowledge the problem with camera lag, and follow the Electra route to revert to ICS to remove camera lag, whilst possibly losing camera developments in 4.2.2 -- or do we have the developments in 4.2.2 but accept the lag -- what's on your menu?
  • have we gotten it "wrong" along the way and not "officially" unlocked parts of the OS necessary to maintain phone call functions, and overall system stability
  • and for us newbies -- is there a way of tabulating these issues, and developments, rather than having the discussion scattered across myriad postings?

Regarding the dial - in phones from manufacturers reduced number ... (official firmware android 4.2.2) .. Why is there not?

As for - Speakers from 5.1 - so it's a problem in CM10.1! Since other firmwares (official, miui, etc. all worked out loud!)

As for the camera .. So can I track what the problem is long sozraneniya? Is it possible to create a queue ...

And where Sphere Camera (Spherical panorama)? Which is in android 4.2.2?? ...

Maybe the problem here defragmentation?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great Rom but.. I can´t use 3G connection :S and I can´t live without 3G is it just my problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't any problems with 3G/HSPA.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

where Sphere Camera (Spherical panorama)? Which is in android 4.2.2?? ...

From the first post

Why is Photo Sphere unavailable?

The G300 doesn't have a gyroscope. Currently Photo Sphere is basically dependent on one. If development occurs within CM that provides a workaround, you'll know about it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about calls? The quality is like CM9?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Until the next Update i'm wery satisfaid with this release

Bravo

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do not work for me gesture typing, I have everything checked and not work ;/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

for camera i use "cymera" fasted save image than others

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do not work for me gesture typing, I have everything checked and not work ;/

Gesture typing works, if you have dictionary for you language.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone, I tried version 10 and I feel good, which unfortunately is only a ROM that is unusable for the simple reason that it has a lot of audio problems. In the call volume goes up and down as he wishes, as a media player playing a song in mp3 has a compressed sound and ugly. For the camera did not solve the problem of the resolution to 800x480 to 640x480 and then remains but here too ugly and highly compressed audio. For radio you need to install a third-party app. In the end uses too much memory ram without using anything. What I'm using right now is the STOCK ROM (Huawei Ascent G300 based on official ICS 4.0.3 B960) that works very well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello everyone, I tried version 10 and I feel good, which unfortunately is only a ROM that is unusable for the simple reason that it has a lot of audio problems. In the call volume goes up and down as he wishes, as a media player playing a song in mp3 has a compressed sound and ugly. For the camera did not solve the problem of the resolution to 800x480 to 640x480 and then remains but here too ugly and highly compressed audio. For radio you need to install a third-party app. In the end uses too much memory ram without using anything. What I'm using right now is the STOCK ROM (Huawei Ascent G300 based on official ICS 4.0.3 B960) that works very well.

I have to agree. While it's great having all the jazzy features of JB 4.2.2, the fundamentals are just too buggy. Its not Daz's fault, its due to lack of kernel source. Oh well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.