• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Dazzozo

[JB] [4.2.2] CyanogenMod 10.1 [ROM]

3412 posts in this topic

Hi, have somebody problems with taking photos? When I take photo, my screen goes green and I must wait fe 10 seconds. Photo quality is good, but this waiting is making me crazy ....

Knows somebody how to repair it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, have somebody problems with taking photos? When I take photo, my screen goes green and I must wait fe 10 seconds. Photo quality is good, but this waiting is making me crazy ....

Knows somebody how to repair it?

just use another camera like MIUI camera

Edited by y4ss1n
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since I installed 10.1 cyanogen my mobile phone sometimes restarts, jams and restarts. why?

turn off and turn back on.

can you help?

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant play movies with hw decoder

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since I installed 10.1 cyanogen my mobile phone sometimes restarts, jams and restarts. why?

turn off and turn back on.

can you help?

3G reboots perhaps? Lots on this elsewhere...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

and have a solution?

Edited by loirinho360
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi !

the rom is good but i have many reboots..

same here. And missing calls even with 2G and excellent signal...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can anyone explain what this is?

gsm.current.phone-type=1

I found it in the AOKP port build.prop

Unsure why it's in the port but not in this original

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

One question about CM, can we use sound drivers and lib files from stock rom to solve in call distortion??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
One question about CM, can we use sound drivers and lib files from stock rom to solve in call distortion??

Have you tried pimp my ROM alpha? (Not beta version!)It has a flashable tweak/mod called Sony xLoud and clear audio+.

Try and see if it improves. I use it and don't have issues.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried pimp my ROM alpha? (Not beta version!)It has a flashable tweak/mod called Sony xLoud and clear audio+.

Try and see if it improves. I use it and don't have issues.

why not the beta version??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

why not the beta version??

There is a problem with apps&mods section in newer version.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This ROM works and that's the fact. People with issues should search for solutions in the way they installed it. The only "problem" is battery drain on WiFi or 3g but that is just something you have to accept if you want JB.

Thanks Dazz for the hard work in creating the best and stable ROM.

Could you tell me the way you installed it?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dellboy

That statement is very misleading.

If someone wants JB rom, he doesn't have to have battery drain and 3g problems.

There are other JB roms for g300 without that issue.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a problem with apps&mods section in newer version.

I asked because I note the Beta is freely available on the Play Store, and people are discouraged from trying to use the Alpha version (it seems) with no "warnings" provided

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anybody have an idea why hw video decoder isnt working? even with latest graphic drivers from qualcomm...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i cant open my gmail. is doing me not respond

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

someone can help me? since I updated, he is constantly restarting

What i need to do?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
someone can help me? since I updated, he is constantly restarting

What i need to do?

Any details? OTA, wipes etc.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any details? OTA, wipes etc.

this information is for details of the ROM developer -- but in general, although I too had the problem of re-booting for the first 2-3 days after installing, the problem now seems to have largely resolved itself

my recommendation -- complete the wipes for a re-install from a previous version (see page 1) and re-flash the ROM, then leave it for a couple of days, and monitor problems more closely -- when it occurs, doing what; if you keep a log, what the log "says" and post that for review -- failing that, Electra ROM, based on this seems pretty stable -- depends on what you're looking for in a ROM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm downgrade to R3 - AND NONE REBOTS...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dellboy

That statement is very misleading.

If someone wants JB rom, he doesn't have to have battery drain and 3g problems.

There are other JB roms for g300 without that issue.

I never said I had 3g problems, but battery drain problem when on wifi or 3g. I'm really tired of going through this all again.

We have guys here reporting of gmail fc or reverting to R3 and solving reboot problems and we all know that R3 is the version that loses network.

The point is that this ROM works except for the batt drain. Everything else is in the "solving personal problems" area.

Besides that, both CM10 and CM10.1 change serial number of the phone, so that is something to think about. The number under the battery and the number in sys info are different.

@ dubitoergosum

I was on B960->CM10.1 R1 and then reverting to R1 after trying R2 and later R3. After clean install of R4 (reformatting SD card and internal SD, doing all wipes) I installed gapps and link2int zip mod from Cyda. After first boot I immediately enabled link2sd to install my apps on internal SD and that's it.

Edited by Dellboy2012
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Does anyone else has issues with the screen turning off immediately when starting a call and not being able to turn it on again while the call is on going? I have to always wait for the call to be terminated on the other side... this is quite annoying.

I've tested it after wiping everything and reinstalling the ROM and the issue is really there.

Maybe someone else had already reported this but I didn't check all the comments and didn't find the issue on the list...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about battery life? I have to downgrade, because of battery life ...... :-(

Have anyone problem with LED indicator? I can get it to work .... :-(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Does anyone else has issues with the screen turning off immediately when starting a call and not being able to turn it on again while the call is on going? I have to always wait for the call to be terminated on the other side... this is quite annoying.

I've tested it after wiping everything and reinstalling the ROM and the issue is really there.

Maybe someone else had already reported this but I didn't check all the comments and didn't find the issue on the list...

this could be a problem with YOUR proximity sensor settings -- do a backup of your ROM in case anything goes wrong, and test those out until you find a setting to suit you -- BUT before you do this, have you searched this topic for other posts on "proximity sensor"? also, see this, for example:

Edited by SyrupDErable
1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.